Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Oyun bugün artık resmen release oluyor ve biz tam olarak ortak bir çatı altında birleşebilmiş değiliz. Dahuta West tarafında oynayan oyuncular olarak büyük bir guild çatısı altına girip, ondan sonra beraber oynamamız iyi olacak diye düşünüyorum. Şu anda birçok büyük guild bulunuyor Navarchy, IDLE Empire, Archeum, Circle of Nine. Ben şu anda IDLE Empire'a göz atmak amacıyla üye oldum ve pek ortak hareket ettiklerini söyleyemeyeceğim. 135 üye var ancak kendi içinde gruplaşmalar bulunuyor, eğer böyle bir yere üye olursa topluca bizde böyle bir gruplaşma içerisine girebiliriz ve eğer yeterli şekilde organize olunursa bu gruplar ortak hareket edebilir. Burada önemli olan bizim kendi içimizde ortak hareket edebilmemiz. Xaenin geçici olarak Annen Inc. i kurdu ve bu süreç içerisinde herkesin fikirleriyle katkı yapması gerekli yoksa ortak bir hareket olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 daha oyun release olmadan annen inc. den bi şey olmaz yavaştan yavaştan başka gülte mi kaysak demişsin. olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Ben arkadaşa katılmıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Annen'e ihanet eden herkese eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Kaan ile ts de konuştum oyunda 15-20 kişi pek birşey yapamayacağından ötürü ilk başta birleşmek adına Annen Inc. kuruldu ve sonra daha büyük bir guilde aynı ekip ile geçilebileceği düşünüldü. Oynayanlar derse ki biz bu kadar kişi birbirimize yeteriz ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Ne istediginize de bagli biraz. Gemi kaciricaz, tradepack calicaz, random adam kesecez diyorsaniz navarchy e girmeyin mesela. Milletin korumasiz farmini talan etmek bile yasak bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 PARDON SİZ BİZ Mİ OLDUK ŞİMDİ HEPİNİZİN DAMARLARINDA ANNEN KANI AKIYOR HEPİMİZ BİRİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 görüyorum ki anneni satanlar olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ben tam tersi birlik olalım diye açtım konuyu ama herhalde doğru bir biçimde anlatamadım kendimi. bölüm yöneticisine mesaj attım konuyu silmesi için, başka birisi birleştirme amacı güderse o taşın altına elini koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ibretlik olsun diye silmek istemedim ben de, bundan sonra birleşmek isteyen herkes bu topic i görüp vazgeçecek niaahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 certhas seni birleşmiş milletlere alsalar bölünmedik ülke bırakmazsın valla helal.. şurda ANNEN'i böldün iki dakkada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 certhas oyun içi nickin ne kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Sertaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Ben birazcık Navarchy'den yanayım açıkçası, herkes girince konuşmayı düşünüyorum, şu kadar adamız alır mısınız bizi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Annen ne ya? Kimin anasını satıyosunuz yada bölüyorsunuz pıtırcıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Navarchy'e GİRMEYİN! çiftçilikten ve balıkçılıktan başka bişi yapmayacaksanız güzel yer, yoksa aksiyon yok çok da iyi bir yönetimi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 alımı kapattılar galiba emin değilim. isterseniz adamlarla konuşayım. ben, mosquito ve netcafe navarchy'deyiz alphadan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mosquito said: Navarchy'e GİRMEYİN! çiftçilikten ve balıkçılıktan başka bişi yapmayacaksanız güzel yer, yoksa aksiyon yok çok da iyi bir yönetimi yok. abi random adamın gemiyi mallarla alıp götürmüşsün sonra adam şikayet edince kötü yönetim deme dsdsdfg. guild anti pirate işte, böyle şeyler yasak, guildin adı çıkmasın diye. bişey çalınca bile gm uyarıyor, iade et adama falan diyor. yani bi guilddeki adamları serbestçe kesebilmemiz için bizim canımızın yanması gerekiyor. tradepack çalınması vs. gibi. onun dışında kendi forumlarına falan bakıyorum baya profesyonelce yönetiyorlar, güzel yardımlaşma da var. ama mesela bazı guildler var özellikle demolishmentlarda gördüğüm 5-6 kişi gelip alana kimseyi yaklaştırmıyorlar böyle pvp zoneları kendi adamlarına parselliyorlar. navarchyde böyle bir olay da yok. en azından bu olsa iyi olurdu. yoksa guildindeki 300 adama landi nasıl sağlayacaksın, castle siege desen fetheden taraf kale civarındaki bütün alanı dümdüz ediyor o zaman guild çökebilir işte anca öyle ama şuan auroria yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 anti pirate ne lan ben girmem öyle guilde solamniya şovalyesi gibi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Navarchy aynen aslında solamniya şovalyesi muhabbeti. Milleti zükmüyoruz. Aksine mümkün olduğunca koruyoruz. Pvp yapan hatta iyi yapan adamlarımız gayet mevcut. Onun dışında barışcılız, trade run, fishing moddayız. Arenalara giren ekip daima var, dungeon run vs bolcana var. Bi olayımız yer kapma konusunda bi an pirate moda geçebiliyoruz. Ancak ve ancak illegal farmlardan biri birşey çalarsa ve bu farkedilirse geri ver zart zurt modunda iade yapıyok. İyi insanlarız dsafsdfs Bu arada WTFast Advanced ile şu oyunu çalıştırmayı bilen bi yardım etsin ÖMden falan yürüsün yapamıyorum nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 neyini yapamadın abi archeage NA seç, server 1 DE4-5, server 2 NL choose best seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Abi archeage crash yiyo durduk yere öyle yapınca :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bize itlik serserilik yapicak gült lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Navarchy kızlara göreymiş görünüşe bakılırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 fistan reis (ccc) haklı bir nevi sürüyle kızımız mevcut, guild karı kaynıyo fasdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar