bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yeni bir projenin lansmanından önce takipci satın almayı planlıyoruz sosyal medya kanallarına, öyle çok büyük rakamlarda değil 3-5k gibi. kullananlara soruyorum: ne gibi problemler yaşadınız? kalitelisi, kalitesizi nasıl oluyor? scam olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ben satiyorum kendimi pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 facebook sayfanda organik/satın alınan diye belirtiyor takipçilerinin türünü. takibi bırakan vs. olabilir sonradan belki emin değilim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Ne gerek var? Twitter 2 yil icinde bu hesaplari ve bunu kullananlari patlamak uzere calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 maliyeti düşük sayfaya follower eklemek için önemli nedenleri veya etikliğinden ziyade uygulama noktasında bilgiye ihtiyacım var canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 takipçiyi nasıl satiyorlar ya? gerçek user olmadıktan sonra ne önemi var almanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 2 yıl içinde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 facebooktaki bol izinli appler sayesinde senin haberin olmadan bi sayfayı beğenmeni sağlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 KARŞILIK TAKİP futbol takım şeylerinin altına yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kullanıcının 5-10 takipcisi olan şeyleri takip etmeme gibi bir alışkanlığı var çünkü orada 2k-5k gördüğü zaman eli daha hızlı gidiyor takip etme olayına maliyeti göz önüne konduğu zaman başlangıç noktasında iyi bir şey ileri kullanıcı olmadığı sürece gerçek olup olmadığına kimse bakmıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 2-3 bin bence yerli bir projenin başlangıcı için fazla olur. Projede çalışan her kişi 50-60 kişi bulsa bence başlangıçta yeter sonra zaten millet sizi takip etmeye başlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 abi topu topu gidecek para 200-300 tl para, millete rica ettiğine değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ne 200ü 300ü yahu 'takipçisepeti' diye site varmış asdh http://takipcisepeti.org/facebook.php 3k beğeni 40 lira, 5k beğeni 50lira bionluk ile medyafenomen var bi de https://bionluk.com/ http://www.medyafenomen.com/facebook.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 hangisi iyi hangisi scammer ayrıştırmak gerek işte ama forumda kullanan olmadı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 geçenlerde ben de aldım, bir proje için gerekliydi. fiyatını ödediğim miktar 10k fakat unfollow edilme ihtimalinden dolayı yolladığı kişi 12k kişiydi. iki haftada sayı 9k'ya indi, orada sabitlendi gibi duruyor şu an. ilk zamanlardaki gibi takibi bırakan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 @Hacıyatmaz, hepsi 'organik' mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 HaciYatmaz said: geçenlerde ben de aldım, bir proje için gerekliydi. fiyatını ödediğim miktar 10k fakat unfollow edilme ihtimalinden dolayı yolladığı kişi 12k kişiydi. iki haftada sayı 9k'ya indi, orada sabitlendi gibi duruyor şu an. ilk zamanlardaki gibi takibi bırakan olmuyor. ustam satın alma yaptığın siteyi paylaşır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 çoğu organik ama hiç yumurta hesap yok değil. 50-60 tane organikse 4-5 yumurta hesap var içlerinde. satılan hesaplar bu tarz sitelere giriş yapıp uygulama sayesinde hesabının yetkisini farkında olmadan paylaşmış kişilerden oluşuyor, ondan dolayı gerçek hesap oluyor çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 olm takipçi yapmak kolay lan ilk twitter açıldığında aforizmalar yazıcaam bi twitter açıp takipçi kasmıştım. girdim kim varsa followladım. yanda manda çıkan. birinin followerları sayfasını açıp hepsini followladım falan. sonra baktım diyelim 500 kişi followladıysam 250'si falan geri followladı. sonra da ben followladıklarımı sildim asdf bunu oturup bi kaç gün yapsan baya follower olur lan. hem de gerçek adam hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 HaciYatmaz said: çoğu organik ama hiç yumurta hesap yok değil. 50-60 tane organikse 4-5 yumurta hesap var içlerinde. satılan hesaplar bu tarz sitelere giriş yapıp uygulama sayesinde hesabının yetkisini farkında olmadan paylaşmış kişilerden oluşuyor, ondan dolayı gerçek hesap oluyor çoğu. sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bununla ilgili çok güzel bi yazı okumuştum ben bulsam paylaşıcam adam deney yapıo takipçi alıp sonuçlara bakıo. ve sonuç olarak takipçi tutmak iyi bir fikre gelio. bingildak said: yeni bir projenin lansmanından önce takipci satın almayı planlıyoruz sosyal medya kanallarına, öyle çok büyük rakamlarda değil 3-5k gibi. kullananlara soruyorum: ne gibi problemler yaşadınız? kalitelisi, kalitesizi nasıl oluyor? scam olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 takipçi tutmak derken satın almak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 alanın da satanın da ayak küçük parmağı komidine çarpsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Facebook 1000 Beğeni, 20 TL. Paylaştığım şarkıların altına basarım ben bunu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 aynisinin twitter versiyonu var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar