bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 mulgear6 said: baya saçmaymış prosedür bence http://media.tumblr.com/tumblr_lkqoav4LXi1qb6d9t.gif bu yaşta bu farkındalığa ulaşman ayrı bir achievement olmuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ben ölüyü mezara tabutsuz koyduklarını bile daha 2-3 hafta önce ögrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 offf /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Adam en azindan durust lan. Tabuttan rolluyolar cesedi mezara evet. Amerikan filmi gibi tabutla gomuluyo sananlar cok , senin sucun yok (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ben de öyle sanıyordum ama hayatıma bir katkısını hissetmedim geberdiğimde pek umrumda olmayacak kutuyla mı koydular yoksa rolu yapıp yuvarladılar mı asdasd evlilik on the other hand, evlenmeyi bir noktada planlıyorsan veya eşin dostun evleniyorsa bir noktada aşinalık kazanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Tabuttan rollamak ne lan, iki adam mezara inip ölüyü yerleştiriyor. Zaten millet ağlamaklı falan, bide tabuttan rövaşata ayıp olur o durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ulan evlilik tabuta girmekten daha fena bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 axedice said: Tabuttan rollamak ne lan, iki adam mezara inip ölüyü yerleştiriyor. Zaten millet ağlamaklı falan, bide tabuttan rövaşata ayıp olur o durumda 4 cenaze gordum, 3unde rolladilar desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 chrome said: ulan evlilik tabuta girmekten daha fena bir sey bakalım senin şu mesajı alıntılayıp güleceğimiz günler ne zaman gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Adan evleniyorum demiş siZ cenaze geleneklerini tartışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Şişmanları rolluyor olabilirler ya mezara. Yaşarken saygıyı hak etmedikleri gibi ölünce de etmiyorlar. Bide düğün mü daha gereksiz, cenaze mi karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Esh said: axedice said: Tabuttan rollamak ne lan, iki adam mezara inip ölüyü yerleştiriyor. Zaten millet ağlamaklı falan, bide tabuttan rövaşata ayıp olur o durumda 4 cenaze gordum, 3unde rolladilar desem paticik at its best... olm nerelere getirmişsiniz konuyu böyle sdflsjfd ya yarın açık havada olacaktı ne güzel, yağmur çıktı abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 akşam nişanım var, şans dileyin gençler. resmen yeni transferin imza töreni gibi olcak eve 45 kişi toplancakmış biz gidiyoruz komşu momşu var anca 10 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Oha sağlam kalabalikmis. Bizde herkesin toplamı 10 kisiydi sdfgdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 DoubleW said: Bana eski kiz arkadasim kadikoy goztepeden tapulu bir ev teklif etti evlenmek icin, tapu kendi ustune, kabul etmedim ailesinin haberi yok diye, kacip gelicekti usadan. Zengin ailenin tek kizi sdf ne talih kuşları kaçıyor vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Bana da evlenilcek kız bulun be, sevaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 abi o zaman tek tek tapu dairelerini dolasip parselleri kontrol edeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Esh said: axedice said: Tabuttan rollamak ne lan, iki adam mezara inip ölüyü yerleştiriyor. Zaten millet ağlamaklı falan, bide tabuttan rövaşata ayıp olur o durumda 4 cenaze gordum, 3unde rolladilar desem ahaha abi nası cenazeymiş o sdklfjsdvsd 4 tane gittim ben de roll falan yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 e$h şişman cenazelerine gidiyor belli ki. Oteli olduğu için yakın arkadaşlarının şişman olması olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 roll falan yok ya biri mezara giriyor öncedne onun kucağına atıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 neutrino said: Oha sağlam kalabalikmis. Bizde herkesin toplamı 10 kisiydi sdfgdd kulaklarımda hala gürültü sesi var abi mahşer gibiydi ev, sağa sola cevap vermeye yetişemedim. önceden tanıştıklarım yakamı bırakmıyo, tanışmak isteyenler habire bişiler soruyor çok fenaydı :D abi siz siz olun nişanı sade yapın, lafım yapmayanlara tabi sana değil hehe ama çook eğlendik valla kız arkadaşım 2 haftadır sinirliydi nişan adetlerini sevmiyo istemiyo böyle şeyler diye, gece de en çok o eğlendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 neutrino said: Off daha 2 ay var, 1 ay var derken 27 Eylül'de evleniyorum. Çok az kaldı lan, heyecanlandım. Community feeling pati pls. edit: bi de ankaradaki patileri beklerim tabi sdfsdf yeni gördüm. hayırlısı olsun. sağlık,mutluluk,uzun ömür ve aşkınızın hiç bitmemesini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 aaa dün gece düğünü varmış herifin hayırlı olsun yahu ben tarihe hiç dikkat etmemişim :D birimizin nişanı birimizin nikahı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 DoubleW said: Bana eski kiz arkadasim kadikoy goztepeden tapulu bir ev teklif etti evlenmek icin, tapu kendi ustune, kabul etmedim ailesinin haberi yok diye, kacip gelicekti usadan. Zengin ailenin tek kizi sdf ya hiç gideri yoktu ya da evlenmek üzere falandın ve artık çok geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Yok ya tek sebep ailesiydi, çokça babasi engeldi, beni usadan telden arayip uyardi vs.. Neyse eski yaralari desmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar