Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 1 ay önce biten(15 ağustos), tecili olan arkadaşların kasım celbinde gidebilmeleri için başvuruları sondu. benim zaten tecil nanay olduğu için eylül ayı içerisinde herhangi bir tarihte ben gideceğim bilae demem gerekiyormuş. o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 @trans ne götürdün? diploma transkript bir şeyler demişti meeemur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ya aslında ben 14 ağustosta da gitmiştim, yanıma diploma, transkript, varsa yabancı dil belgesi, fotoğraf ve en önemlisi nüfus cüzdanı götürmüştüm(tck yazsa bile ehliyeti kabul etmiyorlar,nasıl bir zihniyet anlamadım), sonrasında benim işlemleri halledemeyeceklerini söylediler ve eylülde tekrar gelmem gerekti, beni postalarlarken de diploma transkript nüfus cüzdanı getirmek zorundasınız dediler, geçen hafta gittiğim de ise diplomayı kullanmadılar,sadece transkript, nüfus cüzdanı ve nüfus cüzdanı ile işleri oldu. Belki de benim gittiğim şubenin mallığıdır bilemem, o yüzden siz benim ilk seferde götürdüklerimi yanınıza alın ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bugün gittim kadıköy askerlik şubesine. Yanımda üni diploması yüksek lisans diploması fotokopileri fotolar vs taşıdım bi ton hiç bişi istemediler arkadaş. Uzun dönem yapıcaksanız üniversite transkripti şartmış ama benim de işime geldi yanımda olmaması. 27 Ekimde e-devletten öğreniyormuşuz bir de nereye gideceğimiz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Nako said: @trans ne götürdün? diploma transkript bir şeyler demişti meeemur. hiçbişey götürme sıfır girsin. diploma lazım tabi ya da geçici mezuniyet belgsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 dün yeniköy şube'de sevkimi verdim ben de, inşallah A grubuna çıkarım da 1 ay boşa beklemem ya :) Bu dönem gidecek varsa eğer, yeniköy şubeyi tavsiye ederim, 10 dk'da bekletmeden hallediliyor, 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 beyler o değilde şafak 000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 la ben kadıköy şubeye gittiğimde öyle deniz şortuyla el kol sallayarak girdim.. transkripti çıktı almıştım netten imzasız falan.. yabancı dil belgesi istediklerini bilmiodum yalan oldu gerçi kısa dönem istiorm dedim demesine.. nüfus da yoktu ehliyetle eleman dedi komutan olsa azına sıçardı da allahtan ben varım damgayı basıyorum dedi.. kadıköy şube iyimiş.. neyse 27ekim'i bekliyoruz.. benim asıl sorum bütün görmüş geçirmiş patidaşlara: askere nasıl gidilir lan? bütün kıyafetleri onlar mı veriyor.. yanımda ne götürmem gerekli ne götürmemem gerekli? bi liste yapsanıza hayrına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Asker dükkanlarına gidip parka kamuflaj kemer şapka ne varsa sen satın alacaksın. Yok biz satmıyoruz diyebiliyorlar karaborsa olsun diye, sen ısrar et biraz pahalıya da olsa alırsın depodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ekstra don mon götür, soğuktan korunma şeyleri götür bide kişisel bakımını kendin götür, herşeyi veriyolar orda. jandarmaya veriyolar gerçi bitli piyadeler nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 axedice said: Asker dükkanlarına gidip parka kamuflaj kemer şapka ne varsa sen satın alacaksın. Yok biz satmıyoruz diyebiliyorlar karaborsa olsun diye, sen ısrar et biraz pahalıya da olsa alırsın depodan. la nasıl? zaten verilmiyor mu onlar asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 KillJoy said: la ben kadıköy şubeye gittiğimde ne zaman gittin şubeye 15 eylül den öncemiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 önce olabilir, olmaya da bilir emin değilim pek o civarda gittim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 KillJoy said: la ben kadıköy şubeye gittiğimde öyle deniz şortuyla el kol sallayarak girdim.. transkripti çıktı almıştım netten imzasız falan.. yabancı dil belgesi istediklerini bilmiodum yalan oldu gerçi kısa dönem istiorm dedim demesine.. nüfus da yoktu ehliyetle eleman dedi komutan olsa azına sıçardı da allahtan ben varım damgayı basıyorum dedi.. kadıköy şube iyimiş.. neyse 27ekim'i bekliyoruz.. benim asıl sorum bütün görmüş geçirmiş patidaşlara: askere nasıl gidilir lan? bütün kıyafetleri onlar mı veriyor.. yanımda ne götürmem gerekli ne götürmemem gerekli? bi liste yapsanıza hayrına? haki renk iç çamaşırı çorap madeni para (bi 25 30 tl edecek kadar götürmüştüm işe yarıyor) dikiş iğnesi, siyah ve yeşil ip tıraş köpüğü, kolonyası, jileti vs. cüzdan (kaybederim diyorsan boyun askılı olanlardan alabilirsin) jel tabanlık (acemi birliğinde epey yürütüyorlar, rap rap yürürken baya işe yarıyor). adamlar botu verirken kaç numara söyleyeceğini kestiremiyorsan koçtaşa falan gidip iş güvenliği ayakkabılarını deneyebilirsin. şantiyede çalıştığımdan orada giydiğim ayakkabı numarasını istemiştim tam olmuştu. bir şey almadan gitme diyenler olur ama gittiğin yere göre bu tarz malzemeleri bulamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bot konusunda bilgi versen mesela spor ayakkabım adidas,nike 43 postalda kaç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bot numarası konusunda referans veremem ama, vatka bot yumuşayana kadar hayat kurtarır. kamyon geçiyor üstünden yumuşamıyor ark, çekiçle vura vura, sneaker haline getirebildik anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 KillJoy said: bot konusunda bilgi versen mesela spor ayakkabım adidas,nike 43 postalda kaç olur muhtemelen 40.5 - 41 arası. ama kalın çorap falan da giyersin , 42 de sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ben mi yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 boku yediniz olm işidin üstüne sizi salacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 KillJoy said: bot konusunda bilgi versen mesela spor ayakkabım adidas,nike 43 postalda kaç olur kantinden yds bot al tam numaran neyse, para sorunun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 YDS'den kesin bot alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 yds ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 yakupoğlu deri sanayii... ben askerliği şununla bitirdim http://www.ydsshop.com/?urun-47-ml-100-c 3 saniye içinde giyilip çıkarılabiliyo fermuar sayesinde içi çok rahat spor ayakkabı gibi 3 km koşuya bile girersin kesinlikle vurmuyo, tabanlık koymana gerek yok içinde taban var mal askerlerin bazıları komtan sanabiliyo daha bi ağırlığın oluyo :S terhis sonrası hediye edecem diye bi 5-6 kişiye söz vermiştim hepsi bana bi şekilde faydalı oluyordu çalınma riski yüksek kilitlemek lazım, ben çaldırmadım 5 ay boyunca kitlemeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 motorsiklet ayakkabisi serisine diablo demis ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ölmeye gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar