Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 garantisi filan sorunsuz mis gibi msi 970 ME yi 1300e aldim, 200 lira icin backplate olmiyan en sorunlu 970 i almaya degmez bence, hemde mis gibi taksitle aldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 390x testleri doğru mu acaba. 970 fln yerine almak daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 aynı sınıf değiller. 980'in karşılığı 390x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 leak testler doğruysa hız olarak 980 den hızlı, fiyat olarak 970 gibi oluyo. amazondan 1400 e geliyor. o yüzden teknik olarak 980 in rakibi olması önemli değil bence =) bi güç tüketimi dezavantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 390-390x amazondan alınmaz,garanti veren firma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 garanti yoksa 1700 e fln tr'den düşünebilirim. benim emektar kartı 300-400 e fln satabilirsem =) edit: yeni vergi gelmeden acele edeyim diyorum. yanlış mı düşünüyorum bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 df said: leak testler doğruysa hız olarak 980 den hızlı, fiyat olarak 970 gibi oluyo. amazondan 1400 e geliyor. o yüzden teknik olarak 980 in rakibi olması önemli değil bence =) bi güç tüketimi dezavantaj. fiyat olarak dedim 980 sınıfında diye. 970 ile kıyaslamak hata bence. ayrıca artık leak falan kalmadı ki. her yerde bulabilirsin testlerini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 970 400 lira daha uygunmuş doğru. ben asus 970 ile ucuz 390x i kıyaslamışım. http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-390x-tri-x-8gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html yinede şu cazip geldi performansına göre. 970 almak mı bunu almak mı mantıklıdır sizce? edit: şu psu var. http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=235 hepsi için yeter heralde. 63a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 fiyat kıyaslaması yaparken güç kullanımına bir göz atın derim. eğer kendi elektriğinizi üretmiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 valla şimdi amd nvidia kıyaslaması yapmaya gerek yok,amd nin yazılımı baya kötü,bi oyun cıkar doru düzgün çalışmaz vs vs ama f/p ürünü iyi yapıyolar ona lafım yok. 8gb da iştah açıcı baya texture abanan oyunu açarız demişler(gerçi öyle pek oyun yok piyasda ama,4k açsan 2 kart istiyo her türlü). 1700 lira ona verene kadar 300 lira daha koyup amazondan stoklara 980ti girmesini bekleyip titanxin hafif kırpılmışını almak,dahada ekran kartıyla uğraşmamak daha mantıklı geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Amd imkansizdi benim icin mini itx topladigimdan, kucuk bir koyun elektrik ihtiyaci kadar yakip ufo gibi isitiyir, anca guneydoguda is yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 amazon prime day'i bekleyin - http://www.amazon.com/Amazon-Prime-One-Year-Membership/dp/B00DBYBNEE 5 gün kaldı, bakalım elle tutulur bi indirim olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 GONDARCENGIZ said: valla şimdi amd nvidia kıyaslaması yapmaya gerek yok,amd nin yazılımı baya kötü,bi oyun cıkar doru düzgün çalışmaz vs vs ama f/p ürünü iyi yapıyolar ona lafım yok. 8gb da iştah açıcı baya texture abanan oyunu açarız demişler(gerçi öyle pek oyun yok piyasda ama,4k açsan 2 kart istiyo her türlü). 1700 lira ona verene kadar 300 lira daha koyup amazondan stoklara 980ti girmesini bekleyip titanxin hafif kırpılmışını almak,dahada ekran kartıyla uğraşmamak daha mantıklı geliyo bana 6 yıldır amd kullanıyorum henüz hiçbir oyunda sıkıntı çıkarmadı. ben mi şanslıyım bilmem ama high-end kartlarını kullandığımdandır belki. (ilk çıktıklarında 5850 ve 7970) hala 7-8 ay önceki driver ile kullanıyorum hiç update etme gereği bile olmadı güncel oyunlarda. gta 5, witcher 3 fln ultrada oynadım. hairworks hariç. yani cf olmayıp profile fln beklemeyince güncel driver çok bi artı getirmiyor. stabil bi driver ile 1 sene takılıyorum kafa rahat. ama şu amazonun indirimi de beklemek mantıklı dediğiniz gibi. belki iyi bi nvidia uygun fiyata kapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 amd'nin 5970, 7970, r9-280x dahil her kartını kullandım, şu anda main pc'de nvidia 780 kullanıyorum. nvidia yazılımları ve driverları kesinlikle crossfire'a 10 basıyor. heleki nvidia shadow zımbırtısı efsane bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bingildak said: fiyat kıyaslaması yaparken güç kullanımına bir göz atın derim. eğer kendi elektriğinizi üretmiyorsanız. şu olayı detayıyla bilen var mı ya? yani evet amd daha çok çekiyor güç onu herkes biliyor. özellikle 290x'ler öyle. ama yani günde 1-2 saat load olarak çalışan ekran kartı, faturaya ayda 7-8 liradan fazla yansır mı ki? yani ayda 50 lira fark olacak değil. bana saçma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 7-8 lira bile yansıyacağını sanmıyorum açıkçası. ne kadar oyun oynandığına bağlı tabi. (edit: bkz. en alt) bingildak said: fiyat kıyaslaması yaparken güç kullanımına bir göz atın derim. eğer kendi elektriğinizi üretmiyorsanız. http://i.imgur.com/mWbO6LV.png http://i.imgur.com/gLftuVn.png http://i.imgur.com/A9Oxp0S.png http://i.imgur.com/tabhmtx.png abartmayın abi bu kadar. izmirdeki kw bedeliyle 7/24 30 gün oyun oynarsanız gtx970 ile vergisiz 29.03 TL, 290x ile 31.97 TL ödersiniz. bu mu yani kendi elektriğimizi üretmemizi gerektirecek fark sdlkvjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Kaba bi hesapla yılda 25 lira falan yapar. Günde 4 saat oynadığımızı varsayarsak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 öyle hesaplayınca da gtx970 58.06 TL, 290x 63,93 TL çıkardım ben (yıllık). 20 liralık fark nereden geldi acaba hesapta sdfjh edit: galiba sen fan speed %90 olanını almışsın 290xte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ben daha çok fark eder diye düşünmüştüm baya azmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ya kabullenmeyip kavga çıkarsana bu ne oho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 haklı adama canım feda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 PrudenT said: öyle hesaplayınca da gtx970 58.06 TL, 290x 63,93 TL çıkardım ben (yıllık). 20 liralık fark nereden geldi acaba hesapta sdfjh edit: galiba sen fan speed %90 olanını almışsın 290xte YA KAFAN AZ MI BASIYOR %90 OLANINI NEDEN ALMAYACAK MIŞIM HESAP MI BİLMİYORSUN DAYAK MI YEMEDİN!*1 istediğin kavga olsun bebeyim. Bide evet %90ı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 elektrik faturasına olan katkısını hesaplamaya degecek bir pc konfigurasyonu yoktur surada kimsede. ugrasmayın yani boyle seylerle. elektrik faturasını dusurmek icin, klima, buz dolabı, camasır makinası, ısıtıcı falan gibi urunleri iyi arastırıp alın yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ulan bi sitede 8gb'lık 390 ve 390x'ler 1440p'de şov yaparken, diğer bi sitedeki benchmarklara göre 970 ile aynı seviyedeler falan... ne biçim benchmark yapıyor arkadaş bu siteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 nvidia teknoloji olarak önde, orası kesin. ama bazı siteler de baya nvidia yandaşı sonuçlar veriyor. mesela gpuboss var bazen speclerde amd üstün olsa da nvidiaya aynı puan veriyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar