piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Arkadaşlar Play-for-free diyor. Bu nasıl yani? Trial gibi bir şey mi? Öyleyse süresi nedir? Glyph denen zımbırtıyı kurdum. oyunu yüklüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 #1004 hatası ile karşılaşıp çözebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 piedpiper said: Arkadaşlar Play-for-free diyor. Bu nasıl yani? Trial gibi bir şey mi? Öyleyse süresi nedir? Glyph denen zımbırtıyı kurdum. oyunu yüklüyorum. Link ne bakmadımda oyun beleş. Sadece para verenler bazı konularda daha haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 serverlar 6 saat kapanıcakmış yuh lan. boş günümdü offf tamam baktım EU serverları sabah 5'teymiş. aynı anda sokacak kadar gerizekalı değillermiş ama ben beklerdim bunlardan. tek tek f2p accountlara yanlışlıkla patron buffı verilenleri ayıklayacaklar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Xenus said: serverlar 6 saat kapanıcakmış yuh lan. boş günümdü offf North American ArcheAge servers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 patron buff görüntüde öyle galiba ya, bende de var gözüküyor ama labor falan gelmiyor hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Gained X Labor points diye yazar chatte zaten o değer 10 ise buff var işte. sıranın bu kadar şişmesinin olayı o ama patron olmuş bütün f2pler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 APEX 45g den girdi AH'ye east'de. bi de AH'ler ortak mı ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Background download yokmu? bi yandan sıra beklesem bi yandan download olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 lord_gorthaur said: APEX 45g den girdi AH'ye east'de. bi de AH'ler ortak mı ya?? Oha bedava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 piedpiper said: Background download yokmu? bi yandan sıra beklesem bi yandan download olsa? O krallığı bi wow yapıyor galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Çünkü dünyanın en iyi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Xenus said: Gained X Labor points diye yazar chatte zaten o değer 10 ise buff var işte. sıranın bu kadar şişmesinin olayı o ama patron olmuş bütün f2pler abi şimdi farm questini yaptım bi scarecrow verdi. boş yer bulsam atacağım da yer bulamadım. normalde bunu yapamamam gerekiyordu sanırım. galiba patron yapmışlar herkesi hakkaten 2 günlükmüş patron. garibanlar zenginliğin tadını alsın mı dediler naptılar sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 kermit said: Çünkü dünyanın en iyi oyunu haha wow özlemiyle yanmış tutuşmuş adam wod'a kadar tutarsanız iyi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 download etmesi kurmasından kısa sürdü ya bu ne. decompressing 38 minutes diyordu o bitti applying 24 minutes bu sefer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 gel bi de queue bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 patronuz sozde ama 30 dakkadır sıra beklıyoruz. bence bir patron oyuna girince girdiği serverden bir fakir atılmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 1500 kişi 23dkda bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 30 GB alan istiyormuş ohoo kim uğraşacak yer açmakla şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bu apex nerden cikiyo, onu anlamadim. ben parayla alip auctiona koyuyorum da baskasi gelip gold verip mi aliyo, gold satin almisim gibi olsun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 şuradan yapılıyor bütün işlemler www.archeagegame.com/en/shop/ APEX kullanılınca 1250 credits veriyor. 10$'a alınıyor. 30-day patron pass, 2400 credits yani 2 tane APEX alıp basmak lazım. trion 15$'lık subsı 20$'a satıyor yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 3k insan var önümde ka 1 saatten fazla diyor bune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi fakirlere de patron muamelesi yapılıyor şuan ondan sıra böyle. gece maintenance'dan sonra çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Aluriel said: download etmesi kurmasından kısa sürdü ya bu ne. decompressing 38 minutes diyordu o bitti applying 24 minutes bu sefer de Aynen... download bitti şimdi de decompress çıktı :S ne bela bi oyunmuş. Zaten grafikler KO gibi. KO2 olmalıydı bunun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 2 saatte 2200den 900e geldi sıra bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar