Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Vaktinde karakterini açıp sırasını sabahtan alan insanlar bugün 2. apexlerini alıp patron oluyorlar arkadaşlar 1 haftalık play-time ile, hırtlık sizin hırtlığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sıra mıra ağlama duvarına döndü bura ben de acelem ne beklerim 1-2 hafta şu sıra mevzuları azalır rahat rahat girer oynarım demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 patronda sıra yok sanırım sıra baya azaldı prıme tıme da bu arada, patron alıcam bu hafta, 16 16 tarlaya yer bulabilirim dimi dahutada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bulamazsın, artık ya birinden satın alıcan ya yıkılan birininkine çökmeye çalışıcan. Patron'lara sıra pek kalmadı, geçen gün kök prime-time'da 850 kişi gördüm, 15 dakika sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 8x8 bulabilir miyim peki? kaç tane farm koyma hakkım var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 8x8 bulursun ama 16x16 çok zor anca gold ile alırsın, 1 ay geçsin o zaman rahatlar farm yeri muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 kaan mesaj kutun falan dolu galiba, giriyorum ben de navarchy'e de, invite gelmedi daha ingame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 neyse o zaman level kasıp normal goldla apex alayım, 8x8 farm verdı deıcıde sagolsun ama epey ufakmış HEKTAR HEKTAR ARAZI ISTIORM bu arada ınek mountu alıp (5gilda) sıçırtıp onun bokunu traktöre verebılıomusuz traktöründe pahalı parçası thunderstruck log :/( olsa hemen yapçam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 hattok said: Tesekkur ederim ben oyun hakkinda inceleme arastirayim genel bilgilere ulasmak icin . yormayayim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 evet oyun kuruldu, şimdi pati olarak hangi serverdasınız akayım. Dahuta mı ne kermit diyordu, orası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sadece yeni açılan 3 serverda başlayabilirsin. Diğer tüm serverlar dolu olduğu için karakter yaratmak yasak şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 evet şimdi fark ettim :( beklesem birkaç gün yer açılır mı acaba sdfsd yeni serverlarda öğrenmek için girip biraz takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ya gençler eşşeğimi almak için trade run qesti yapacağım da bu dry food pack i nasıl yapıyoruz zor mu hiç denemedim daha beklemem falan mı lazım nedir? bide ben small scraecrowumu kurmadım tarlamı kurmadım kurmak zorunda değilmişim o görevde görevi bitirmek için. kurayım mı? public farm neyime yetmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Xaenin said: Ben artık Navarchy forumlarında takılıyorum arkadaş, buradaki kanser diyaloglardan arındıracağım kendimi. abi siz geldiniz, navarchy'de olaylar çıktı yalnız lol. dün tüm gün drama döndü. vice gm çıktı. arkasından bi 7-8 kişiyi daha kickledi gm. sevmezdim lavuğu zaten çok dilenciydi. bütün guildin yardımlarıyla 40k weaponry'e geldi sonra bye diyip çıktırıp gitti herif. foruma manifesto gibi bişey bırakmış işte bakarsınız. birde arkasından ağlayanlar var nolur dön diye çocuk gibi. 300 kişiyiz böyle ayıp etmiş bi adama mı kaldık andavallar ya. eastte olsa girilecek bi sürü guild var. west çok kötü. guildler kötü, dağınık. ağzımızı kırıyorlar zaten hasla, halcyona savaşlarında. büyük ihtimal kale savaşlarında bütün kaleleri east alacak belki bir kale soul slayers yada votf alabilir. bizim guildden hayır gelmez. navarchy'den daha geçen bi elemanla konuşuyorduk. baya eski üyelerden o da işte o baya kendini döktü bana, bende hehe diyip durdum bi saat dsdf. işte bi planlar yapılıyor güzel ama uygulanması sıkıntılı diyor, headstartta land grabte baya başarısızdık. zaten biz guild planını sallamadık diyor. işte guild de 2crowns, marianople derken dewstone'a kaldı. şöyle bir rehber hazırlamışlardı mesela. oyundan anlamayan bir tipin hazırlayacağı birşey resmen. bu adımları izleyenlere kadar safe zone housing yerleri doldu bile, bende bu salaklar yüzünden en önce girenlerden biri olmama rağmen çok zaman kaybettim istediğimi yapamadım. 5 level olmuşum adamlar starter yerinde raid kuruyor, bide TS'den azarlıyorlar beklesene diye lel. pvpci de yok zaten bende duruma göre kaçabilirim, auroria gelmeden. az arena yapıyım feedbacki veririm zaten o konuda böyle bi oyunda lider kadrosunda iş olmazsa bi halt yapılmaz. valence iyi niyetli, hoş da guild idaresi vasat bence. işte 2-3 adamla tanıştım onlar olmasa iki dakika durmam. final fantasy xiv guildimden iki eleman var zaten biri çağırdı diye girmiştim. ama bende IDLE Empire'a geçip, itlik peşinde koşabilirim dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 beyler east'e geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 GokTuRK said: ya gençler eşşeğimi almak için trade run qesti yapacağım da bu dry food pack i nasıl yapıyoruz zor mu hiç denemedim daha beklemem falan mı lazım nedir? bide ben small scraecrowumu kurmadım tarlamı kurmadım kurmak zorunda değilmişim o görevde görevi bitirmek için. kurayım mı? public farm neyime yetmiyor? public farm 24 saat korur bi kere, farmını kur abıcım, ben patron olsam anında kurucam paraya para demıcem o derece. o quest için gereklilere, sag alttakı orağa basıorz, foliodan commerce in altında tıklıyor buluyoruz. Eşşek trade yapıcaksan lazım bişey, ilgilenmiosan boşver. eğer farming bisnısta ciddi deilsek ben kiralarım farmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ben easte geçtim şimdilik herşey harika. 16x16 boş yer bile buldum. sanırım ilerideki çalıların arkasında bir tane daha var. gidip bakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ahahah karakter transfer var mı? yoksa lvl 25 olmuısum ızdırap ceke ceke sevsen dönmem bu arada trade sorularınız cevaplanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 2 günde 30 olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Abi karakter açılmayan serverda adam east'e geçtim demiş, sıradan yemeye başlamışsınız bravo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi public farmlar kısıtlı, patates ekebiliyorsun da mantar ekemiyorsun vs. ne ekebildigin yazar zaten girişte imam trollüyor bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 NOŞİTŞERLOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ya olm ben zaten farming çok istemiyorum da zorunlusun falan diyorlar. trade run ypaıyormuş guild. gel para kazan işte falan dediler. baane abi ben guard takılıyorum trade runlarda eşşekleri koruyorum PK sitiyorum ben PvP istiyorum banane patatesten domatesten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 hayır abi resmen eşşek sürüsü olmuş trade runa gidiyorlar. gemiyle kraken yanından geçip krakene havai fişek atıyorlar. lan online farmville mi bu adam keselim adam!!! valla gidip pirate olacam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 aga ayrıl guildden manyakmısın o zamna sdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar