darkscreamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bildiğimiz WoW efsanesi CATASTROPHE ise onları bence normal "Türk" guildleriyle kıyaslamayın.. Türkiyede bugüne kadar birşeyleri ciddi anlamda dünya sıralamasında başarabilen tek guild niteliğini taşıyor ve "sürdürüyor"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Türk ya da KATASTROF olmalarından ziyade 500 türk olmaları problem. Sanmıyorum wowda 500 tane türk olduklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 dünkü fransızların toplantısı sonucu, eanna ve dahuta'ya bölünmüşler. pvpciler ve diğerleri olarak. güzel oldu. Other guilds FR, RP and small and medium structure (5-50 players) decided to play on Eanna (52 Guilds).""> "The elitist and competitive guilds (50+ players) seeking aggressive pvp decided to play on Dahuta (21 guilds). Other guilds FR, RP and small and medium structure (5-50 players) decided to play on Eanna (52 Guilds)." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Oh yırttık FR kazmalarından. 500 Türk geliyorsa gerçi bir o kadar facia olabilir lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkscreamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Fake bir kayıt o ben catastrophedaki arkadaşlardan birkaçıyla konuştum öyle birşey olmadığını belirttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 clientın ismi değişmiş europe olmuş sadece, patch gelicekmiş sadece üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Dahutadayız yani şimdi öyle mi? Pek rağbet yok sanırım patiden. Biz 4 arkadaş başlıcaz bu akşam. Amacımız ev tarla falan kurup onlarla uğraşmak. Katılıp destek olabileceğimiz friendly bir oluşuma açığız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 patinin neredeyse hepisi dahutada. ama bi kısmı guildlere dağılmış durumda. oyunun en eğlenceli savaşlarını guildler içinde olacak. 4 kişi baya az bu oyun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 DA2019 said: Dahutadayız yani şimdi öyle mi? Pek rağbet yok sanırım patiden. Biz 4 arkadaş başlıcaz bu akşam. Amacımız ev tarla falan kurup onlarla uğraşmak. Katılıp destek olabileceğimiz friendly bir oluşuma açığız. :) Biz 5-6 kişi west açacak gibiyiz, akşam konuşalım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuşalım Kaancım. Skypedan cam falan açarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 oyuna update gelmiş. Glyph te güncelledi kendini. Preorder yapmadığım için benim update yapmama izin vermedi. Preorder yapanlara açıktır muhtemelen bir deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 dahuta west mi east mi şimdi? bir de sabah indirdim oyun 8.6gb.. 20gb indirmiştim zamanında tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 West yapalım abi, şimdi kalantor insan oynamak isteyen arkadaşlar kedi olmaya mahkum etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben batı berlinliyim west olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 GİREN ÇIKAN DOĞUYA BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 oyunda 100-200 kisi lazim diyorlar. guild icin. patiden cikmaz dimi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Yok abi, ama ben birlikte oynaması keyifli insanları bir çatıya toplayıp kalabalık bir guilde girmeyi düşünüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ben Vinghtor Kermit Alexi Septimus bingildak Ekmek Falan varız şu anda, forumdan olmayan 2 tane daha arkadaş var, Spidee falan gelebilir gibi gözüküyor. 8-9 kişi falan oluruz, bi yerlere yamanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 gelicem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bende gelirim. keske pati guildi ciksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://i273.photobucket.com/albums/jj223/bmike_lc93/ES-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Xaenin said: Ben Vinghtor Kermit Alexi Septimus bingildak Ekmek Falan varız şu anda, forumdan olmayan 2 tane daha arkadaş var, Spidee falan gelebilir gibi gözüküyor. 8-9 kişi falan oluruz, bi yerlere yamanırız. Devo Fataljaxx Rush CCB Bizi de ekle listeye Kaan. :) Sercan easte gitsin almayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 oyun hakkında hiçbir bilgim yok ama oy verdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar