Zyrobod Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 anime izlemeye yeni başlayan birisiyim dolayısıyla kaynağa yönelme babında turkanime sitesini ne kadar kaliteli buluyorsunuz? buradan anime takip edilir mi, çevirileri ne kadar iyidir, bilen eden dökülsün azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 http://kissanime.com/ den takip ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 türkçe çevirileri genelde vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bayan Satsuki nedir bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 veledin teki işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 çok kötülemişsiniz bence turkanimeden izliyorum çoğu animeyi, puzzle fansubın çevirileri gayet başarılı seçenekler arasında var, yoksa anisekai var oda iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Turkanime guncel serilerde bolumun eklenmesi konusunda biraz gec kalabiliyor. Geriye donuk izlemek icin iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 turkan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bende yıllardır bunu merak ediyorum arkadaş her girerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 www.anizm.com dan bakıyorum bende cok reklam var ama hızlı yüklüyorlar turkanimeye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Boneslark said: http://kissanime.com/ den takip ediyorum ben. türkçe çeviri istenmiyorsa, bence piyasadaki en iyi site bu. 1080p izleme seçeneği de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben de genellikle türkanime'den izliyorum ama vasat bir site, alışkanlık işte benimkisi asdfasd kafalarına göre çeviriler vs. geliyor. Bu çaptaki bir site için çok ağır çalışıyorlar. Çevirileri genellikle kötü, ama bazen çok efso şeyler çıkabiliyor. Jojo mesela oradan izliyorum gerçi 2-3 bölüm geriden geliyorlar ama zaten toplayıp toplayıp izliyorum. Onun çevirisi bayağı komik mesela, küfürler vs. iyi çevrilmiş. geçen tutsikiyançek mi ne diye hitap etti Polnareff birine bayağı gülmüştüm asdfsda Onun dışında vasat, çok vasat. edit: Mesela aklıma geldi. Arama motoru yok sitenin, üye girişi yapınca çıkıyormuş ama. Bu çok aşırı saçma bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Ceviri bir aralar saglam olurdu ama stream siteleri cikince cogu cevirmen birakti isi diye biliyorum. Batida da ayni is oldu ama CR kurtardi bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 DarKRideR said: ben de genellikle türkanime'den izliyorum ama vasat bir site, alışkanlık işte benimkisi asdfasd kafalarına göre çeviriler vs. geliyor. Bu çaptaki bir site için çok ağır çalışıyorlar. Çevirileri genellikle kötü, ama bazen çok efso şeyler çıkabiliyor. Jojo mesela oradan izliyorum gerçi 2-3 bölüm geriden geliyorlar ama zaten toplayıp toplayıp izliyorum. Onun çevirisi bayağı komik mesela, küfürler vs. iyi çevrilmiş. geçen tutsikiyançek mi ne diye hitap etti Polnareff birine bayağı gülmüştüm asdfsda Onun dışında vasat, çok vasat. edit: Mesela aklıma geldi. Arama motoru yok sitenin, üye girişi yapınca çıkıyormuş ama. Bu çok aşırı saçma bir şey... yoo saçma falan değil üye olunsun diye yapılmış zaten auto-fill var 2 tık yapıyorsun yani arama motoruna ulaşmak için ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 banane hacı, üye olmak şu yıllarda bir internet sitesi için en saçma şey haline geldi asdfsd ben bu arada arama motoru olduğunu bile bilmiyordum sitenin, arkadaş üye olmuşta söylemişti aylar sonra. Merak edip üye olmayan zaten motor olduğunu bilmez... Ha bir de mobil versiyon diye bir şey olmadığından ve sitenin kendisi de mobil düşmanı olduğundan tablette vs. açmak ölüm oluyor. Bir şey izleyeceğim diye canım çıkıyor spor vs. yaparken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 DarKRideR said: banane hacı, üye olmak şu yıllarda bir internet sitesi için en saçma şey haline geldi asdfsd ben bu arada arama motoru olduğunu bile bilmiyordum sitenin, arkadaş üye olmuşta söylemişti aylar sonra. Merak edip üye olmayan zaten motor olduğunu bilmez... Ha bir de mobil versiyon diye bir şey olmadığından ve sitenin kendisi de mobil düşmanı olduğundan tablette vs. açmak ölüm oluyor. Bir şey izleyeceğim diye canım çıkıyor spor vs. yaparken... vay napıyosun lan benden habersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 seni dinledim, 21 kilo aldım. QES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 DarKRideR said: banane hacı, üye olmak şu yıllarda bir internet sitesi için en saçma şey haline geldi asdfsd ben bu arada arama motoru olduğunu bile bilmiyordum sitenin, arkadaş üye olmuşta söylemişti aylar sonra. Merak edip üye olmayan zaten motor olduğunu bilmez... Ha bir de mobil versiyon diye bir şey olmadığından ve sitenin kendisi de mobil düşmanı olduğundan tablette vs. açmak ölüm oluyor. Bir şey izleyeceğim diye canım çıkıyor spor vs. yaparken... abi içerde shitloads anime var, dediğim grupların çevirileri falan gayet iyi, hayır kissanimeden iyi falan demiyorum ama video seçenekleri olsun vs her bölümde en az 5 mirror var hoşuma gidiyor ^^ seninde hoşuna gitmesini istiyorum, hoşuna gidereyim senin tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 hmms gitmeye başladı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 türkçe alt yazılı anime hiç izlemedim, nasıl tadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 güzel, bende türkçe altyazı izlediğim için hep ingilizce hiç samimi gelmiyor mesela, öyle izleyip geçiyorum türkçe altyazı daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 BabacumMostors said: türkçe alt yazılı anime hiç izlemedim, nasıl tadı? bir kaç ay önce gaza gelip sailor moon u izlediydim ben. gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 çevirmeni iyiyse ingilizce izlemekten 10 kat daha iyi oluyor. Jojo'yu çevirenler mesela efsane, aralara çok orjinal küfürler hakaretler ekliyorlar izlerken çok daha etkili oluyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar