chrome Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 gündüz arasan mesela işte oluyorlar, 6 dan sonra trafik yorgunluk, 7 gibi yemek yeniyor, e sonra da dinlenme derken gün bitiyor. öğlen 12 desen o zaman da iş yemeğinde olabiliyorlar. 15 dakikalık bir konuşma yapmak için en uygun saat kaç acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 eski dostlarımı aramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 xerox, hp, cannon, bunlar senin eski dostların. ben olsam onları ben de aramam. sdfsdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 eski dostum yoktur zira bir kişi eskiyse zaten hiçbir zaman benim dostum olamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 akşam yemeğinden sonra niye aranmıyor pardon? şorme bir de bişi dicem ne zamandır aklımda, sen bi ara böyle forumu bıraktın sonra geldin ya geldiğinden beri eski eğlenceli tarafın tamamen bitmiş, esprilerin rezalet ötesi, yazdığın şeyler saçma sapan...hacklediler herhalde diyorum, ya da ağır bi travma falan geçirdin o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bende böyle düşündüğüm için acil/özel bir iş olmadığı zaman aramıyorum, rahatsız etmeyeyim diye... yok şimdi işi vardır, yok bilmem ne olmuştur falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sabah 08.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Akşam yemeğinden sonra ideal bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 akşam 8i 10 geçe ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 6 veya 8-9 gibi ararım. Kim olduğumu söyledikten sonra meşgul olup olmadığını sorarım. Herkesin düzeni farklı. Mesela ben 10'a doğru yiyorum. Bilmeden tutturmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi çok stres altındayım ondan. eskiden kafam çok rahattı. angıl dingil şeylerle uğraşıyorum. şu foruma da girmesem can sıkıntısından ölürüm zaten 3 hafta içinde. eskisi gibi değilim abi, eskiden de bir bok değildim gerçi de. neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ac kendilerine sor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 eski dostu gece 3 te bile arayip nabiyon y.rraam diyebibmeli insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 chrome said: xerox, hp, cannon, bunlar senin eski dostların. ben olsam onları ben de aramam. sdfsdfsad sana espri konusunda ne demiştim ben ? http://forum.paticik.com/read.php?20,7389538,page=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 öğle arası veya mesai bitimine 10-15 dakika kala ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Theridone said: chrome said: xerox, hp, cannon, bunlar senin eski dostların. ben olsam onları ben de aramam. sdfsdfsad sana espri konusunda ne demiştim ben ? http://forum.paticik.com/read.php?20,7389538,page=5 performanstan memnun kaldım abi ondan yapıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 çok tatlısın şormecim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 zaten tüm ekmeği oradan yiyorum abi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 akşam ya da haftasonu tatil zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 istediğim zaman arıyorum meşgul olan meşgulum der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 şaka lan kimseyi aramıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sabahın körü ve gecenin bir yarısı hariç her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 soyleyecek onemli biseyiniz yoksa arayip durmayin olm insanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 20:57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 valla birini bugün 12:55 civarı aramışım ne cavab verdi ne geri döndü pezemenk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar