piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 sabah saatlerinde sıra yok ama şimdi sıra var üstelik 3600 küsür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 QueueAge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 sabah tüm o reset aksiyonunda girdin girdin giremedin, öğlen anında 2k+ sıra bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 piedpiper said: sabah saatlerinde sıra yok ama şimdi sıra var üstelik 3600 küsür... Ben de dusmusum kermit geri soktu, 1900 kisi demis. Demek ki ayirmislar patronlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Patronları ayırdılar, AFK'leri ayıklamak için de olabilir, Patron statusu yok olanların buglarını temizlemek için de olabilir sunucu restartı. Sabaha karşı atıyorlar çünkü öğlen-akşam gibi saatlerde atarlarsa iyice deliririz. Bir an önce açsalar yeni sunucuları da biraz daha rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 an itibariyle 2200 sıra var, abi yemin ederim çok soğudum oyundan bu sıra işi yüzünden bu ne abi, işten okuldan zarttan zurttan gelip rahat rahat giremiyicekmiyim la be :S Naapsam teamwiewer yükleyip eve gelmeden log in mi olmam gerek nedir be asdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ya ben ise giderken wya tirnak makasi falan sikistiriyordum oluyordu, numlockla birakinca atiyodu. Simdi bu sekilde de atiyor sictik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Hafta sonları saat 10 - 11, hafta içi 12 - 1'e kadar sırasız giriyorsunuz sonrası her geçen dakika artıyor. ben şimdi macro yapacam mouse'a kendine buf atsın, sonra mount/dismount yapsın, zıplasın falan herhalde yer bu komboyu afk'dan saymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Sabretmek erdemdir gençler, sabırlı olun. 300 kişi kaldı. Oyunda olan varsa bende yeni başladım yol gösterin. Oyun içindeki adım Dragneel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bende var patron ama yine 2k sıra vardı.Byadır bekliyorum 100+ kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ama her turlu afk olayina cozum getirdilerse siranin cok daha hizli akmasi lazim. Makrolayip akf birakanlar , karakter secme ekraninda bekleyenler falan dusemeyince sadece yanlislikla oyundan dusenlerle azaliyodu sira. Rahatlar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 mirageda bu wagonu aldığımız yerde hala at koşturup pet level kasan dolu be, nerde afkye çözüm bulmuşlar sallıyorlar asdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ben de oyle yaparim lan o zaman dusup duruyorum keriz geybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 shortcut'ın bırını yanlıslıkla bir yere surukledım nasıl yaptıgımıda bılmıyorum sımdı geri de alamıyorum shift + left click denedim yok. var mı bilen.. oyun sogutmak ıcın elınden gelenı yapıyor kendınden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ne shortcuti abi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 rotate edilen icona basmadan yanından shift'e basılı tut sürükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 bu queue sorununu bi şekilde düzeltmeleri lazım yoksa ciddi sayıda oyuncu kaybederler özellikle bu başlangıç döneminde. fazladan yeni server açsalar bu queue sıkıntısı için kısa süreli çözüm olabilir ama çok iyi bi fikir değil açıkçası. hype bitip online oyuncu sayısı azaldığında bazı serverlar patates olur direkt fakirlere online olduğu sürece labor gelmesi muhabbeti de baya kötü olmuş aslında. milleti online kalmaya bot kullanmaya vs mecbur bırakıyor resmen. sadece online kalarak değil de belirli aktiviteler yaparak gelsin bari labor. 45 dakika afk timer da uzun olmuş. 20 dakika falan olsa hadi neyse ama 45 çok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 bir patron oyuna girerken, bir fakir kick yesin temiz :P hatta abi bence adamların f2p olanlara yoğun saatlerde direk you shall not pass çekmesi gerekiyor. beleş f2p oyunlar genelde böyle yapıyor zaten altyapıları sağlam olmadığı için. 60$ para verdiğimiz oyunlarda bile release haftası bu kadar olmasa da böyle queue beklediğimiz oldu. ama f2p olarak release olan ilk major mmo yani bu anormal queue doğal bence. neverwinter'ı saymıyorum o çok potatoydu. adam şuan 10 tane karakter ile girebilir aynı anda. gold farmerlara inanılmaz yarıyor zaten f2p ayrıca headstartı 1 ay tutacaktın mesela hype biraz azalıcaktı sonra f2p patlatıcaktın hani zaten housing alanları kısıtlı yer yok head startta bitti bile. f2p başlayan adam patron almaz ki yani. zaten bu oyun niye p2p yada b2p çıkmadı ki parası olan adamı kaçıracaksın yani bu gidişle. oyun instancesız olması nedeniyle böyle kısıtlayıcı davranmak zorundalar yoksa tüm server aynı anda göçebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 neyse duzeldı shortcut olayı. kendi kendine bir yerlere gitti geldi ui.. asdf valla bence de en temizi founderlere ayrı server tahsis etmek. 150 usdlikler bir yerde daha alt tabaka başka bir yerde. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Arkadaşlar birisi bana şu konu da açıklık getirebilir mi ? Birden fazla tarla alanı yada büyük tarla eve dikebiliyor muyuz ? Ufak alan ya yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 2 gundur cicek gibi,2 dakika beklemeden giriyodum oyuna...yheaa ne abartiolar bu sorunu diodum...hafif lag vardı oynadıgım serverda..bi kontrol edeyim eu mu us mi die...emenike us mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ahahaha bu arada 1'de sıraya girdim 1.7k, 3 saatte 100'e geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 2 gundur baya oynadım lvl 19 um, daha cok f2p olarak crafting vs ile ugrastım bide keşif ile. oyun wow+eve ama daha softu tabi. Çok başarılı çok güzel, ılerleyen zamanlarda cok daha guzel bı oyun olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 eşeği alim trade ci olucam ya bir sürü insan malları yapıp yapıp taşısınlar diye bırakıyor. %20 üreticiye %80 taşıyıcıya gidiyomuş süper iş yaaa :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Creus said: sabah tüm o reset aksiyonunda girdin girdin giremedin, öğlen anında 2k+ sıra bekliyorsun. her sabah reset mi atiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar