KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 riza_calimbay said: escape said: http://www.youtube.com/watch?v=iR7LZoDFdHw Bu bayan arkadaş bunu şu şekilde tanıtıyor. Var baya aynı konsept videoları. İlginizi çekebilir ben takip ediyorum fsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 razzRaziel said: çünkü oynamak veya okumak ilgiyi fazlasıyla o aktiviteye çekiyor ve sıçmanın verdiği kötü hisler ikinci planda kalıyor. çıplak ayakla cam kırıklarının üstünden yürürken acı dışındaki şeylere odaklanan keşişler gibi. öeh, örneğe gel. sıçmak niye kötü his versin ya basur musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 homosex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Tuvalete kamp mi kuruyorsunuz kaç dk suruyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 hiç mi gece 3'te falan kokoreç yemionuz lan. mide biraz bozulunca tuvalet macerası uzun sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Ben az önce yedim... Şuan tuvalet ihtiyacı yok ama sabah kalkınca neler patlak verir bilemem, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Nekro said: Tuvalete kamp mi kuruyorsunuz kaç dk suruyor zaten. ben üniversiteye başladığımda işte laptop alınmıştı, 2007 yılı 96'dan beri masaüstü kullanan ve laptopun ilk zamanlarından beri hep özenen ben tuvalete bile o aletle gitmeye başlamıştım. böyle FM açıp girerek, 45 dakika durduğumu bilirim. tey tey bir dönem nimetti bu aletler nimet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Fin said: hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 DarKRideR said: Nekro said: Tuvalete kamp mi kuruyorsunuz kaç dk suruyor zaten. ben üniversiteye başladığımda işte laptop alınmıştı, 2007 yılı 96'dan beri masaüstü kullanan ve laptopun ilk zamanlarından beri hep özenen ben tuvalete bile o aletle gitmeye başlamıştım. böyle FM açıp girerek, 45 dakika durduğumu bilirim. tey tey bir dönem nimetti bu aletler nimet :( bıngıl bıngıl hemoroidler sallanıyodur sende ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Bingildak'a sormak lazım, adam tecrübeli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Creus said: Dumb ways to die (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Osuran_boğa said: 2. el tablet alınmaz demek ki ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 tuvalete laptop ile gidip, çok uzun süre tuvalette kaldığı için uyuyan arkadaşım var benim. tehlikeli tabletle laptopla girmek ben en fazla çamaşır suyunun ambalajını okuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Tuvalet neyse de duşa girerken dolabın/makinanın üstünde kalsın müzik bişiler çalsın diye almayın telefonu yanınıza. Bir arkadaşımın tableti diğerinin telefonu aldığı buhar yüzünden patates oldu. Aslında hiç girmeyin o aletlerle oralara, osuruktan bile nem kapabilirler, Kitap alın gazete alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 he banyoda kitap gazete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 senko said: ben en fazla çamaşır suyunun ambalajını okuyorum... ahaha aynı ben bir ara çamaşır suyu formüllerini ezberlemiştim. valideye arada değiştir alıdıgn markayı da yeni şeyler okuyalım demişliğim bile var. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kitap okusanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 tuvalet ve oyun dedinmi akla gelen şey nintendo'dur,gerisi yalandır abi. Hiç biri mario,tetris'in yerini tutmuyor. O zevk,o haz bambaşka. Sırf tuvalette duran, Sıçmadan sıçmaya oynanadığım bir nintendo 64 ardından nintendo ds'im vardı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 flappy birds.. az önce oynadım.. 43 ile rekorumu geliştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Game Dev Story geçen tuvalette oynadım. şuan basuruma isim düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 metin koy.. metin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 TUVALETTE KİTAP OKUYORUM, KÜLTÜRÜME KÜLTÜR KATIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sabonis said: amnesia. hazır sıçarken oynuyorsan dert tasa kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 DarKRideR said: TUVALETTE KİTAP OKUYORUM, KÜLTÜRÜME KÜLTÜR KATIYORUM. şunu kızlı ortamda söyleyen var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sakın fm, cm gibi menajerlik oyunlarına girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar