Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ArcheAge Paticik Guild Hareketi

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Oyun bugün artık resmen release oluyor ve biz tam olarak ortak bir çatı altında birleşebilmiş değiliz.

Dahuta West tarafında oynayan oyuncular olarak büyük bir guild çatısı altına girip, ondan sonra beraber oynamamız iyi olacak diye düşünüyorum.

Şu anda birçok büyük guild bulunuyor Navarchy, IDLE Empire, Archeum, Circle of Nine.

Ben şu anda IDLE Empire'a göz atmak amacıyla üye oldum ve pek ortak hareket ettiklerini söyleyemeyeceğim. 135 üye var ancak kendi içinde gruplaşmalar bulunuyor, eğer böyle bir yere üye olursa topluca bizde böyle bir gruplaşma içerisine girebiliriz ve eğer yeterli şekilde organize olunursa bu gruplar ortak hareket edebilir. Burada önemli olan bizim kendi içimizde ortak hareket edebilmemiz.

Xaenin geçici olarak Annen Inc. i kurdu ve bu süreç içerisinde herkesin fikirleriyle katkı yapması gerekli yoksa ortak bir hareket olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaan ile ts de konuştum oyunda 15-20 kişi pek birşey yapamayacağından ötürü ilk başta birleşmek adına Annen Inc. kuruldu ve sonra daha büyük bir guilde aynı ekip ile geçilebileceği düşünüldü. Oynayanlar derse ki biz bu kadar kişi birbirimize yeteriz ben de gelirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

Navarchy'e GİRMEYİN!

çiftçilikten ve balıkçılıktan başka bişi yapmayacaksanız güzel yer, yoksa aksiyon yok çok da iyi bir yönetimi yok.

abi random adamın gemiyi mallarla alıp götürmüşsün sonra adam şikayet edince kötü yönetim deme dsdsdfg. guild anti pirate işte, böyle şeyler yasak, guildin adı çıkmasın diye. bişey çalınca bile gm uyarıyor, iade et adama falan diyor. yani bi guilddeki adamları serbestçe kesebilmemiz için bizim canımızın yanması gerekiyor. tradepack çalınması vs. gibi. onun dışında kendi forumlarına falan bakıyorum baya profesyonelce yönetiyorlar, güzel yardımlaşma da var.

ama mesela bazı guildler var özellikle demolishmentlarda gördüğüm 5-6 kişi gelip alana kimseyi yaklaştırmıyorlar böyle pvp zoneları kendi adamlarına parselliyorlar. navarchyde böyle bir olay da yok. en azından bu olsa iyi olurdu. yoksa guildindeki 300 adama landi nasıl sağlayacaksın, castle siege desen fetheden taraf kale civarındaki bütün alanı dümdüz ediyor o zaman guild çökebilir işte anca öyle ama şuan auroria yok
Sosyal ağlarda paylaş

Navarchy aynen aslında solamniya şovalyesi muhabbeti. Milleti zükmüyoruz. Aksine mümkün olduğunca koruyoruz. Pvp yapan hatta iyi yapan adamlarımız gayet mevcut. Onun dışında barışcılız, trade run, fishing moddayız. Arenalara giren ekip daima var, dungeon run vs bolcana var. Bi olayımız yer kapma konusunda bi an pirate moda geçebiliyoruz. Ancak ve ancak illegal farmlardan biri birşey çalarsa ve bu farkedilirse geri ver zart zurt modunda iade yapıyok. İyi insanlarız dsafsdfs

Bu arada WTFast Advanced ile şu oyunu çalıştırmayı bilen bi yardım etsin ÖMden falan yürüsün yapamıyorum nan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...