aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 patronlar da 2k+ sira bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 iş yaparken arkada açıktı düşmüşüm 2 saat önce falan sıraya soktum. hala 40 dk var diyor 700 kişi falan diyo. patronum bu arada. fanboyluğa gerek yok beceremiyo adamlar bi boku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Şu hypetrain bitince başlarım herhalde, feysbukta da girenler ağlıyor, eziyet çekmeye gerek yok sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 saat 19:30'da ilk defa şu oyunu oynayayım dedim. Sıra sayısı: 3441 saat 00:00 sıra sayısı:1340 yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ya sizin patronlar leş herhalde? 2-3 arkadaşa sordum hepsi de en fazla 2-3 kişi beklediklerini söyledi hemen giriyorlarmış. sadece ilk server seçerken 700 kişi beklemişler o kadar o da bir defalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 en pahalısı lan ne leşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 He he ben daha giremedim 354 şu an. Araya kaynak yapmayın beyler ayıp oluyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 abi saat 6da girdim sıraya 3.6k idi şimdi geldim eve oynamaya 450 hala ahah. hayır oyun olsun optimizasyonu olsun laf söyleyemem ama gerçekten şu işi çözmeleri lazım. bu arada patronda giriş üstünlüğü var mı yazılı olarak? hani bir benefitimi bunun yoksa siz mi talep ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Sanirim patronluktan ziyade playtime i az olanlara öncelik veriyorlar şu an. Neyse kapattım zaten bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 benim play time "0" ne zaman baksam 3-4k var lan sdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Olm kesin olarak patronlu olup, en az 3-5 kere oyunu kapatıp yeniden bağlanmış olan birileri yazsın ya, sıra bekliyor musunuz? Burda millet patronlu da olsa 700 kişi bekliyorum diyor, öbür taraftan arkadaşlar yok öyle bir şey 4 kişi bekledim öğren saat 1 'de diyor. Hayır acaba bir kerelik karakter açana kadar bekletip sonra bekletmiyordur belki de siz patrona rağmen üşenip girmiyor musunuz acaba hiç. Patron alıcam ama yine sıra beklersem Trionu bombalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Hızlı hızlı mi düşüyor sayı ? Hiç bekledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 paradoksalkedi said: Olm kesin olarak patronlu olup, en az 3-5 kere oyunu kapatıp yeniden bağlanmış olan birileri yazsın ya, sıra bekliyor musunuz? Burda millet patronlu da olsa 700 kişi bekliyorum diyor, öbür taraftan arkadaşlar yok öyle bir şey 4 kişi bekledim öğren saat 1 'de diyor. Hayır acaba bir kerelik karakter açana kadar bekletip sonra bekletmiyordur belki de siz patrona rağmen üşenip girmiyor musunuz acaba hiç. Patron alıcam ama yine sıra beklersem Trionu bombalarım. şu an patron alsanda bi boka yaramayacak. tarla koyamayacaksın ev koyamayacaksın. sıra bekleyeceksin saatlerce. yapacağın tek şey level kasmak. o yüzden alma bekle bi insanlar sıkılsın 5 gün sonra alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Pazar gününden itibaren görmemiş gibi ev dikenler tax ödeyemeyeceği için evler yıkılmaya başlayacak yavaştan, parsellersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Patron olmayan bir arkadaşımın 430 kişi var önünde >1 saat diyor. Ben düştüm geri girdim 1227 kişi var önümde 51 dakika diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 arkanda 1227 kişi olsa daha mı iyiydi ahahaha GÖTÜNÜ ELLEYEBİLİRLER ANLAMINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 UFFF FENA SOKTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Xaenin said: Patron olmayan bir arkadaşımın 430 kişi var önünde >1 saat diyor. Ben düştüm geri girdim 1227 kişi var önümde 51 dakika diyor. bende de yok 1232 kişi var bzen 50 dakka diyor bazen > 1 saat. saçmalıyor o aprox süresi. sende patron var mı peki önünde 1227 kişi var? not: ö.m. gönderdim yine mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Patronum ben evet, ciktim ama ugrasamadim sabah giricem artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 sırf oyuna bok atmış gibi gözükmemek için düştüm demiyo çıktım diyo topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 düzenbaz sahtekar şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=v9L96Hh9jJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 150 kişi var hala >1h lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 1 saate bakma ya 30 dk falan sürüyo o 150 kişi HEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Oyundan dustum, siradan ciktim demek istedim. 4 gundur kaldiramadi herhalde dkskf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar