escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Senin çok saygısız bir insan olduğunu biliyordum, kaç yıldır bir tık değişme yok, senin gibilere kullandığım bir kaç cümle var ama ben de yazdım sildim şuan. Uza şimdi gece gece canımı sıkma
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 escape said: Senin çok saygısız bir insan olduğunu biliyordum, kaç yıldır bir tık değişme yok, senin gibilere kullandığım bir kaç cümle var ama ben de yazdım sildim şuan. Uza şimdi gece gece canımı sıkma ahahaha liseli atarı
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Kürtle türkle alakası yok abi bence. Adamlar pkk yı nasıl özümsedilerse , onlarında haklı veya haksız sebeplerle hedef gözetmeksizin insan öldüren caniler olduklarını görmezden gelebiliyorlar resmen
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 moncici said: İsid in metropollerde patlatacagi muhtemel bombalar gotunuzle kafanizin yerini degistirir insallah (Okul aciliyo bi banlaniyim dedim) niye böyle bişi dedin ki şimdi
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 bugun yine gazatede bilmem kaç bin suriyeliyi içeri aldık insanlık minsanlık haberi vardı. içinde kaç tane işidli vardı acaba. şuan türkiye'de etrafın anasını ağlatacak kadar işidli vardır muhtemelen.
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 E abi adam PKK sempatizanı o değilde ben mi şiddet yanlısı olayım. Edit:Araya mesaj girmiş
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 başlığı baştan sonra tek tek okudum da, bazılarınız gerçek birer annesiz çocuklar. o kişiler kendini biliyor.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 işidi tutmak yasak pkkyi tutmak serbest mi şimdi
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Theridone said: escape said: Senin çok saygısız bir insan olduğunu biliyordum, kaç yıldır bir tık değişme yok, senin gibilere kullandığım bir kaç cümle var ama ben de yazdım sildim şuan. Uza şimdi gece gece canımı sıkma ahahaha liseli atarı Bravo, bende kim bunun yancısı olacak acaba diye bekliyordum. Küfürler yazıp silen adam liseli değil tabi, bir de her gördüğü yerde osuruk ve yırtık çoraba gülen ergenler gibi senin bana laf yetiştirmen... Genelde çoğu çocukça. Neyse. Kürtler değil de daha çok radikal solcu ve komunist bunlar. Genelde halkinsesi.tv ya da sol.ogr.tr okuyan insanlar. Biryerlerde birileri eziliyor mu? | -------- | | --------- | Ezilen kürt mü? Ezilen kürt değil mi? | --------- | | ---------- | Küfür et/hakaret et. //////// Görmezden gel, oyun oyna, trolle Pfff yapamadım gsghdd olduğu kadar işte anlayan anladı
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Flassh said: işidi tutmak yasak pkkyi tutmak serbest mi şimdi Çünkü pkk ideolojileri uğruna ezilmiş bir halkı temsil ediyor. Tabiki otobüs yakacak, insan öldürecek. 😬
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 sol portal a niye laf attın ki şimdi gayet güzel
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Sözcü'den farkı yok oranın abi ya abartmak konusunda fsghs
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Ne güzel ayakkabılardan konuşuyorduk şurada ya
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 teröriz sevici evrimini tamamlayamamış neanderthal kırmaları dadanmış başlığa ıyyyy
chrome Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ne o pkk li kiz, ne de o isidli teroristler saglikli dusunebilen insanlar degiller. bu iki grubun birbiri arasindaki catismayi duyarsizca ya da zevkle seyrediyor olmaniz da sizi saglikli bireyler yapmiyor arkadaslar. siz su anda simulasyon kuraminda bahsedilen bir algi bozuklugu yasiyorsunuz. yani tekrarlanmis vahset sonucu algi sekliniz ve normlariniz turevlenmis, baskalasim gecirmis. sizin icin seviniyorum cunku mevcut kafanizla farkli bir sosyo-kulturel ortamda bulunuyor olsaydiniz su fotograf karesinin etken veya edilgen bir parcasi olmaniz cok mumkun olabilirdi. iyi ki onun yerine internette gezinen zararsiz cicibebeler olabileceginiz bir cevre icerisindesiniz. Allah hepinize akil fikir versin.
liberal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 chrome said: ne o pkk li kiz, ne de o isidli teroristler saglikli dusunebilen insanlar degiller. bu iki grubun birbiri arasindaki catismayi duyarsizca ya da zevkle seyrediyor olmaniz da sizi saglikli bireyler yapmiyor arkadaslar. siz su anda simulasyon kuraminda bahsedilen bir algi bozuklugu yasiyorsunuz. yani tekrarlanmis vahset sonucu algi sekliniz ve normlariniz turevlenmis, baskalasim gecirmis. sizin icin seviniyorum cunku mevcut kafanizla farkli bir sosyo-kulturel ortamda bulunuyor olsaydiniz su fotograf karesinin etken veya edilgen bir parcasi olmaniz cok mumkun olabilirdi. iyi ki onun yerine internette gezinen zararsiz cicibebeler olabileceginiz bir cevre icerisindesiniz. Allah hepinize akil fikir versin. u wot m8?
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Şu paragrafı biri efsane paragraflar topiğine koyabilir mi
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 simülasyon kuramını bilemem de gayet güzel yazmış
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Teröristler ne yaptığını bilmiyor diyerek terörizm sempatisi yaptırmaya çalışan adamın herhangi bir kuramla işi olmasın. Senin için iki taraftan biri düşman, diğeri dost. Normal insanlar için ikisi de terörist. İkisi de normal bir toplumda yer edinmemesi gereken unsur.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 varsayimlarininin hepsi yanlis. ve sen de salaksin. anlayamamissin bile.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 fotoyu araştırınca burada buldum. malik eşter örgütü diyor. malik eşter ney lan dedim, adamlar şii, ırak ordusu ile de beraber fotoları var. velhasıl ışid olmadığı sonucuna vardım.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 chrome said: varsayimlarininin hepsi yanlis. ve sen de salaksin. anlayamamissin bile. Savunduğun şeyler kadar karakterin işte.
Öne çıkan mesajlar