paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Selam, Sonunda Hero 4 için satış tarihi 5 Ekim 2014 olarak belirtildi. Bence en güzel yanı Hero 3 için olan housinglerin kullanılabilir olması :D http://shop.gopro.com/EMEA/cameras/ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bi ekstrem spor yapamadık ki go pro kullanalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Selam, Valla ben de yapmıyorum ve yapacağımı da sanmıyorum ama ufaklıkları 120fps kaydetmek güzel oluyor :) Hele deniz/havuz etkinlikleri tadından yenmiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 aman al bir tane 10 katli apartmana cik kamerayi ac asagi at sonra da asagi in kafana tak bir de oyle kalkarken kaydetsin..arada cekimleri editlersiniz ..al sana intahar ettim ama olmedim.avi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 4k kayıt neymiş ya oha biz eventleri falan kaydediyoruz gopro ile bu duvara vs. yapıştırabildiğin aparatı oluyor ya, onunla çat diye yapıştırıyorsun güzel bir açıya bütün eventi sessiz sessiz çekiyor ondan sonra istersen montajda kullanmak için kareler alıyorsun seks teyp içinde bence ideal asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 silver yeterli olur sanırsam, €479.99 çokmuş xesxqhe 4key tv olsağ http://www.youtube.com/watch?v=wTcNtgA6gHs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Black'te ekran olmaması sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Şu yeni reklamın youtube compression'sız hali var mı bir yerlerde acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 4k nın daha 2-3 yılı var ya çok taze gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 4k değilde 2.7k çekip 1080p'ye stabilize edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 4k oynatacak ne tv ne de bağlantı var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Görsel sanatlar Daha uygun olmaz mı? Mobil cihazlara bu başlık olmamış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bingildak said: biz eventleri falan kaydediyoruz gopro ile ... seks teyp içinde bence ideal asdasd Yakında pati leakde görürüz videolarını yani? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Abi ben boarda falan takiyim dicem de cok sacma oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Yok çok saçma olmuyo arada güzel görüntü çıkıyor. Kaska takmak lazım. Ben bi kere göğsüme takmıştım sadece dağı çekebildi tabi bi boka yaramadı sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Abi cekiyo da tripod gibi kaskal kaymak cok sacma geliyo iste. O yuzden kamerali goggle daha versatil. Ama cok boktan cekiyo kalite olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Ben kaska taktım gayet iyi oldu. Hatta kaskta ters taktım, arkamdan gelen arkadasları cektim cok guzel oldu. Ama titresimi engelleyemedim bir turlu. Videolardaki gibi cekim yapamıyorum. GoPro da kullanmıyorum tabi, once ucuzundan aldım bakalım nasılmıs diye :) Seneye yurtdısından gopro alırım belki, hakkını verecek kadar kullanmıyorum henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 En iyi monopod'la oluyo bence bu arada, onu da bu kıs deneyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 4k izliyemedim gitti ya açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Emenike her yeni kamera'da fiyat artıyor. 3+ neyinize yetmiyor ya iyi bari fiyatları düşerde ben alirim 3+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 işte onun icin mcirosoft program yaptı smoothluyo cillop gibi. yüksek fps cekin siz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 toggie said: Ben kaska taktım gayet iyi oldu. Hatta kaskta ters taktım, arkamdan gelen arkadasları cektim cok guzel oldu. Ama titresimi engelleyemedim bir turlu. Videolardaki gibi cekim yapamıyorum. GoPro da kullanmıyorum tabi, once ucuzundan aldım bakalım nasılmıs diye :) Seneye yurtdısından gopro alırım belki, hakkını verecek kadar kullanmıyorum henuz. sony action cam'in steadyshot özelliği var, baya azaltıyo titreşimi. http://www.youtube.com/watch?v=b2PClN-X6po Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ben hero3ü baya sevmiştim ya buda güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 sony döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Cuce said: işte onun icin mcirosoft program yaptı smoothluyo cillop gibi. yüksek fps cekin siz yeter angi program o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar