pontipati Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 internete düşmüş galiba bu tabii ki altyazısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 theon greyjoy bi bok beceremeyen şımarık çocuk rolünde yol tuttu ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Aksiyon ve karizma 10/10 Film genel 7.5/10 izlemediğim için pişman olmadım, kesinlikle eğlenceli film ama adrenalin salgılayıp gaza gelmek dışında da bir şey beklemeyin. Burada Expandables gidip saçma diye eleştirenler oldu çünkü de asfasd benzer bir şey yapmasınlar. Ki klişe minimum düzeyde, arka planı vs. dünyanın fazla hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 atmosfer, espriler, aksiyon güzeldi. Konu beklentisi olmadan seyretmek filmden alacağınız zevki baya bir arttıracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 keanu abiyi gram tanımıyorum ama nedense acayip bi sempati besliyorum bu herife. ilk fırsatta da gidicem filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 kızım olsa düşünmeden veririm keanu'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 kız olsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 senko said: keanu abiyi gram tanımıyorum ama nedense acayip bi sempati besliyorum bu herife. ilk fırsatta da gidicem filme. benim amcamınoğlu, iyi tanırım. güzel insandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 sevmedim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Duz, dovus kareografileri guzel yapilmis, duygusal melodrami olmayan aksiyon. Ben begendim (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Ya ödül parası neden İKİMİLYONDOLAR? Hani organizasyonları continentali coinleri şunu bunu düşününce sanki scope daha bi büyük olmalıydı. http://tosabarbell.files.wordpress.com/2014/07/value.png Evet buna takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 para Sniper abi keanuyu vursaydi, kisa gunun kari olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 beğendim umarım devamı gelir. lan olm köpek ölünce ben keanu'dan daha çok üzüldüm yemin ederim. hani bana silah verseler ben de sıka sıka giderdim. adam öldürüş şekli falan iyiydi karakterin. çat çat kafaya kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 helalinden 4,5 benden. oda kopege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 9.3/10.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Saeros said: kızım olsa düşünmeden veririm keanu'ya Abi sanırım Keanu oldugu için keyif aldım filmden. Olm ne güzel herif lan bu? 7/24 adam dövsün izliyim yani. Bariz aktörlügünü değil, adamı seviyoruz. Based. Ian McShane abi de her karede bir dev. Neden daha çok görmüyoruz anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 samurayli olani izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 İzledim. Bok gibi filmdi, yine severek izledim. Bi sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 evet, asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Saeros said: kızım olsa düşünmeden veririm keanu'ya kızın da düşünmez abi ahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 oha constantineden beri filmini izlememisim adamin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 moriarty said: Saeros said: kızım olsa düşünmeden veririm keanu'ya kızın da düşünmez abi ahhahaha. Abi kız arkadasın "Mori ben Keanu'yla çıkıcam, elveda" dese "Haklısın" diyebilirsin ancak. Kendi adıma ben öyle derim yani, fgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ben de gelim mi lan dersin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Abi Keanu motoru çekiyor yanına, atla diyor. Okey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar