Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 o kolum sana girsin zuahaha:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Hiç bağlanma sıkıntısı çekmedim ben daha. Sabah işe giderken açıyorum oyunu, akşam geldiğimde bağlanmış oluyorum zaten cart diye giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Oyun çok leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Saeros said: o kolum sana girsin zuahaha:D:D :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 2600 kişi şuan Dahuta. Akşama ne olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 küçük bi hint veriyim. eğer karakter ekranında beklerseniz afk kick yemiyorsunuz. gece 3 gibi bırakmıştım hala karakter ekranında bekliyor. eve gidene kadar dc yemesem yeter :)) düzelteceklerdir, büyük ihtimalle yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 paradoksalkedi said: oha patron sırası 1k mı? e almam lan ben o zaman. paramızla da mı sürünüyoruz vay arkadaş dün akşam 10da girmeyi denedim patron sırası 2.5k idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Sabah işe gitmeden açık bırakmayan kerizdir arkadaşlar, 14'ünden beri oynuyorum, 1 kere sıraya girdim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 2000 küsür sıra nedir lan bugun sıraya girdim pazartesi oynarım sdfasdfasd oyun hayatımı planlamaya itti beni ya lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Millet oyuna girse guildi genişleticez günlerdir tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 said: Today at 11:30 AM I woke up to get into queue with 1876 people ahead of me. Now, I've gone out for food, done laundry, cleaned my room, shopped for groceries, caught up with all my favorite manga, read a new series, cleaned my bathroom, took out the trash, and I'm still in queue with 100 people ahead of me. I have gone from a lazy slob sitting in front of the computer all day to a productive member of my real life family all because of these ridiculous queue times. THANK YOU ARCHEAGE FOR TURNING MY LIFE AROUND!!! When class starts, I hope that you will be here for me when I have to study. Three hours of studying each day will do my grades well. Once again Archeage, Thank you for being a great game and helping me become a productive person! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Xaenin said: Millet oyuna girse guildi genişleticez günlerdir tık yok. benide alın 15 oldum quedeyim :> dahutadayım nick akean akşam girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Bana da invite nick Theron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Su anda 1000 kisi var onumde :Ç( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Lan biri insaniyet namına alsın benim şu accountu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Arsayı ver, belki cikar bi alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Lan benim anladigim hadi ben ogrenci adamim gene 1000kisi falan bekliyom calisan adam nasil oynicak bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 3 gündür oynayamıyolar işte arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Böyle headstart ile alıp oynayamadığımız kaçıncı oyun bu. Lanet olsun içimizdeki tüketme sevgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Ben sabah 10da denedim dahutayi 500 kisi dedi vay dedim anani avradini silkeleyim okula gitmicektim kalkip okula gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Argoel arkadaşımızın uzun bir sıranın ardından Annen'e girmiş bulunuyor. Annen ile uzun ve keyifli bir ilişkisi olması dileğiyle. Annen Yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Yukardaki mesajdaki gibi işte, adamlar insanları sosyalleşmeye, gündelik işlerini yapmaya teşvik ediyor. Bir de derler ki, oyunlar insanları asosyal ve tembel yapıyor. Pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 kermit said: 3 gündür oynayamıyolar işte arkadaşlar ahaha ben daha oyuna login olamadim acildigindan beri. fakir edition tabi. aciyorum 4k OK diyip kapiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 insan fakir olmaya görsün arkada que açık bir yandan 2 oyun daha negzl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Daesu said: adam gibi sakal yok karakter yaratma ekranında unistall. ahahaha mal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar