chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 http://i.tmgrup.com.tr/tkn/2014/09/09/850133393728.jpg bence note 4 abi. çünkü kalemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 hepsini ezer.. aah ah.. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/da/Nokia_6310i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Android hala böyle clunky olacaksa isterse 16 çekirdek olsun gidip almam. Hele samsung lel no. Bi kere yaparım o hatayı. Senelerce applefags diye dolaştım, yeminle adamları anlıyorum. Uzaktan tabi, fagits lelelel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Her şeyi söyleyin, tam olmamış diyin, bekleniyi karşılamamış diyin de şöyle dümdüz compare sheetlerle gelmeyin abi. O konuda haksız çıkarız. İşlemcimin kağıt üzerindeki hızı değil, istediğim işlemleri pratikte nasıl bir hızla yaptığı ve bunu ne kadar verimli yaptığıdır benim önem vereceğim nokta. Bilgisayar toplamıyoruz sonuçta. iPhone senelerdir diğerlerinin yarısı falan kapasitede bataryayla hemen hemen aynı pil ömrünü sağlıyor. Bunu da biraz daha verimli işlemcisi ve çok daha verimli işletim sistemi ile yapıyor. Şimdi bataryalar neredeyse aynı olduğuna göre daha uzun bir pil ömrü olacaktır muhtemelen. Çıksın göreceğiz işte. Ben de bin kere laf ettim, 6 ay S4 kullandım, 3G deep sleep başta olmak üzere birçok günlük kullanım hususunda illallah edip geri döndüm malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Akıllı Olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 said: iPhone senelerdir diğerlerinin yarısı falan kapasitede bataryayla hemen hemen aynı pil ömrünü sağlıyor. hangi telefonla kıyaslayınca bu? iphone kendi kategorisinde hangi telefonla "hemen hemen aynı pil ömrüne" sahipmiş? çok enteresan şeyler söylüyor insanlar şaşırıyorum, geçen gün biri şey diyordu: "appler en hızlı apple'da çalışıyor ama yağğğghh" ulan 2000 tl verdikten sonra app yavaş çalışan bir telefon yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 hala alcatel diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 senko said: Akıllı Olun! ortadaki şeyi çevirince açılıp kapanıyor mu telefon manuel olarak? bir de 100km de kaç lt yakıyor abi bu? dizel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Günümüz arenasında "flagship" diyebileceğin telefonların hiçbirini bu sabah şarj edip de, yarın akşam yatana kadar hiç prize dokunmadan kullanamam. Bir günü çıkardığı sürece de sorun yoktur, kimisi %20 ile bitirir günü, kimisi %35. Kriterim bu, günlük kullanıma hitap edişi anlamında da mantıklı buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Apple'ın android cephesinde rakibi samsung değil, onun segmentinde bir tek htc var karşılatırılırsa onunla karşılaştırılmalı. Samsung rakipsiz. Millet Apple için sadece marketing aslında bir numarası yok diyor, ama asıl marketing ile millete kötü ürün satan samsung. Azcık geek adama androidin hangisini verirsen ver bir şekilde verim alabiliyor sonra samsung iyi diyor. Samsung yoksa son kullanıcı için epey kötü. HTC ONE vs Iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 1+1 al ama illa bu ikisinden biri olcak diyosan note4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2010/07/d%C3%BCnyan%C4%B1n-ilk-cep-telefonu-motorola-dynatac-8000x-.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Karşılaştırmanın son satırı karar vermek için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Apple'ın marka değeri daha uzun ömürlü, bu yüzden bir üst modele geçerken daha ucuza geliyor aslında çünkü bir eskisini elden çıkartırken Samsunga göre çok daha fazla karlı. O açıdan bakınca apple daha ucuz bence samsungdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 şu an kılcal çizikli iphone5 kaça satılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 dreagloth said: hala alcatel diyor ya dilim farklı diyor, gönlüm farklı... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 400 e alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Androidde donanım sağlam olsun rom iyi olsun diyorsan HTC, yazılım stabil ve sorunsuz olsun istiyorsan Nexus. Param çok ve teknolojiyle aram çok iyi değil diyorsan Iphone. Marjinal olucam diyorsan da gidip WP alıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Iphone 3, 3GS, 4 kullanıp yeter lan diyip androide geçiş yaptım. Galaxy S2, HTC One X, şu anda da S4 ve iş telefonu için Note 2 kullanıyorum. Ne yazık ki S4ü değiştirmeyi düşünüyorum. Tüm android telefonlarım custom rom yüklü(ydü). S4e Ozcanrom kurup biraz toparladım ama sanırım Iphone 6 (4.7") alacağım. Nedeni de podcast ve itunes ile tablet senkronizasyonu. Ipad air almamış olsam, asıl alacağım telefon HTC olurdu. Çünkü kalitesi bence Samsungdan iyi. Bu arada Note 2 hala taş gibi. Note 3 ya da 4e gerek yok valla. Onda da DN3 Rom yüklü. Agni kernel ile batarya 2 günün üzerinde gidiyor. İş maili ve telefonları ile de beraber yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 BalisticGel said: rom iyi olsun diyorsan HTC Romdan ziyade Sense arabirimi diyelim. Yoksa benim S4 ve Note 2de S5 özellikleri içeren romlar yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Başıma bir iş gelmeyecekse blackberrerjklthsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Baggio said: Günümüz arenasında "flagship" diyebileceğin telefonların hiçbirini bu sabah şarj edip de, yarın akşam yatana kadar hiç prize dokunmadan kullanamam. Bir günü çıkardığı sürece de sorun yoktur, kimisi %20 ile bitirir günü, kimisi %35. Kriterim bu, günlük kullanıma hitap edişi anlamında da mantıklı buluyorum. hangi telefonları kullandın? telefonun akşamına zor çıkmasıyla, yatarken 35%'de olması arasındaki fark baya yüksek aslında "hemen hemen" denecek bir seviyede değil. sen kıyaslama yapmaktan çok şunu diyorsun: "benim kriterim bir gün yetsin" o zaman iphone 4'de işini görecektir zaten. batarya upgrade'i gerekmiyor senin kıstasına göre. bir günden fazla giden telefonlar var bu arada. samsung s serisi, note serisi, htcler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 benim xperia Z mesai bitti mi pili de bitirio fazla mesai diye bişi yok alette. 8-6 çalışıyor eşşoğueşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 iphone 6+'da sadece 2 gb ram varmis. Alinmaz o alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ip4 3 gn gidiyor bana nasıl kulandığınla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar