Katibim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ve akabinde 177 TL ceza yemek Tadı anlatılmaz yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 yavaş git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Limiti geçmişsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 GERGE said: Limiti geçmişsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 110 olduğuna emin misin bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 100 + %10 fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 yani limit 100. %10 kadar izin vermisler. onu da gecmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Haa gayet legalmiş olay. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ya arkadaşlar el insaf 2 km fazla geçmişim... Abi birde şu husus var aracın hız kadranı 110 daydı nasıl 112 yazmışlar halen anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Katibim said: 100 + %10 fazlası problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Rasmon said: yavaş git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Katibim said: ya arkadaşlar el insaf 2 km fazla geçmişim... Abi birde şu husus var aracın hız kadranı 110 daydı nasıl 112 yazmışlar halen anlayamadım ? abi zaten aslında sana o %10 u o yüzden veriyorlar hata olabilir diye dibine kadar kullan diye değil. dijital değil de analog göstergeyse 2 km den nasıl emin olabiliyorsun orası da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Ben hız limiti 70 olan yerde 92 km hız ile yüzde30 üzeri için 350 civarı ceza yemiştim. Hali ile bünye alışıyor. Ama koyuyor orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 niye mahalle aralarinda surat 50 60 la ceza yedigimi bilirim..artik benim sanssizligima mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Abi adamlar zaten yüzde 10 hata payı koymuşlar, hayır göz kararı hesaplanan bir olay değil ki 2 km geçmişsin. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Katibim said: ve akabinde 177 TL ceza yemek Tadı anlatılmaz yaşanır. indirimi vardır onun öde hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 jacabo said: Katibim said: ya arkadaşlar el insaf 2 km fazla geçmişim... abi zaten aslında sana o %10 u o yüzden veriyorlar hata olabilir diye dibine kadar kullan diye değil. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Katibim said: ya arkadaşlar el insaf 2 km fazla geçmişim... Abi birde şu husus var aracın hız kadranı 110 daydı nasıl 112 yazmışlar halen anlayamadım ? 2 degil, 12 gecmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Ay sonlari hep boyle, dikkatli olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Otomatik radar mı yoksa mobil radara mı yakalandın? Benim bildiğim 110km + %10 şeklinde şehirlerarası yolda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Selam, Abi adam DSG'li ya... ne muhatap oluyorsunuz ki (:D O göstergeler ±10% hatalı gösterebiliyorlar ve bu fark da hıza oranla yine değişiklik gösterebiliyor. Lastik-jant kombinasyonları, lastik basıncı falan filan gibi değişkenleri her seferinde ECU'ya tanımladıklarını mı sanıyorsun sen? Kuralları senin herkesten çok iyi bilmen gerek, eğip bükmek olmaz. 1km bile geçmiş olsan kural açık. Sen, kendin için insiyatif kullanılıp yaptığın kural ihlali karşısında kayrılmayı bekliyorsun. Adalet mekanizmasının içindeki bir kişinin böyle bir şikayette bulunup sızlanması... çok ayıp! Eğer bana verilen toleransı -arkadaşın belirttiği gibi- dibine kadar kullanacağım ben diyorsan da al bir GPS, adam gibi hızını kontrol et. Kadrandaki son hız ibaresini aracın yaptığını düşünen cahiller gibi olmamaya gayret et azcık, bilmiyorsa da sormayı dene. Ohhh.... benim işim bitti, rahatladım. Sıradaki buyursun sdhdfhafdhsag Ha bu arada; pis DSG'li B)- Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 söylemek istediğim herşey söylenmiş, bari dolu gözüken ama içerik olarak boş olan bu mesajı atayım da rahatlıyayım..ohhşş @paramecium dsg ne ola cahilem devlet eğitmedi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 cok muhim bisey degil abi, arabasinin servis maliyetini arttirmak isteyenler aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 vurun kahpeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Katibim said: ya arkadaşlar el insaf 2 km fazla geçmişim... Abi birde şu husus var aracın hız kadranı 110 daydı nasıl 112 yazmışlar halen anlayamadım ? Hayır, 12 km. geçmişsin. Zaten bu serzenişine karşılık olarak 10 km. geçmene izin vermişler, sen 2 daha geçmişsin. İnsafı falan yok bunun malesef. Hepimiz hız yapıyoruz yer yer de, hayıflanmak gereksiz yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar