kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 delikanlı gibi ilk başta oyundan düştüm diyeceksin. KÖPEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ya herşeyi geçtim peki dahuta için konuşursak, quenin en az olduğu saat ne zaman? hani böyle bir bilgimiz var mı atıyorum yarın sabah 9da oyun oynamaya ayırabilirim desek bilmemne. oyundan çok que muhabbeti dönüyor te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 haftaiçi öğlen 1 - 2 gibi que başlıyo 100lerden 200lerden ama haftasonu nolur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 90 kişi queye 9dk diyor 84e >1h diyor, ne oluyor bir anda insanların oyundan çıkma eğilimi azalıyor sanırım saniye başına o yüzden saçmalıyor mu acaba aha yakaladım! 84 diyordu şimdi 85 diyor kesin patron olayı falan düzeldi biri teyit edebilir mi? yerler mi trioooon auhdas ya öyle ya da quesiz girmenin bir yolunu buldular :p aha bir an sevindim archeage by-pass que Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bu arada ben oyuna girdimde main storylineda en son episode 7 yapılmış gözüküyor etrafta episode 8 yok? nereden alacağıma googleladım hiç sonuç yok napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Lectre said: 90 kişi queye 9dk diyor 84e >1h diyor, ne oluyor bir anda insanların oyundan çıkma eğilimi azalıyor sanırım saniye başına o yüzden saçmalıyor mu acaba aha yakaladım! 84 diyordu şimdi 85 diyor kesin patron olayı falan düzeldi biri teyit edebilir mi? yerler mi trioooon auhdas ya öyle ya da quesiz girmenin bir yolunu buldular :p aha bir an sevindim archeage by-pass que bitdefender açtırmıyor. o kadar bir yol bulmuşlar düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 http://archeaegis.com/story-quest-line-of-the-nuian-race/ buradan bulabilirsin nerede kaldığını veya nereye gideceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 teşekkürler, 17 oldum şimdi sharpwind minesa gidebiliyor muşum sanırım? dungeon finder falan yok dimi şansıma? grupta low level dungeona bulunmaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 sm'i tamamladım 2 adet epic swordumda oldu, cloakta aldım oh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 server kapandı ya hiç uyarı vs vermeden. 2 saat sürecekmiş maintenance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 2 saat içinde diyor, yüksek ihtimal yarım saat diyenler var, uyarı verselerdi iyiydi ama, artık afkda kalamayacağız her girişte sıra bekle dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 kermit said: http://www.youtube.com/watch?v=v9L96Hh9jJc ABİ AHAHAHASHASDHSDHASDHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ulan bir tane chest gondermısler founder için heralde taksit taksit gonderecekler itemleri deli oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 kermit said: ingilizcesi de var. http://aadb.info/map/?lang=eng Bunlar eski yaaa nui tears mı kaldı oyunda? http://map.guildblacksails.com/ bu daha güncel. Birde biliyor musunuz bilmiyorum ama söyleyim. Oyunda ike herhangi bir sebeple oyun crash olur kapanır vs vs olursa. 5 dk içinde tekrar denediğinizde sıraya girmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ya diğer serverlardamı başlasak, neyse dahutada west yaparım oburunde east Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Diğer serverlar da farklı değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 http://25.media.tumblr.com/bdb4fda86477c3bf7267a23ecbbdf2e3/tumblr_mt387jtdcF1rbvlido1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Tanrılar verdi ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ayar geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ne oldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 şu oldu galiba http://forums.archeagegame.com/showthread.php?57326-ArcheAge-Server-Restart-9-20-14-at-8-20-AM-GMT&p=602721#post602721 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 sira gitti mi simdi. gelirse burdan yazinda girelim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 YEDİM AYARI MEQÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ooo 10 dakka oynadım serverı kapadılar ÇOK BAŞARILI çok akıcı oyun akıyor güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 During this downtime, we will be performing quick maintenance to address Patron issues. Bundan kastı sıra olayını ayırmaksa eyvallah, en azından oyundan düşenlerin geri girişi çile olmaz. Ama eğer yanlışlıkla patron verdiklerinden geri almak için falan yapıyorlarsa gerçekten cumartesi cumartesi allah belalarını verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar