Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 di mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 bizim zamanimizda da vardi benzerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 niye john wick sayfasında justin bieber gösteriyorsunuz bize ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 filmi izlemedim henüz de birisi laurence fishburne'un rolü nedir söylebilir mi? filmin sonunu biliyorum mesela 3.filmde john wick'e yardım mı edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 noddle said: 2'yi bugün izledim, fena değil di ama imbd'deki 8.3'lük puanı pek hak etmiyor, ilk filmi seven fan'lar abanmış gibi sanki aynen böyle, güzel ama o kadar da değil kesinlikle. 6.5 filmi tam. keanu süper dövüyor ama o dövmeleri çıkarınca bayağı sığ film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Ben de yeni izledim baya başarılı fakat sokakta o kadar adamı öldürüp 1 tane polis olmaması garip geldi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 hepsini otelci idare ediyor gibi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 o universede polis yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 filmlerde konu bitmiş, konulu prn filmlerin de bile merak edebileceğin birşeyler oluyor(du). sorgulamıyorum ama adam 3333 kişi öldürdü, tek taktığım şey kafaya niye 2 tane sıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Guzel gozukuyor Abi marvelde mantik aramiyorsunuz, bunda mi ariyorsunuz. Filmin guzelligi adamin herkesi oldurmesi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Trias said: filmlerde konu bitmiş, konulu prn filmlerin de bile merak edebileceğin birşeyler oluyor(du). sorgulamıyorum ama adam 3333 kişi öldürdü, tek taktığım şey kafaya niye 2 tane sıkıyor? https://m.youtube.com/watch?v=w4sWxsrEFFs (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 keanu aim 500 olduğu için mozambik drille gerek görmeden direkt kafayı double tapliyo daha az fantastik michael mann hitmani, 2 vucüt+1 kafa http://www.youtube.com/watch?v=oEFPcljAXgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 insanlarin filmi anlamamak icin ugrasmasi uzerine paticikten tez yazacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Sam said: noddle said: 2'yi bugün izledim, fena değil di ama imbd'deki 8.3'lük puanı pek hak etmiyor, ilk filmi seven fan'lar abanmış gibi sanki aynen böyle, güzel ama o kadar da değil kesinlikle. 6.5 filmi tam. keanu süper dövüyor ama o dövmeleri çıkarınca bayağı sığ film. abi bu nasıl bi yorum sldglsdfkgsdfigfd kafanız mı iyi abi müzikal filme abi aslında ses olmasa çok sığ bi film demek gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 HAAAAAAAH. tam demek istedigim sey bu ya. ali kaslarini emiym tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 vingthor'un sakalını çıkartıp sonra ay bu ne süt gibi oldu mmfs ben buna bi tur giderim demek gibi bişi çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 iyi de aksiyon filmi de olsa konu akışı 25 yıl öncenin show tv sabaha karşı kuşağı tier olmasın bir zahmet. ha bunu da aksiyon filmi hastası biri olarak söylüyorum, keanu reeves'i ırgat gibi çalıştırıp sonra bu senaryoyu layık görmek yakışık almamış. - öldürmezsen bozuşuruz - öldürür - sonra tekrar bozuşur e baştan bozuşaydın? filmin son 5dk'sındaki olaylar 60 dk öncesinde de olabilirdi hani. tamam dövüşmeler iyiydi güzeldi ama bir bütün film olarak benzerlerine göre zayıf geldi. ilki daha iyiydi, bir mantık vardı en azından. matrix metacritic 73, bu film 75. yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 hangi benzer filmler mesela not: yavuz sen bana sakalli da gidersin ki. essek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 mesela taken, bu furyayı başlatan film. konu çok basit ama kendi içinde tutarlı. ileri geri sarmıyor içinde. hatta başka yere de gitmeye gerek yok, ilk john wick. çok basit, adamı kızdırıyorlar ve intikam alıyor. gayet net. neyse üzerine tartışasım da yok, izledik bitti işte güzel dövüşler. