Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yoo deıl boşa kayıp hıc deıl 2. yaparsan eşşeğin olcak hem main source of income yani trade. OYUN TRADE UZERINE KURULU PEVEPE diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 40 küsür olmuştum zırh mırh almama rağmen 300 den fazla altınım vardı. hiç trade yapmadım, ekip biçmedim. oyunu erkeg gibi oynadım. hem labor bitsin, hem de yorgun savaşçı bedenim dinlensin diye arada balık tutup sandıkları satıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 balık tutamazsında şimdi YALANÇI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Seele said: aldim iki tane 8x8 16 tida yolda. kacak orman buldum 700 log.cilgin attim valla. Abi 8x8 2. sini nasıl alıyorsun beleşe gelmiyor mu 8x8 ve satılamıyor biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 aquila said: kaca aldin? guild yardim etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Alfred said: Seele said: aldim iki tane 8x8 16 tida yolda. kacak orman buldum 700 log.cilgin attim valla. Abi 8x8 2. sini nasıl alıyorsun beleşe gelmiyor mu 8x8 ve satılamıyor biliyorum? ikinci karakterle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Seele said: Alfred said: Seele said: aldim iki tane 8x8 16 tida yolda. kacak orman buldum 700 log.cilgin attim valla. Abi 8x8 2. sini nasıl alıyorsun beleşe gelmiyor mu 8x8 ve satılamıyor biliyorum? ikinci karakterle. Tuh be bende bir youl var diye sevinmiştim. Bir suru 8x8 yer bulabiliyorum ama 16x16 bulunmuyor malesef çok çarpık yapılanmış server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ya patron almaya çalışıyordum da, dün gece 4 gibi işte her şeyi yaptım oyuna login olunca başlayacak vs. tarzı bir şey demişti sanırım. Loginde oldum. Başlamadı. Payment method: PayPal Patron Subscription Plan: One Month Patron Status: Inactive Active Time Remaining: -- Renewal Date: -- Renewal Amount: USD14.99 CHANGE PLAN Bunu nasıl aktif edeceğim ben? Para çekilmemiş karttan da, paypalda da işlem yok gözüküyor. Hayır şimdi bir daha alacağım iki kere çekecek vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bugun hesabı banlanan var mı ? gold spammerları banlayacaz derken bir sürü masum account u da patlattılar. rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Patiler, tuhaf bi şekilde bazen frame droplar kasılmalar yaşıyor benim emektar. GPU vs CPU'nun sıcaklığına filan baktım 62 dereceye filan çıkıyor en fazla. Hatta CPU 45'den yukarı çıkmıyor. Grafik ayarlarını kurcaladım Low da yaptım Ultra da yaptım hiç bir şey farketmedi. Wow'u bilimum online oyunları Ultra'da bilemedin High'da açmama rağmen sıkıntı çıkartmadı bugüne kadar. Sebebi ne olabilir ? bu arada GPU:GTX 560TI CPU i5 3.20 Ram biraz düşük 4gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Problem Solved! Faction chatten gold satan bi kansız spam yapıyordu sürekli, Faction chati kapattım 58-62 arası fps almaya başladım :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bişey sorcam. patron status olmadan land claim yapamıyoruz ya, peki alsam, sonra dolduğu vakit tekrar land claim hakkı gidiyor mu? patronken kurduğum evler farmlar falan uçuyor mu nasıl işliyor o sistem? perma bi durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 patron alamıyorsun ki dikesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 nassı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ödedi de hata yüzünden patron olamadı galiba dark. aynı sorunu yaşayan çok kişi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Ben de patron bastım oyunu içi apex alarak falan, sorun çıktı tam 11 saat live support bekledim, live chat'e ulaştığım anda sorunu çözdüler. Bir bakın, deneyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 onu çözeriz bi şekil de benim soruya bi bakın ya :/ patron status bitince evler farmlar gidiyor mu nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 vergini vermezsen gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 abi dün benden 2 saat önce arkadaş aldı, anında açıldı. ben aldım işte açılmadı. parayı da çekmedi godoşlar sadfsad login olunca otomatik açılacak sözde ama işte, nette baktım ben de çok yaşayan var aynen. ticket atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 aquila said: vergini vermezsen gidiyo. peki patron status bitince vergi verebiliyo muyuz hala? in-game faction chatten birisi you'll lose the ability to pay taxes dedi patron status bitince. doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 patron olmayana arsa yok kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Xenocide said: aquila said: vergini vermezsen gidiyo. peki patron status bitince vergi verebiliyo muyuz hala? in-game faction chatten birisi you'll lose the ability to pay taxes dedi patron status bitince. doğru mudur? evet öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben sogudum oyundan ya ultima kafasında bişeyler bekliyodum birazda olsa, alakası yok level 35im hala zırva zırva gorev yapıp duruyorum. craft yapayım desem o da imkansız patron olmadan pvp falan tat veriyor mu bari ilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ultima kafası istiyorsan albion online sanırım kescek seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Quel-Thul said: ben sogudum oyundan ya ultima kafasında bişeyler bekliyodum birazda olsa, alakası yok level 35im hala zırva zırva gorev yapıp duruyorum. craft yapayım desem o da imkansız patron olmadan pvp falan tat veriyor mu bari ilerde? Ultimada da sanki aylık 14.69 USD oduyorduk. Al bir patron aynı kafayı yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar