Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 serverlar queue'ya girdiğinde karakter yaratmayı kapatıolar anladığım kadarıyla sabah fln giirp karakter açmak lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 queue olmayan up serverlardada connect yok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 tum serverlarda TOPLAM 2 karakter acma hakki var herhangi bi item kullanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 LAN CONNECT YOK DİYORUM diğer serverlarda karakterim yok diyorum cinsmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 up go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 kermit said: LAN CONNECT YOK DİYORUM diğer serverlarda karakterim yok diyorum cinsmisiniz asdfasgasfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 https://i.imgur.com/4ZmyZUA.jpg ahah thunderstruck düşerken tarlada olursan. bu arada thunderstruck düşerse, aptallar gibi log'a çevirmeyin sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 hesap açtım ben yeni başka mailla falan çok cins bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bendeymis sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Labor kassin diye pc 2 gündür açık. Elektrik faturasını adresine yolluyorum kermit. pm at adresini sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Mosquito said: dahutada pirate islandada millet birbirine girmiş https://www.youtube.com/watch?v=kgBJc027Bkk&feature=youtu.be ahaha futilez çıldırdı o akşam nui'nin orda bekledik etrafımızı sardılar çıkınca öldürüp trade packleri alıcaklar göya. topluca dans edip logout oldu herkes 5 dkk sonra ufak bi diversion grubuyla bunların tüm raidi nui'den uzağa yemledik. herkes log in olup kaçtı packlerle oyun çıkmadan "ganklenmeye, trollenmeye hazır olun futilez geliyor" diyenler bir anda "yaptığınız hiç etik değil yakıştıramadık nui'de logout yaptınız" demeye başladı forumlarda :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 o ıkı karakter hakkı çok saçma ya. birini silmek için de 24 saat istiyor. yani bugun delete desen yarın aynı saatte ancak siliniyor. dahuta dakini silicem heralde. 11k coin var ama vermek karakter slot için coin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 applev0dka said: Labor kassin diye pc 2 gündür açık. Elektrik faturasını adresine yolluyorum kermit. pm at adresini sdsfd oyundan nasıl düşmüyorsun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 mailimde 5g gördüğüm herkese gerekli taktiği verebilirim sdsfs bu arada hala oyunda mi char ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 evet pm den anlatsana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Patron hesabi ve bolca labor pointi olanlar icin guzel bir level kasma yontemi http://manoflegends.com/quickly-convert-labor-exp-simultaneously-power-level-leatherworking-tailoring-metalworking/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bende bulucam aksam yontemı eheh ya aslında bısı gelıo aklıma oldurulmedıkten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 oyun on numara ama ben craft geliştirmek istiyorum iki kazma vuruyorsun labor bitti haydaaa. yani o kadar özgür ortam yaratılmış open world pvp, housing falan bu temaya labor point sistemi hiç gitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ev yikilyor. http://i.imgur.com/0wwX4oN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ahahah o ne lan öyle, sahibi gelip tax'ı ödese ne troll olur ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 benim pvp zonedaki evin orda var yıkılacak ev, allahlık olacak kesin. guildler gelip 100 200 kişi herkesi doğrayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 524 kişi sıra var kermit, gireyim malları postalayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 10dkdır böyle bekliyorum http://i.imgur.com/PYROXfA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 tam koydum ssi girdi anasını satayım asjldhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ahaha bunu bekliyormus oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar