Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL 2. Hafta: Arsenal - Galatasaray 01.10.2014 21.45 @SmartSpor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wellbeck in ortasahadan yardirmasi inanilmazdi lan bu arada.

Herife dandik diycem, 3 temiz gol ustune 90 dakika yardirma, lafi agzima tikiyo .

Ama genelde dandik bi adam, ingilterenin buragi
Mesaj tarihi:
Evet oyle ona bisi diyen olmadi, galatsarayin oyununu da savunan kimse olamaz herhalde burada. Ama yani ben diger iki takim taraftarinda 3 yildir bir cekememezlik goruyorum benim o canimi sıkıyor sadece
Mesaj tarihi:
Sivasspor'a 6-7 net fırsat vermiş salakça bir taktiğin Arsenal karşısında başarılı olacağını düşünmek tam saçmalık.

Adamların as ortasaha oyuncularının tamamı yok. Bağıra bağıra kanatlardan gelecekler. 70-80 metre kanat koridorunu Veysel ve Telles'e emanet etmişsin. Onlara yardıma gidicem diye Yekta ve Dzemaili yana gidince ortası ban yememe sebep olacak bir terim gibi açılıyor.

Resmen Chemberlain, Sanchez, Özil ve Wellbeck'e tepside ikram ettik tecavüzü.

Çok şükür ikinci yarı sistemi düzeltti. Arsenal maçı bırakınca hezimet olacak maç ağır yenilgi olarak kaldı.

Bütün sene yaz kampından başlayarak Sivas maçına kadar 4'lü savunma türevlerini uygula sonra gel artık 3'lü savunma oturtmaya çalış. Ya bir yönetici veya sözünü geçirecek bir adam sen bizle başak mı geçiyon demez mi ? Mancini aynı b.ku yedi olmadı demez mi ?

Bu takımdan ya Selçuk gitmeli ya Prandelli. Birisi bacağım kopsa oynarım yorgunum demedim diyor diğeri yorgunum oynamak istemedim dedi diyor. Böyle yalancılık olmaz.
Mesaj tarihi:
kermit said:

onlar gsli değil. newcastle taraftarıymış. oyun oynanmış gs taraftarına.
yoksa gs taraftarı kötü gün iyi gün dinlemez

bakalım uefa, tff gibi ceza verecek mi
yoksa stad da güvenliği sağlamakla yükümlü britanya polisleri ve arsenal yetkilileri neden arama yapmamış meşalelelr sokulmuş onlara mı ceza yazacak
Mesaj tarihi:
abi oyle demeyin ya

mesela 2 sene once arsenal yanlislikla buragi almis olsaydi bu taktik cok ise yarardi. deplasmandan 1-1 gibi avantajli bi sonucla donmus olurduk.
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Çare Denizli. Tam onun senesi, tüm büyükler formsuz. Hoca'yı alan şampiyon olur.
aynen katiliyorum. Getiren bu seneyi kurtarir. Adam gibi td getirirse diger takimlarin biri, onlar da gelecegi kurtarir
Mesaj tarihi:
DoruK said:

Robert_Poche said:

gökhan ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAn

iyi gene 4'de kalmışlar, cizgiden falan çıkarmışınız djfhgsdfuıdsf

prandelli 26. haftada gider.
26. haftada fener lider olur demiroren lig bitti diyip feneri sampiyon ilan eder bence

anadolu takımlarından biri ile kapışır gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
selcuk o tarz bi açıklama yaptıysa prandelli gg. tamam zatne hatalı kararları var prandelli'nin ama yeniçeriyi de karşısına aldıysa ömrü çok kısa. arena'da fener maçına bakıyor bütün ömrü. kaybederse o hafta gidre.
Mesaj tarihi:
melo'nun hareketi direkt kırmızı karttı ayrıca hakem yediğimiz 2. golden hemen önce burak'a yapılan faulu vermeyince onun goygoyuna atmadı melo'yu
Mesaj tarihi:
anderlecht genç olmasının cezasını cekiyor, belki 2-3 seneye ateş gibi takım olacaklar ama suan tecrubesizler.

ilk maçta 4-5 yapacakları maçtı 1-1 berabere kaldılar.kanatları falan cok iyidi adaların, zor maç olur deplasmanda
  • Yeni Oluştur...