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Sam said: iyi de aksiyon filmi de olsa konu akışı 25 yıl öncenin show tv sabaha karşı kuşağı tier olmasın bir zahmet. ha bunu da aksiyon filmi hastası biri olarak söylüyorum, keanu reeves'i ırgat gibi çalıştırıp sonra bu senaryoyu layık görmek yakışık almamış. - öldürmezsen bozuşuruz - öldürür - sonra tekrar bozuşur e baştan bozuşaydın? filmin son 5dk'sındaki olaylar 60 dk öncesinde de olabilirdi hani. tamam dövüşmeler iyiydi güzeldi ama bir bütün film olarak benzerlerine göre zayıf geldi. ilki daha iyiydi, bir mantık vardı en azından. matrix metacritic 73, bu film 75. yorumsuz. abi filmin öncesinde herifin nasıl bi psikopat oldugunun sinyallerini veriyo zaten. herifin adını duyan nas suresi okumaya başlıyor. hani öldürür bozuşur muabbeti şu aslında herif kibarca yapmıcam artık eskisi gibi değilim diyo herif evini havaya uçurup zorla herifi eski haline getirdiler üstüne üstlük heryerinde herifin ölmüş karısının hatırası olan evi havaya uçurarak getirdiler. önce mark'ı yerine getiriyo sonrada onu eski hale getireni öldürüyo mevzu bu. 60 dakka önceki olay ilk 5 dakkada olamazdı yani. tam irdelersen aslında konu hiçte zayıf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 aslında konudaki mantık kendi içinde zayıf olmayabilir de işlenişi ve verdiği olmuşluk tadı ilk filmdeki gibi yok işte. ben de ilk filme bayılanlardanım ama bunu eh güzel dövdü babayega diye izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Tam olarak izlemen beklenen / gereken şekil de o abi beklentilerinizi ayarlayın da gidin her filme Bir ara yeaa Fast & Furious çok bozdu eskiden bir konu vardı filmde diyenler türemişti onlara dönmeyin rica ediciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 steven seagal kivamina yaklasmis film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Fransuxa said: abi filmin öncesinde herifin nasıl bi psikopat oldugunun sinyallerini veriyo zaten. herifin adını duyan nas suresi okumaya başlıyor. hani öldürür bozuşur muabbeti şu aslında herif kibarca yapmıcam artık eskisi gibi değilim diyo herif evini havaya uçurup zorla herifi eski haline getirdiler üstüne üstlük heryerinde herifin ölmüş karısının hatırası olan evi havaya uçurarak getirdiler. önce mark'ı yerine getiriyo sonrada onu eski hale getireni öldürüyo mevzu bu. 60 dakka önceki olay ilk 5 dakkada olamazdı yani. tam irdelersen aslında konu hiçte zayıf değil. ya adamın ne olduğunu zaten ilk film de, ikinci filmin başı da irdeliyor. alemin en güçlüsü bunu kabul ettik zaten. lakin buna rağmen ilk filmde bütün rus mafyasını yokeden adamın evine greande launcher sıkıyorlar ve pes ediyor direkt. bu pes etmesine neden olarak da "mark bozulursa bütün alem peşine düşer, sadece italyanlar değil" deniyor. tamam bunu da kabul ettik. "istemediği halde kabullendi çünkü kazanma şansı yok" dedik. lakin görevi yerine getiriyor, hedefin bütün kadrosunu yokediyor, üstüne onu susturmak için gönderilen, başta onu sindiren kadroyu da yokediyor. üstüne gidip kombine bu mafyanın hepsini yokedip, üstüne patronun uyarısına rağmen organizasyonun kurallarını çiğniyor ve bütün italyan mafyasını yokedip bütün alemi de karşına alıyor. o zaman ben de diyorum ki madem gözünü karartmıştın ve madem bu sana bomba sıkan adamları ayıklayabiliyordun ve madem alemi karşına alacaktın, bunu neden en baştan yapmadın evine bomba sıkılınca? koskoca john wick ona böyle bir görev verildiğinde susturulması için peşine adam gönderilebileceğini tahmin edemedi mi? görevi yapıp evine gidebileceğini mi düşündü? ha yok görev ertesi kaçıp saklanacaksa bunu en baştan yapamaz mıydı? kuralları ihlal edince zaten kaçıp saklanmak zorunda kalmadı mı en sonda? yoksa filmi 60dk uzatmak için beynini devredışı mı bıraktı? aksiyon filmi konusu basit olsun ama saçma olmasın yani, basitliğe itirazım yok. yani filmden "of ne kötüydü" diye çıkmadım, eş dostla "organizasyondan mesaj geldi mi size de" şakalarıyla, eğlenmiş olarak çıktık ama bir çıta daha yüksek olsun senaryo standartı lütfen yani. çocukluğumun en keyifli filmlerinden biri raw deal mesela. konu basit ve tek adamın mafyayı yoketmesi bütün olay ama kendi içinde sırıtmıyor yani. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjA2Njg0ODAyOV5BMl5BanBnXkFtZTYwMjkxNjc5._V1_.jpg rolling stones satisfaction eşliğinde yokediyor mafyayı yarım saat, filmin olayı bu ama neden-sonuç ilişkisi sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 John Wick dövdü, bizim içimiz ferahladı valla. IMDB'den 10 üstünden 10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar