Zikko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 gitmeden önceki son gece deli gibi et met ne varsa ye bak nasıl sıçıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 öyle bişey yok da ilk hafta kalkmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Değil değil onlar çok abartı, çatır çutur uyuyorsun yorgunluktan asd. Ha ben rahat etmediğim yerde zaten hemen sıçamam, yine de askerde 3 gün sürmüştü de 1 hafta böyle ciddi etkilenmen lazım ortamdan. O da biraz weak-willed olmayı gerektiriyor. Sana komaz bilekays, ikinci günden bekçi dayağı gibi bırakırsın alimallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 kayısı yiyem de öyle gidem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 asda ilk gün uyudum lan ben baya yorulmuştum.evet ilk 4 gün tuvalet yapamadım 5.günün sabahı vücut kendiliğinden ishal oldu rahatladım.. esas kuş ötmüyecek bi süre.gerekte yok zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yemin törenine kadar çavuşu tokatlamamıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yok ben ilk duş sırasında (5 dk.dı sonra rica minnet uzattık süreyi) o sırada tırsıp makinada sıkıntı var ühü diye zor bela çalıştırmıştım.asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 olm koşuşturmacadan, sinir, stresten aklına gelmiyor hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Black-ice said: şimdi ilk gün uyuyamıyoruz ilk hafta da sıçamıyoruz. buraya kadar doğru mu? Aynen öyle oldu bana, ilk gece sabaha kadar anca böyle 10 dk'lık dalmalarla uyuyabildim 1-2 kere o kadar, ama nasıl olduysa ertesi gün dinç kalktım. İkinci gün yine öyleydi, 3. gün o iki günün yorgunluğuyla pestil gibi serildim ama. Sıçma olayı bende tam 7 gün sürdü, 10 gün süren de vardı 5 gün de. Ama ilk 3 gün sıçabilen yoktu 30 kişide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Yedek Subay olanlar arasında hiç Bilişim'le ilgili bir bölümden mezun olan var mı? Bizi almıyorlar mı bu yedek subaylığa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Napcan abi komutan kızının bilgisayarından facebook virüsü mü temizlicen yedek subay olup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Bide ilk gece uyuyamamanın mekanizmasını anlatsanıza abi? Yerini yadırgadığından mı? Korku/anksiyete duygularından mı? Ne bileyim çaresizlik mi hissediliyor? Yoksa hepsi bir arada mı? Ben yerimi hiç yadırgamam mesela öyle bişeyse sıkıntım olmaz ama o kadar basit diildir lan. Bu kadar insan darlandığına göre kesin daha kötü bişiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Ek olarak, sülüs illa yerin belli olduktan sonra mı alınıyor? Ben 31 aralıkta çıkıcam işten, şubat tertibinde gidicem. İK evrak getir altına da haklarımı talep ediyorum yaz getir bana dedi. Çıkmadan halletseydim onunla mı uğraşıcam bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 SeaGle said: Napcan abi komutan kızının bilgisayarından facebook virüsü mü temizlicen yedek subay olup. Bilgisayar Mühendisleri de giriyor bu bakış açısına o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Giriyo tabi. Doktorlar, diş hekimleri ve veterinerler dışında hepsi giriyo herhalde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 SeaGle said: Ek olarak, sülüs illa yerin belli olduktan sonra mı alınıyor? Ben 31 aralıkta çıkıcam işten, şubat tertibinde gidicem. İK evrak getir altına da haklarımı talep ediyorum yaz getir bana dedi. Çıkmadan halletseydim onunla mı uğraşıcam bide. hacı biz gidebilcez mi ya şubatta marta kalmasın bizim gidiş çok korkuyorum şubatta gitmem lazım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Abi ben de tırsıyorum, benim de gitmem lazım. Bide millet şubat çok kalabalık oluyo dolabiliyor gidememe ihtimalizinz var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yuh lan? bana da ağustos kasım kalabalık olur herkes mezun olur olmaz başvurur dediler. şubatta öyle şey olmaz dediler of. zkicem bu ne herkes başka bişey diyo ya. zaten tamamen şans onun olması ama yoğunluğa da bağlıymış. abi ağustosta dönsem iyiydi ya. belki o uzun dönemdir be hacı kısa dönem başvurmasın şubatta ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 NE bileyim abi bikaç kişi öyle dedi. Mantıksız evet şubatta ne alaka, kasım fln olsa neyse. Askerlik kısalıyo yalanı gibi bişey herhalde abi bu da, şubat kalabalık diye attı biri ortaya işte sdf. Yedek subay çıkmasın ya bide. Hiç hazır değilim, parası da kendilerine kalsın sdf. Gerçi makinecileri %50 ihtimalle alıyolar sanırım. Benim arkadaşların genelde yarısı yedek subay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 sizin durumunuz vahim arkadaşlar. böyle her gün kafayı yersiniz siz. gidin tekrar tecil ettirip bedelli bekleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 boşver abi kime sorsam daha rahat diyo en azından sefillik yok. ben de mimarım çıkar mı lan acaba fsdf 1 sene gitmek değil de işten güçten uzak kalmak koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 SeaGle said: NE bileyim abi bikaç kişi öyle dedi. Mantıksız evet şubatta ne alaka, kasım fln olsa neyse. Askerlik kısalıyo yalanı gibi bişey herhalde abi bu da, şubat kalabalık diye attı biri ortaya işte sdf. Yedek subay çıkmasın ya bide. Hiç hazır değilim, parası da kendilerine kalsın sdf. Gerçi makinecileri %50 ihtimalle alıyolar sanırım. Benim arkadaşların genelde yarısı yedek subay oldu. olm gir kal sonra orada sınava girip aylık 4.5k ile başlarsın 7ye kadar yolu var 10 yıla. neden kasıyorsun? yat 2 araç tamir et vs. ez mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 SeaGle said: Ek olarak, sülüs illa yerin belli olduktan sonra mı alınıyor? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Şubat'ta gidip gitmemek konusunda bende kararsızım. Aslında sürekli erteliyorum ama nedense herkes mutlaka Kasım döneminde gitmelisin diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Kısa dönem gitmek istiyorsanız en ideal dönem Kasım. Ağustos celbi için taa mayıstan hazirandan belge götürmek gerekiyor askerliğe, çoğu yeni mezunun belgeler yetişmiyor, yetişenler de ya "okul bitti lan bi tatil yapayım adam gibi diyerek ya da 2-3 ay iş bakarak zaman geçiriyor, iş bulamayanlar "bari askerlik aradan çıksın" diyip kasıma yolcu. Uzun süre boyunca erteleyenler "yahu yazımı niye askere vereyim bodruma kaçarım" diyip kasıma gitmeye çalışıyor. Kısaca herkes kasıma gitmeye çalışıyor. Haliyle yedek subay için çok fazla aday var. Yedek subay alınırken önce isteyenler arasında eleme yapılıyor, kontenjan kalırsa diğerlerine geçiliyor. Kontenjan dolunca kalan herkes kısa dönem. Haliyle Kasım'da çok fazla y.subay talebi olunca kontenjan doluyor, kısa dönem şansı artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar