bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Baggio said: En Türk tepki Adam ölse dizi biter. holywood çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 pontipati said: gang related izle dedim sana o kadar yarısında bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 zombi? soooo 2013.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 l4d zombielerini koysalar soyle izlesek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 nası bu dizi var mı izleyen ? 4.9 mus ya bunun puanı sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 2. bölümdeki zombiler yürüyen zombi, yorulmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 gayet güzeldi.. bildiğin "running dead" işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Cok salak bi dizi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Kesmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 son bölümde o kadar sıkıldım ki anlatamam.... ne biçim rezillikti o ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Zombi konsepti için yapılabilecek en kötü dizi The Walking Dead'dir daha kötüsü yapılamaz sanıyodum, yanılmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 zombi konseptinde kaç tane dizi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 2 tane diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Bir dizi daha yapılıyor Walking Dead evreninde geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Murphy hakkında Bu eleman yavaş yavaş zombilelerin lideri konumuna gelecek galiba gibi duruyor. En son bölümde pilot kız zombiye döndükten sonra bunu takip etti gene morgtaki sahnede zombie buna bakıp dışarı çıktı. Dogrumu düşünüyorum yoksa ben mi uyduruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Baya kotu lan bu dizi. Kosan zombi iyi tamam da olunce chuckye donusen bebek baya kotuydu. Bildigin komedi olmus bu dizi acaba zombi dizileriyle mi dalga geciyo scary movie kafasinda dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 'Yuruyen zombi de cok cok meh ordu nadi temizleyemiyo lan bunlari' diyenler bitsin artik sdf. Dunyada senede 56 milyon insan oluyor dogal sebeplerden. Her sene bunlarin (ve daha fazlasinin) hepten zombiye donustugunu dusunurseniz neden insanlarin ramboluk yapamadigini anlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 sezon 2, 8. bolumde grrm oynuyormus: http://www.ew.com/sites/default/files/1441902087/grimm-03_0.jpg onceden Sharknado 3 de oynamisti bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bence de güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 masa said: pontipati said: gang related izle dedim sana o kadar yarısında bıraktım ne kötü dizidir şu ya. eski yorum ama yanlışlıkla falan izlersiniz bir hatırlatayım istedim. z nation da kötü. allah belanızı versin walking dead ile fear the walking dead izliyoruz mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar