applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escape said: DarKRideR said: Baktım bu gayrimenkul olayına şimdi, eğer yanlış çevirmediysem sadece gayrimenkul satışında engel yokmuş. Onda da "satılan gayrimenkulun parasıyla yeni gayrimenkul(lerin) alınmaması kaydıyla para sportif olarak kullanılabilir" deniyor. Yani atıyorum Riva'yı satacak, sportif borçları kapatacak ama önemli bir gelir kapısından da olmuş olacak. Günü kurtarmak için belki de kulübün geleceği yok edilecek. Saçma... Heh bak, arka sayfadaki leyla okusun sunu. Apple sen de oku, ben bir bildikleri var dediysem o da bunlardan biri herhalde. Ne bilim aq, unal aysal duygusal adam, yamyam degil. farklı şeylerden bahsediyoruz sen beni anlamamıısın ben ünal aysal'a bakış açın, seçmenlerinin tayyip'e bakış açısına benziyor diye öyle dedim. bir bilidği vardır hüloooo demeye gerek, sorgusuz sualsiz ne denirse inanmaya gerek yok. yoksa ben gs satıp ödeyemez demedim ki. vergileri ödememesine, kendi taraftarını dolandırmasına sensiz kalmana söyledim. çalıyor ama çalışıyor kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escape said: Aynen mesela sukru kel ve sakalli fotografini koydu buraya ustune galatasaray formasi giymis bir halde "tabiki ben de takimimi amerikadan destekliyorum" dedi. Biz burada sukru sana sakal yakismiyor o kel saca, kes sakali diye muhabbet acsak, baska bir konu acmamiz gerekecek demek LEL bir süre sonra azalarak bitiyordu neden ilgi gösterdin ki :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 DarKRideR said: gayrimenkul konusunda en zengin kulüp BJK yalnız, çok atıp tutuluyor da asdfsda top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bosver gitti ses cikartma gshs Apple, tayyip unal aysal'in tuvalette klozetin icindeki eseri olamaz ekonomi ve yonetim konusunda. Ondan ben guveniyorum unal aysal'a. Direkt akpli gibi bir anadolu comarinin her dedigine he he demiyorum. He yanilabilirim, bunu zaman gosterecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 applev0dka said: escape said: Aynen mesela sukru kel ve sakalli fotografini koydu buraya ustune galatasaray formasi giymis bir halde "tabiki ben de takimimi amerikadan destekliyorum" dedi. Biz burada sukru sana sakal yakismiyor o kel saca, kes sakali diye muhabbet acsak, baska bir konu acmamiz gerekecek demek LEL bir süre sonra azalarak bitiyordu neden ilgi gösterdin ki :(:( ikinizi ayni anda alintilama firsati yakalayinca bu serefe eriseyim dedim. inanilmaz bi duygu. muhtesem kankalar. 5 sayfadir besiktasin gayrimenkullari konusuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Ya tamam ne degerli baslikmis arkadas tamam konusmuyoruz besiktasi da gayrimenkullerini de. Pardon bidaha olmaz ggshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escape said: Bosver gitti ses cikartma gshs Apple, tayyip unal aysal'in tuvalette klozetin icindeki eseri olamaz ekonomi ve yonetim konusunda. Ondan ben guveniyorum unal aysal'a. Direkt akpli gibi bir anadolu comarinin her dedigine he he demiyorum. He yanilabilirim, bunu zaman gosterecek ya zaten Aysal iyi işler yaptı ( son döneme kadar) 3 temmuz sürecini cok iyi kullandı. O sürecte yatırıp yaratıp rakiplerin içinde oldugu durumdan iyi faydalanıp başarıyı getirdi, ama işte son dönemde sacmalamaya basladı, Burak tayfasının sözleşme konusu olsun, FT ile yaşadıkları olsun, borsada yaptıkları olsun. gs'yi ekonomik olarak zora soktu, kurduğu düzen başarı geldikçe ayakta duracak bir sistem. Giderleri cok yükseldi gs'nin aysal da farkında yetki istedi, gelmeyince yetki ok babs bye çekti yani. o yüzden dedim. Adamı sorgulamak sana bana kalmaz düşüncen yanlıs, tayibe sorgusuz sualsiz inananların kafası işte diye. şimdi anlaştık sanırım. yoksa tayyip-aysal değil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Şu kendi taraftarını dolandırdı olayını da ciddi kavrayamayanlar var. Üç tane 12 numara grubuna mensup herif 3 kuruşluk hisse alıp bunlarla televizyonlara çıktı dava açtı filan ama hepsi eline aldı. Buna karşın hala bık bık ediliyor şu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escape said: Theridone said: http://i.imgur.com/pyXPzgC.jpg Ben suna inanmiyorum acikcasi. Billboard yaptirmak bir miktar parayla mumkun bence. "Ridvan izmirde yasayan beyaz bir kurttur, iyi cocuktu ama cevresi kotudur" gibi sacma sapan bir billboardda bn yaptirabilirim acikcasi. bu nası fail bi mesajdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 madcow said: DarKRideR said: gayrimenkul konusunda en zengin kulüp BJK yalnız, çok atıp tutuluyor da asdfsda top lel istediğin yeri araştır, istediğin kaynağa bak demirören giderken şov yapmak için hepsinin rakamlarını açıkladı, medyada adamlarına haberler yaptırttı. Gayrimenkul değer olarak BJK, hem FB'den hem de GS'den daha fazla mala sahip. fazla mal değilde daha değerli mallara sahip diyelim. Ha