Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Videoyu izleyin bitince sokuyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 10 dk da 1000 kişi sıra oluşmuş vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aga dedik tetikte olun diye. PARAYLA DEGIL SIRAYLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 rubber tree dikip de, nasil calistigini anlayan var mi? 8 saatte oluyo olmasi lazim, sonra bi bakiyorum 2 gunluk girmis, bisey de vermiyo harvestlik, ne lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Süs ağacı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Yok ya, quest verdi dik sonra topla diye, ama saplingken su kadar zaman da ürün verir demiyo, heralde o 2 gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 1055 kişi var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Queue sistemi değiştimi noldu. 60 ı geçmeyen sıra 1800 oldu bugün. Naptılar fakirlere öncelikmi verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Oh 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abi bugün resmen illegal farmingle 200 log, üstüne bi adamın ağaçlarına dalarakta 152 log kaldırdım. adamın 30 40 tane agacını söküp boş alanada bi tane patates ektim. boşu boşuna uğraşıyorum ben tarlamı ekip biçmekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 tarlanı ekip biçmekle uğraşma zaten, dedim ya sen ver bana ben halledeyim, ürünler üstünden de pay alırım rahat rahat geçiniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 hep haksız kazanc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 applev0dka said: tarlanı ekip biçmekle uğraşma zaten, dedim ya sen ver bana ben halledeyim, ürünler üstünden de pay alırım rahat rahat geçiniriz sen hem farming hem gathering hemde para kazanacaksın yani ne kadar istiyosun peki ? %kaç ? bi düşünmeliyim bu teklifi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 que da patron olanlara öncelik hadisesini kaldırdılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 haberimiz yok valla, onceden iki ayri sira gosteriyodu, simdi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Arena'da daggerspell geldi karşıma, damage veremedim adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 hah simdi herkes ondan olur. ben hem damage veremiyorum, hem cok kolay dayak yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kermit said: applev0dka said: tarlanı ekip biçmekle uğraşma zaten, dedim ya sen ver bana ben halledeyim, ürünler üstünden de pay alırım rahat rahat geçiniriz sen hem farming hem gathering hemde para kazanacaksın yani ne kadar istiyosun peki ? %kaç ? bi düşünmeliyim bu teklifi... bilmiyorum bu şekilde çalışanlar ne kadara çalışıyor ne alıyor. ben zamanını takip eder, toprağın boş kalmamasını sağlarım işte sen başka işlerine uğraışırken, süründürüp öldürmeyecek harcadığım zamana değecek bir %'ye calısırım, zevk alırım ben öyle ürün ekip biçmekten. hem patron olmak için ufak ufak para biriktirmiş olurum aklın tarlada olmaz yani,düzenli olarak ürün geçer eline. ağa derim ben de sana sdsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Xaenin said: Arena'da daggerspell geldi karşıma, damage veremedim adama. Bu biraz taş kağıt makas durumu. O daggerpell'in karşısına bir primeval çıkınca da o da dmg yemeden öldürüyor rakibi. O yüzden o kadar kafaya takılacak bir durum değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aquila said: hah simdi herkes ondan olur. ben hem damage veremiyorum, hem cok kolay dayak yiyorum. Arena'da böyle de açıkta yakalandı mı çok hızlı eriyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 applev0dka said: kermit said: applev0dka said: tarlanı ekip biçmekle uğraşma zaten, dedim ya sen ver bana ben halledeyim, ürünler üstünden de pay alırım rahat rahat geçiniriz sen hem farming hem gathering hemde para kazanacaksın yani ne kadar istiyosun peki ? %kaç ? bi düşünmeliyim bu teklifi... bilmiyorum bu şekilde çalışanlar ne kadara çalışıyor ne alıyor. ben zamanını takip eder, toprağın boş kalmamasını sağlarım işte sen başka işlerine uğraışırken, süründürüp öldürmeyecek harcadığım zamana değecek bir %'ye calısırım, zevk alırım ben öyle ürün ekip biçmekten. hem patron olmak için ufak ufak para biriktirmiş olurum aklın tarlada olmaz yani,düzenli olarak ürün geçer eline. ağa derim ben de sana sdsafasf sen şu işi araştır nasıl oluyomuş yaparız bişiler sorun olmaz. ben 2. tarlayıda dikerim hatta bi karakterle kasıp falan. nasıl yapıldığını öğrenmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 belki yetki verme seçeneği falan vardır, o arazide değişiklik yapma, ekme biçme konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Vardır muhtemelen oyuna girersem bakarım. Düşmüşüm 2500 kişi bekletiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 karın tokluğuna çalıştır bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 işçiyiz, haklıyız, kazanacağız !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar