İki yılda eve dişi sinek bile girmedi, küçük boyutta canlı. Atıflar birseylere isaretmi ediyor nedir
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Çelik kapı
İki yılda eve dişi sinek bile girmedi, küçük boyutta canlı. Atıflar birseylere isaretmi ediyor nedir
asdfasdsfasdf
- Genel Yönetici
Ya çelik kapılar içinde sanki güvenli değil deniyordu hatta kredi kartıyla takır takır açılan modelleri varmış. Hırsızlar istedikten sonra her türlüsünü açıp geçiyor bu arada geçmiş olsun.
çelik kapılarıda kitlemeyip yalnız çekip bıraktığın zaman 5 sn falan sürüyor açmaları. ben bile kartla açıyorum kilitli olmayan çelik kapıyı. ama kilitlendiği zaman ciddi manada çok süper bir şey çelik kapı.
biz iki ev dede kale kullanıyoruz gayet iyi hatta bir keresinde zorlamışlar bayağı uğraşmışlar ama becerememişler gitmişler sonra.
biz iki ev dede kale kullanıyoruz gayet iyi hatta bir keresinde zorlamışlar bayağı uğraşmışlar ama becerememişler gitmişler sonra.
genç kaleler rahatsız...
- 1 yıl sonra ...
Malesef eve hırsız girmiş bugün. Ben yurtdışındayım, kardeşimle kız arkadaşım evde yaşıyorlar. Gün içinde, ikisi de işteyken girmiş hırsız. Evi altına üstüne getirmiş vs 3 laptop + bir kaç ekstra kaybımız var. Olan can sıkıntısı, laptop içindeki hatıralar vb (bir kısmı yedekli de olsa güncel ve yedeği olmayan güzelliklere çok üzüldük).
İşin konuyla ilgili kısmına geliyim, kapıyı yamultarak girmiş sanırım. Kapı baya güven veriyordu açıkçası, 4 taraftan kilitlenen sağlam görünümlü bir çelik kapıydı. Olay yerinde olmadığım için tam olarak kavrayamadım nasıl/neyi yamulttuğunu. Anladığım kadarıyla kasayı yamultup kilitlerden kurtarmış bir şekilde.
Yeni kapı gerekecek haliyle, ve neye dikkat etmek lazım bu konuda. Başlığı dikkatle okuyup bakıcam önceki yazılanlara ama son gelişmelerde en açılamaz kapı hangisi?
Ayrıca hem içten, hem dıştan kamera koymayı düşünüyorum. Katta tek daire olduğu için apartman tarafına orayı detaylı görebilecek bir şey, içeriye de sadece kapıyı görcek. Ayrıca kapının açık/kapalı durumunu belirten bir de sensör düşünüyorum. Pronet vb güvenmiyorum. Bu konularda da önerilere açığım. Ama şu an kritik olan kapının ne ile değişmesi gerektiği.
İşin konuyla ilgili kısmına geliyim, kapıyı yamultarak girmiş sanırım. Kapı baya güven veriyordu açıkçası, 4 taraftan kilitlenen sağlam görünümlü bir çelik kapıydı. Olay yerinde olmadığım için tam olarak kavrayamadım nasıl/neyi yamulttuğunu. Anladığım kadarıyla kasayı yamultup kilitlerden kurtarmış bir şekilde.
Yeni kapı gerekecek haliyle, ve neye dikkat etmek lazım bu konuda. Başlığı dikkatle okuyup bakıcam önceki yazılanlara ama son gelişmelerde en açılamaz kapı hangisi?
Ayrıca hem içten, hem dıştan kamera koymayı düşünüyorum. Katta tek daire olduğu için apartman tarafına orayı detaylı görebilecek bir şey, içeriye de sadece kapıyı görcek. Ayrıca kapının açık/kapalı durumunu belirten bir de sensör düşünüyorum. Pronet vb güvenmiyorum. Bu konularda da önerilere açığım. Ama şu an kritik olan kapının ne ile değişmesi gerektiği.
adam gibi markalı kapı al, mesela kale kilitin kapılarından. 2mm çelik kapılar var lan piyasada.
bizim karşıdaki işyerinde pronet tarzı bişi var içerde direk hareket sensörü var sanırım.
Bi kaç kere, kendi kendine hiç bişi yokken çalışmışlığı var ama, çalıştıktan 15-20 dk sora polis gelio otomatik kapıya.
zaten sesi baya caydırıcı.
Bi kaç kere, kendi kendine hiç bişi yokken çalışmışlığı var ama, çalıştıktan 15-20 dk sora polis gelio otomatik kapıya.
zaten sesi baya caydırıcı.
abi kapı gelene kadar napacaksınız. ben orda gerildim
Kale'nin kapılarına baktım ama sayfalarında kilitleri gördüm, kapıları göremedim. Link atabilcek var mı?
Öne çıkan mesajlar