bu demek değil ki onlardan "gelir" kazanıyor. Bunun ne olduğunu da üstte açıkladım. Tapusu bizde olan ve gelirinin %66'sına çökmemiz gereken araziden peşin aldığımız üç kuruş dışında gelirimiz yok. O arazinin şuan değeri GS adasının 2 katı neredeyse, sadece bunu bile hesap ederseniz zaten öyle şaşırılacak bir şey olmadığını görürsünüz. Bizim sorunumuz zaten sahip olduğumuz malı paraya çeviremiyor oluşumuz. Demirören sağolsun, öyle gerçeklere baktığında da top lellik bir durum yok yani. Hadi biz yalan söylüyoruz, açın kendiniz araştırın. Üzülürsünüz ama sonra inandığınız bazı şeylerin yanlış olduğunu görünce yine gelir anne ligi diye burada yazarsınız... Hayır ben koyup içten içe ağlatmak isterdim de koyamayacağım daha bir şey, bavul hazırlıyorum 45 dakika sonra evden çıkmam gerek sadfsa 3 gün yurt dışında olacağım. Geride kalanlar siz koyun, gözüm arkada kalmasın :( :( Ya da koymayın, kendileri araştırsın. Daha az üzücü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 fakir diye avrupaya alinmayan kulup mal mulk zengini ha. ahah Besiktas'in avrupaya alinmayisi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 darkrider lutfen sacmalama. tamammmm siz de zenginsiniz. tamam yahu siz de cok iyisiniz. https://www.youtube.com/watch?v=SAtmSqL_6zg unal aysalın acıklamaları. rakamların hepsinin kap'tan alındıgını soyluyor. ve bu acıklamaların ardından kavgayı cok seven yoneticilerin hic biri cıkıp da yooo boyle bisey yok demedi ne fenerden ne besiktastan. bi tek fiko "ayıp oluyo ama" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Sınırdan yazıyorum, canım sıkıldı beklemekten bi gireyim dedim de internetim videoyu açmıyor. Ama tahmin ediyorum hangisi olduğunu, Saçmalama diyip, en zengin sizsiniz diye laf sokmaya çalışacağına sadece verdiğim iki linkten herhangi birini okusan o iddiada bulunmazdın. Ne demek istediğimi de anlardın. Ünal Aysal "gelirden" bahsediyor. Haklı. Ben değerden bahsediyorum. Onda da ben haklıyım. Cep telden bile wot döşedim, devam ettirmek istemiyorum ama verdiğim linke bakıp, üstüne yarım saatlik google araştırmasıyla ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Ha anlamamaya yatmak yine sizin elinizde olur, orasına karışamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 escape said: Theridone said: http://i.imgur.com/pyXPzgC.jpg Ben suna inanmiyorum acikcasi. Billboard yaptirmak bir miktar parayla mumkun bence. "Ridvan izmirde yasayan beyaz bir kurttur, iyi cocuktu ama cevresi kotudur" gibi sacma sapan bir billboardda bn yaptirabilirim acikcasi. O billbordu bastıran oraya astıran zaten GS ve bundan para kazanmak için yapıyor. Diğer takım taraftarları da bununlan dalga geçiyor doğal olarak. Escape tamam yetosun, tamam kafa olarak hala liselisin vsvs ama Rıdvanın Kürt Türk Arap İtalyan vsvs olmasının, futbol kulüplerinin durumuyla yani bu konuyla alakası nedir? Aptal mısın kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 sjshkjgfdkjglfgkjhlhkdfkjdskjhdskjhfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 DarKRideR said: Ünal Aysal "gelirden" bahsediyor. Haklı. Ben değerden bahsediyorum. varlık vs yukumluluk rakamları gayet acıklayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 "Tatar Ramazan" said: escape said: Theridone said: http://i.imgur.com/pyXPzgC.jpg Ben suna inanmiyorum acikcasi. Billboard yaptirmak bir miktar parayla mumkun bence. "Ridvan izmirde yasayan beyaz bir kurttur, iyi cocuktu ama cevresi kotudur" gibi sacma sapan bir billboardda bn yaptirabilirim acikcasi. O billbordu bastıran oraya astıran zaten GS ve bundan para kazanmak için yapıyor. Diğer takım taraftarları da bununlan dalga geçiyor doğal olarak. Escape tamam yetosun, tamam kafa olarak hala liselisin vsvs ama Rıdvanın Kürt Türk Arap İtalyan vsvs olmasının, futbol kulüplerinin durumuyla yani bu konuyla alakası nedir? Aptal mısın kardeş? sorduğun soruya bak asdafds o bilboard fake, bu video da edit, montaj, paralellerin oyunuzaten :D http://www.youtube.com/watch?v=A78C35jNmPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 bayram sabahı başka işin yok mu şişkocum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 102 kiloya düştüm olm yutturucam bu sözleri yakında sana :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 sen de mi şişkosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paticik sisko ve cirkinlerden olusan bir komunite zaten abi. Eli ayagi duzgun olanlar da kafadan sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 91 den 119a çıktım şimdi tekrar aşşa iniyorum işte yaz başı itibariyle zayıflamaya karar verdim sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 kilo almayı nasıl beceriyosunuz ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 bana sigarayı bırakırsan kilo alırsın dediler 2 paket içiyodum günde 3 pakete çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar