aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yer buldun mu lan it, forumda zaman harcama git dolas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Bende hersey 1000 ertane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 şörvırlar kapalı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yokmu arkadaş söyle gemiye binip korsanlık yapmak isteyen bi topluluk. kaptan burda akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 login serverlar zaten günün 6 saati falan kapanıyo en az şükrü yer yok aradım kötü oyun zaten bırakan olur kesin kaparız yakın zamanda bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 o birakan ben olucam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 releasede nasıl yer kapamadınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 çünkü maiklimize aktivasyon kodu göndermedi çünkü login serverları kapadılar saatlerce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 kermit patronsun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 cunku disardaydik cuma aksami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 sikeyim böyle patronluğu edit var olm serverda alchemy 10bin isteyen zımbırtıyı 3.günde yapan vardı. kesin edit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ^class ne seçiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi adamlar merchant ship yapmış, 10k alchemy ne ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Zor değil laklak yaparak oyunu oynarsanız yapamazsınız :D ve doğru yolu izlemek lazım. Size bir sır vereyim clipperınız varsa gel git yaparak 2 tradepack götürüp veriyorsunuz her seferinde. Sürekli aynı yere gittiğiniz için verdiğiniz yerin hemen yanında trade packi yapmak için gereken karavan orda olduğu için hızlıcapara farmlayabilirsiniz. Pack adı : Solzreed braised meat İstikamet : Marianople limanı Malzemeler : 1 sertifika , 50trimmed meat, 30egg Pack adı : Marianaple duck down İstikamet Crescent throne (solzreedde) Malzemeler : 1 sertifika , 50dried flowers , 30duck down 10ar kişi gittiğinizi düşünürseniz 100 gold git gelde, Temiz gayet. Bu arada 2. thunderstruck logumuuz da aldık 2. kamyonu da yapıcaz 2 pack taşıyan. 6 pack tek seferde, 5.50den 30 gold temiz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bi beleş gireyim de dolanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Ne övdün arkadaş kendini, anladık en zengin sensin. De burası ArcheAge Paticik Guild hareketi başlığı bilmem okudun mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 hattok sallıyo olm söyledim ya adamın oyun içi nickine bakıyorum sslerde gösterdiği yere gittim apayrı bi adama ait ev. arabaları falanda yok eşeğe binmiş geziyodu geçen gün. adam hala level 20 olamadı 2 gündür level 17 takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 acaba rapper mı yoksa yeni bir rapper mı doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi ben açıp açıp rapperın mesajları okuyorum arada çok efsane adamdı ya niye banladınız lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 aeir mi ne bi server var orda açıcam sanırım ben. okçu açarım heralde uzaktan pıh pıh takılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Zenginin malı ZÜÜRDÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ KANKY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Navarchy'deki arkadaşlar bir update verebilir mi ya durumlarından, sıcak bakmaya başladık patchlenmeye. Savaş zonelarında low levelları koruyolarmış falan, şeker gibi bir durum olabilir biraz pvp'ye yatkın ve Auroria'da aksiyon düşünüyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Aluriel said: aeir mi ne bi server var orda açıcam sanırım ben. okçu açarım heralde uzaktan pıh pıh takılırım Eannan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar