Gizli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 3.35 civarı başlıyor aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abi şimdi izledim ekşide, midem buruldu ya. abi adamlar yerden topluyor, avuç avuç mıncıklayıp ceplerine doldurup gidiyor baklava ulan bu yemezsen ölmezsin di mi? şu canım memleketi ne hale getirdiler abi yazıklar olsun. 2 saat bekledik diyo kadıncağız 2 tane baklava için. insanları şu hale düşüren sistemin ben ta dibine koyayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yamyamlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 rezillik ya izlemem bile şuna bak bir de eminönü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kodumun kum zencileri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 insanlar aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 http://i.hizliresim.com/Y5J3Zk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 https://warosu.org/data/lit/img/0038/95/1372566991368.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Verdikleri oyların hakkını alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 gurursuz onursuz insanlar böyle oluyor işte. aç adam başkadır. her aç görgüsüz ve gurursuz değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abi o ilk iki eliyle kepçe yapıp, alabildiğini alan bir adam var. o adam ve tipi işte bu ülkenin laneti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bu ne lan lotr da bedavaya çıkan orclar gibi doluştular baklavaya asgfa78sgfsdyugbfgfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 wipe out pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Baklava için 3 saat sıra bekleyeni ve 2 avuç alıp uzaklaşanı gördüm.2 bira ısmarlayıp kendi tarikatımı kurabilirim, heh süper ırkı buldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GGZoRiuyay8#t=201 sarıyer'deki hamsi şöleni bu da lel hiç böyle şeyler oluyor mu asdfda lokasyondan olsa gerek gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 insanlar senede bir kere baklava yiyecek, çok görmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Farklı bir psikolojiye bürünüyorlar bence bu tarz aktivitelerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 o kalabalık toplandıysa, araya zabıta demir engelini koyduysa, baklavanın kilosu insanın kilosundan pahalıysa şenlikler başlayabilir. thunderdome'a hoşgeldiniz, iki kişi girer bir kişi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 insanin kilosu kaca gidiyo ki bu ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 izmirde lokma sirasina giren insanlari gorunce garipsiyorum bu apayriymis sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Hewallerin baklavayla buluştukları an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Geçen biri künefe yapmıştı evde, orda da demiştim; baklava varoş bi tatlı arkadaslar, varoş insanlarla yanyana gelince boyle oluyor sgdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 peki sütlü nuriye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 20 sene onceden hic farkı yok. O zamanlar da kamyonla ekmek dağıtırlardı. Millet birbirini parçalardı.Bildiğin Afrika ülkelerinden farkımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?v=GGZoRiuyay8#t=201 sarıyer'deki hamsi şöleni bu da lel hiç böyle şeyler oluyor mu asdfda lokasyondan olsa gerek gerçi evet lokasyon farkı, şu çok nezih kalmış valla. bi de eminönü dediğin yer kaosun karmaşanın ana damarı yani normal buldum ben o durumu orada. it kopuk doluşmuş yağmalıyor işte çok cüzdan telefon çarptıran olmuştur sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar