Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 gavurun içtiği gibi içilmiyor bizde bira. hani yok mangal yaparken içeyim yok maç izlerken 2 tane patlatayım değil de siyah poşete 10 tane doldurulup sahile koşan varoşgiller tarafından tamamen kafa yapması niyetiyle tüketiliyor. efes'de hedef kitlesine yönelik iyi bir çalışma yapmış. adamın hedef kitlesi işte güngören gülsuyu gençleri falan sdfs o yüzden bu faşiklik normal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Su biranin ayni alkol oranlisinin buyugunu yapsalar ya... Zaten extradan baska icemiyorum onun da alkolu az geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ^ misal bu adam sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Red inş büyüyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Esc. Sen liseyi bitirdin mi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 kermit said: insanların birayı yanlış anlaması çok acıtıyo ya canımı bira dediğin öğlen 2 3'den sonra keyifli bi şekilde uzanıp bişiler izlerken, bi hobiyle uğraşırken vs içilir.güzel bi hamburger söylersin yanında bi tane açarsın. yada akşam dışarı çıkarsın arkadaşlarınla karşılıklı oturur sohbet ederken arjantin bardakları tokuşturarak içersin. millet siktiğimin birasını "canım sıkıldı bro vurdum bende 2 tane ekstra kafam çok iyi" moduna girmiyomu ağzına burnuna vurasım geliyo. canın sıkıldıysa git başka şeyler iç lan. birayı alet etmeyin. bide pis pis efesin tombul şişesini alıp arabayı bi yere çekip içmezlermi çıldırıyorum. içmeyin lan birayı ben içerim hepsini. Red said: gavurun içtiği gibi içilmiyor bizde bira. hani yok mangal yaparken içeyim yok maç izlerken 2 tane patlatayım değil de siyah poşete 10 tane doldurulup sahile koşan varoşgiller tarafından tamamen kafa yapması niyetiyle tüketiliyor. efes'de hedef kitlesine yönelik iyi bir çalışma yapmış. adamın hedef kitlesi işte güngören gülsuyu gençleri falan sdfs o yüzden bu faşiklik normal bence /thread olmus bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bear Beer diye bişey gördüm bende %10 alkollü. Var mı içen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Duvel, Leffe, Tripel Karmeliet, Becks, Samuel Adams filan varken agiz degmez buna. Efes Filtresiz ve Efes Malt disinda icilebilir Efes bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 O dediklerinde her yerde satılıyor zaten. Abi en iyi bira en kolay ulaşılabilendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Burada her yerde satiliyor. Bulamayanlar dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Saykoleo said: kırmızı tuborgu efes de mi çıkarmış sonunda sadadjksaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Adam walkmande unutulmus burak kut kasedi gibi yorum yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Red said: gavurun içtiği gibi içilmiyor bizde bira. hani yok mangal yaparken içeyim yok maç izlerken 2 tane patlatayım değil de siyah poşete 10 tane doldurulup sahile koşan varoşgiller tarafından tamamen kafa yapması niyetiyle tüketiliyor. hangi ülke orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Esh said: Adam walkmande unutulmus burak kut kasedi gibi yorum yapmis benzetmeye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 cok mantıklı olmus. ben ki barbekülerin efendisi bir salon adamı, ben bile bazen gece cıkarken altlık olsun diye bi extra dikip alemlere gidiyodum, bu gayet akıl karı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 GERGE said: Burada her yerde satiliyor. Bulamayanlar dusunsun. neresi orası leffe satan tekel görmedim ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Esh said: Adam walkmande unutulmus burak kut kasedi gibi yorum yapmis ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ankara, GOP. Kosk'un karsisinda oturuyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bingildak said: GERGE said: Burada her yerde satiliyor. Bulamayanlar dusunsun. neresi orası leffe satan tekel görmedim ben dahakadıköyde zula tekel'de var. Serasker'den rexx'e döndüğünde giderken sağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bira shot olarak içilcek bir içki değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bingildak said: GERGE said: Burada her yerde satiliyor. Bulamayanlar dusunsun. neresi orası leffe satan tekel görmedim ben daha benim evin ordaki bakkal market bozması adam bile satıyor ya. hatta adam fransa şarabı bile satıyor amk. ingiliz birası getirmiş bir de froster mi ne markası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben bi tek macro ve migrosta gördüm ya bizim tekeller niye bu kadar aciz acaba türk biraları var sadece millet ve carlsberg dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 BalisticGel said: Bear Beer diye bişey gördüm bende %10 alkollü. Var mı içen? ben beğenmedim tadını bi boka benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 hergün beni şaşırtıyorsunuz emenike nerde eski pati elitistliği biri derki miller varken bu içilir mi biri yeni duymuş efes extra yı falan üzülüyorum lan yapmayın şöyle.. biranın shot ımı olur lan efesi ayrı kınıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar