Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 evet herkes oynadığı karakter ismini ve varsa guildini belirtsin, aramızda friendlist yaparız en kötü. bide ts paylaşmıştı Xaenin bir ara; ts27.teamspeak3tr.net:4600 şifre: pati Dahuta West Lorein - Navarchy (daha aksiyonu bol bi guild arıyorum) Harrst - (alt char) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Magstine - Dahuta West Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Certhas - Dahuta West Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Tengri "The Kel Paladin" - Dahuta West Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Xaenin - Dahuta West Diğer benim tarafta şöyleler var Kermit - Dahuta West Eladox - Dahuta West (Ekmek) Septimus - Dahuta West Tengri - Dahuta West (aquila) Guild kurduk bir de abi akşam alayım sizi de. Ama daha büyük guildlere bakın, bunu sadece iletişim kolay olsun diye kurduk şimdilik. VotF alımları falan kapatmış kötü oldu o, kaliteli guild gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 onama makımında ben varım arkadaşlar, benim adımı yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ciftlik yeri bulursaniz haber verin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Hepimiz Archeage'i onuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Eyelesswatcher - Dahuta fuk'n East side; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mosquito said: evet herkes oynadığı karakter ismini ve varsa guildini belirtsin, aramızda friendlist yaparız en kötü. bide ts paylaşmıştı Xaenin bir ara; ts27.teamspeak3tr.net:4600 şifre: pati Dahuta West Lorein - Navarchy (daha aksiyonu bol bi guild arıyorum) Harrst - (alt char) Navarchy güzel bir opsiyon gibi duruyodu ya kötü mü, az kök sal da biz de gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Fiora > Shatigon Nukacola > Shatigon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Kyrist - Kyprosa West Sunucu kedigiller ağırlıklı. Bir de bağlı kalıp oynayabilsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 gökalp oynadığına göre ben yazıyım archeage oynayan godoştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Deathwish - Dahuta West Navarchydeyim bende alphadan beri iyi guild aslinda 300 kisi falan var guildde. Betada kaleyi son anda kaptirmislar ben oynamadim. Spontane gelismis ama kale alalim diye planlanmamis falan. Ben votf u ya gw2 yada swtordan hatirliyorum. O kadar iyi bi guild degildi aslinda. Mosq lawful good gibi takilmalari bayiyor anladigim kadariyla. Hirsizlik bile yasak dsdfg Bide bi kac adamla alphadan iyi oldum ondan cikarsam ayip olur. Yardimlasma falan baya iyiydi. ffxiv guildimden adam var zaten o cagirmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 archeage early access'a para basan enayiler listesi nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Seru said: archeage early access'a para basan enayiler listesi nerde. 1. sıraya yazabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Server : Dahuta - West Nick : Anron Navarchy'deyim bende Alphadan beri, gayet güzel keyifli adamlar. Lanet olasıca PCim lauchtan 1 gün önce patladı, yeni pc aldım kaşla göz arasında son günde yetiştim head starta ake :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Unbefleckt - Dahuta West guild votf'dayım ben. 1 2 ay hevesimi alayım ya bırakırım ya da daha ufak bir guilda geçerim. bu oyunda küçük grup pvpsi çok daha zevkli olucak gibi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yarın olsun da benim gibi beleşçiler de girdin sunucular patlasın iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 İki server eklemişler,biri na diğeri eu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Dandik guildli ve tekil takılanları Westlileri not alayım da gördüğüm yerde çökeyim kafalarını ısısısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ben oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ben oynuyorum da you are patron diye 700 kişi sıra bekletiyo oyun release olunca nolucak bu serverlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bize ne abi, biz patron sirasindan giriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bize nesi mi var oyun release olunca patron sayısıda artıcak millet istiycek patron status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar