Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GoPro Hero 4 için sayılı gün

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aman al bir tane 10 katli apartmana cik kamerayi ac asagi at sonra da asagi in kafana tak bir de oyle kalkarken kaydetsin..arada cekimleri editlersiniz ..al sana intahar ettim ama olmedim.avi..
Mesaj tarihi:
4k kayıt neymiş ya oha

biz eventleri falan kaydediyoruz gopro ile

bu duvara vs. yapıştırabildiğin aparatı oluyor ya, onunla çat diye yapıştırıyorsun güzel bir açıya bütün eventi sessiz sessiz çekiyor ondan sonra istersen montajda kullanmak için kareler alıyorsun

seks teyp içinde bence ideal asdasd
Mesaj tarihi:
Yok çok saçma olmuyo arada güzel görüntü çıkıyor. Kaska takmak lazım. Ben bi kere göğsüme takmıştım sadece dağı çekebildi tabi bi boka yaramadı sdfh
Mesaj tarihi:
Ben kaska taktım gayet iyi oldu. Hatta kaskta ters taktım, arkamdan gelen arkadasları cektim cok guzel oldu. Ama titresimi engelleyemedim bir turlu. Videolardaki gibi cekim yapamıyorum. GoPro da kullanmıyorum tabi, once ucuzundan aldım bakalım nasılmıs diye :) Seneye yurtdısından gopro alırım belki, hakkını verecek kadar kullanmıyorum henuz.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Ben kaska taktım gayet iyi oldu. Hatta kaskta ters taktım, arkamdan gelen arkadasları cektim cok guzel oldu. Ama titresimi engelleyemedim bir turlu. Videolardaki gibi cekim yapamıyorum. GoPro da kullanmıyorum tabi, once ucuzundan aldım bakalım nasılmıs diye :) Seneye yurtdısından gopro alırım belki, hakkını verecek kadar kullanmıyorum henuz.

sony action cam'in steadyshot özelliği var, baya azaltıyo titreşimi.

http://www.youtube.com/watch?v=b2PClN-X6po
  • Yeni Oluştur...