Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Şak diye girmiyor, patron sırasıyla normal sırası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 şak diye girdiği dönemlerde olacak para vermeyenler bekleyecek, ne olacak sanıyodunuz ki? welcome to f2p bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 eee patron hali ile kac kisi sira var. ben aksamlari 4k görüyorum. sonra direkt kapatiyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 maintenance bitmiş oyuna girdim de fakirlerinkini silelim derken zenginlerin patronunu da kaldırmışlar galiba chatte baya sızlanan var sdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 oyun yeni çıktı. 1-2 haftaya sıra mıra olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Xaenin said: Şak diye girmiyor, patron sırasıyla normal sırası ayrı. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Aramızda üniversite bitirmiş olmasına rağmen şirketlerin para kazanmak için değil de insanlar mutlu olsun diye çalıştığını düşünenler olması çok tatlı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 neden olmasın? bill gates sürekli mail forward edenlere servetini dağıtıyor yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Para verirsen vermeyenden daha kaliteli hizmet alırsın yani bunun nesi bu kadar garip ben hiç anlayamıyorum, fanusta mı yaşıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ben orda bir sorun görmüyorum. para veren alsin extrasini. oyun para verilecek kadar iyi degil diyorum.(open beta oynadim ordan deneyim var). ha beles olursa oynanir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 beleş lsa wowda oynanır abı b2p olsa tamamda p2p koyuyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Benim son yıllarda oynadığım en iyi en derin mmo şahsen, buna para vermeyeceksem neye veririm bilemedim ama herkesin fikri kendine. Open beta 4 gün değil miydi? Ben sanmıyorum oyun hakkında bir fikir edinilebileceğini şahsen. Biz alphada 1 aydan fazla süre oynadık, hala hiç bir fikrimiz olmayan milyon tane şey vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bu arada APEX'ler saçma sapan ucuz, 1 ay subs verip tarla marla dikerseniz geri kalan her ay oyun içi parayla çıkarabilirsiniz subscriptionı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Xaenin said: Keske oyun hep 150 dolar kalsaydi da oyunu 10 dakika oynayanlar her boku cozdugunu sanip yorum yapamasaydi ya. (tu)(tu)(tu) bingildak said: hahaha f2p community'i övenler vardı nerede onlar? cahillik paçalardan akmış yine. (tu)(tu)(tu) Bu postlarınızdan dolayı sizi kesmicem oyunda B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Xaenin said: Bu arada APEX'ler saçma sapan ucuz, 1 ay subs verip tarla marla dikerseniz geri kalan her ay oyun içi parayla çıkarabilirsiniz subscriptionı. az bilgi at bize o zaman. mesela sub olmazsam tarla ekip bicemiyormuyum. para verirsem ne artim oluyor vermezsem ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bu oyun var mı? Yoksa hayal urunu mu :). Oynayabilen oldu mu açıldıktan sonra. Dün gece 10 da sadece oyuna bakmak için sıraya girdim 1 gibi hala 1700 kişi vardı onumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 oyun bence iyi. piyasadaki bir çok wow klonun dışarısında. bu arada 2-3 server daha lazım, her server'da 6k sıra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Xaenin said: Aramızda üniversite bitirmiş olmasına rağmen şirketlerin para kazanmak için değil de insanlar mutlu olsun diye çalıştığını düşünenler olması çok tatlı ya. Ben geçen bi şirket gördüm müşterilerine bok muamelesi yapıp, dayak falan atıyodu. Müşteriler hiç memnun değildi şirketten ve mutsuzdular ama hala devam ediyolardı para vermeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Seele said: Xaenin said: Bu arada APEX'ler saçma sapan ucuz, 1 ay subs verip tarla marla dikerseniz geri kalan her ay oyun içi parayla çıkarabilirsiniz subscriptionı. az bilgi at bize o zaman. mesela sub olmazsam tarla ekip bicemiyormuyum. para verirsem ne artim oluyor vermezsem ne? Subscription vermezsen - Arazi sahibi olamıyorsun, dolayısıyla ekip biçemiyorsun, dolayısıyla ya korsanlığa çıkıp itlik yaparak para kazanacaksın, ya da başka bir yol bulacaksın. Zengin guildlere yamanıp belirli bir ücret ya da komisyon karşılığı tarlalarını ekip biçebilirsin gibi gibi. - Labor point regenerationın subscriptionlıların yarısı kadar oluyor. Patronlar dakikada 2, offlineken 1 regenliyor; fakirler dakikada 1, offlineken 0 regenliyor, dolayısıyla elaleme serflik yapmak da zor, en temizi korsanlık diye düşünüyorum. - Auction housedan item satın alabiliyorsun ama item satamıyorsun. - Patronsan her gün 5 tane loyalty token geliyor, bunlar ne işe yarar dersen açıkçası 5 günde 1 labor veren potion alabilmekten ya da 3 günde 1 vergi sertifikası alabilmekten başka bir sikime yaramıyor, ya gitar flüt falan alırsın. Tamamen auxiliary şeyler yani, oyunun coreunu etkileyen bir şey yok. - Patronsan %10 xp bonusun var. - In-game para ile de subscription alabiliyorsun, APEX diye bir şey satın alarak. 2 tane gerekiyor bunlardan, 90-100 gold arası bir şey. Bi tane 16x16 bi tane de 8x8 tarlan olursa 2-3 günde sadece ekip biçtiklerini satarak rahat çıkartabilirsin bu parayı. Dolayısıyla 1 ay subscription fee verip, arazi sahibi olup, 2. ayda tamamen in-game currency ile subscription yenileyebilirsin. Bilgi isteyin bilgi verelim anacım, ezberden konuşmayın ama. Oyun gerçekten çok çok iyi, hele 15 kişi falan toplaşabilirsek inanılmaz eğlenceli trade runlar, itlikler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 fakir olarak gelip tinerci gibi siz 150 dolar verne patronları kesebiliyoruz yani. sevdim ben yüklüyorum. fakirler toplanıp gült kuralım. bunları keseriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Boneslark said: Dün Level 7 gibi başlangıç bölgesinde şehir gibi bi yere girdim, sanırım cutscene gireceğine, oyun pc kitleniyor siyah ekranda. Tekrar denedim yarım saat sonra oyuna girip, yine 5 saniye sonra aynı olay :/ Bu sabah akıllanmayıp aynı karaktere login oldum, tekrar aynısı oldu pc komple gitti bu sefer windows açılmıyor heh :'< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Red said: fakir olarak gelip tinerci gibi siz 150 dolar verne patronları kesebiliyoruz yani. sevdim ben yüklüyorum. fakirler toplanıp gült kuralım. bunları keseriz. abi benide yaz. anadolu cocuguyuz. itlik serserilik kanimizda var. Bursa cocuguyuz nerde olsa keseriz!!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 tarla falan soyabilioz dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 tarla soyup napıcan abi sorduğun şeye bak asdfjdg ya bilinç altınızda nasıl bi doyurulmayı bekleyen açlık var anlamadımki . oyun oynarken hadi şunu bunu yapalım savaşalım hede hödö diyordum millet tarla ekme biçme derdindeydi. delirtiyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Çünkü ırgatlık çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar