bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 arkadaşlar çok tatava yapmışsınız, güzelim size NJ'den selam söylüyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dark_Soul said: df said: ben hep en iyi kartı max 1 aylık ikinci el aldım. hem fiyatı bi alt model gibi oldu hem performanslı oldu. sli sevdasına mal gibi alıp bi hafta sonra satanlar sağolsun =) 3 sene önce 1 haftalık 7970 i 400 lira altına aldım.(1300-->900) 3 senedir canavar gibi =) 1 aylık kartın 2. elini dh forumdan mı buluyorsun.Yoksa gümrük vs ödeyip ebay falan mı? dh'den buldum 1 haftalık kart. sanalpazardan güvenli ilanla alıp test ettim. zaten kart çıkalı 1 ay anca omuştu. niye alıp satıyolar anlamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bright said: el risitas ya ağrılar girdi offf allahım yok böyle birşey off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abi video net cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 asdsadjsaldsa video super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ahahaha gözümden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ne anlatıyo gerçekten merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 970 alınmıyor mu yani şimdi nedir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Prensip olarak Nvidia kart önermiyorum ben artık. AMD'ler yakinda çıkacak gibi duruyor, onları görmeden 3.5GB'lık 970'e atlamaya pek lüzüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mmm cahillik alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 abi ağladım videoda adsfadsgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Abi bundan çok daha az şeylere ne ağlanıyor o "enthusiast" level forumlarda, bunun perfect shitstorm a dönmesi hiç şaşırtmadı beni. Hayır, zaten 4 GB in tamamını kullanan çözünürlükte ve detayda oyun oynayacak adam (aka 4k monitörü olan adam) yapıştırmıştır 980 SLI i falan, yani bu olaydan olumsuz etkilenen kitle bayağı az aslında ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Olaydan olumsuz etkilenen kitle: -980 yerine f/p orani daha iyi olduğundan 970 SLI alan herkes -1080p'de geçen 6 ayda veya önümüzdeki 2 sene içerisindeki çıkan oyunları oynayacak olan herkes. Kart bariz şekilde bir ton oyunda 3.5GB'a kitliyor kendini yavaşlamamak için, bir araştırmadan sallamasan ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 1080p'de 3.5gb doluyor mu ki? wtf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Doluyor, Titan'ın 6 GB'ının 5'i bile doluyor. Çoğu oyunda şu an zaten gerek pagefile gerek system memory'le swap gerçekleşiyor. Bu swap olayı düzgün olursa farkedilmiyor ama sorun olursa direk oyuna stutter olarak yansıyor. Ha dolmayan oyunlarda var ama böyle Ultra Texture Pack içeren oyunlarda dolmama şansı oldukça düşük, hele ki yeni oyunlarda. Ha ne var, bu oyunlar 2 GB kartlarla da düzgün çalışabiliyor düzgün kodlandılarsa ama 970'in mimarisinden dolayı 3.5+0.5 3.5 GB VRAM, 0.5 GB cache olması bir katman daha potansiyel problem ekliyor denkleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 hiçbir sorun olmasa bile 4gb diye aldığın kartın 3.5gb çıkması insanın canını sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 sfsdfdsf lol yaa ne harcanan yetenekler var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 - Yavaşlamamak için 3.5 gb a kitlemek. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Öyle, dediğim gibi sallamadan biraz araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 benchmark ivir zivir yok mu, ne konustunuz bos bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 var ama bu sorunun bench i yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 video çok iyi ya 3.5 - 4 gb olayını zerre umursamadım ya herhalde 780 alacakken bekleyip 900 serisine gelmemin çok etkisi var asdasd 2k gözden çıkartıyordum 1k'a daha iyisini kapattım günün sonunda bu kart 3 yıl her şeyi en üst ayarda 1080 çalıştıracak. çalıştıramadığı oyunda bf4 gibi optimizasyonları yerin dibinde olan oyunlar olacak. onlar zaten titan taksan da performans alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 BF4 direk manuel optimizasyon. Herşeyi kendin ayarlaman lazm stuttersız çalıştırmak için sdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 resmen nvidia fanboylar ağlıyor adam size sattığını söylediği ürünü satmamış hala kabullenemiyorsunuz lan gidin refundunuzu neyim alın aynı şeyi amd yapsa yemin ediyorum 10 yıl dalga geçersiniz forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar