Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ArcheAge Server Anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bildiğimiz WoW efsanesi CATASTROPHE ise onları bence normal "Türk" guildleriyle kıyaslamayın.. Türkiyede bugüne kadar birşeyleri ciddi anlamda dünya sıralamasında başarabilen tek guild niteliğini taşıyor ve "sürdürüyor"...
Mesaj tarihi:
dünkü fransızların toplantısı sonucu, eanna ve dahuta'ya bölünmüşler. pvpciler ve diğerleri olarak. güzel oldu.

Other guilds FR, RP and small and medium structure (5-50 players) decided to play on Eanna (52 Guilds)."">
"The elitist and competitive guilds (50+ players) seeking aggressive pvp decided to play on Dahuta (21 guilds).

Other guilds FR, RP and small and medium structure (5-50 players) decided to play on Eanna (52 Guilds)." said:

Mesaj tarihi:
Dahutadayız yani şimdi öyle mi? Pek rağbet yok sanırım patiden.

Biz 4 arkadaş başlıcaz bu akşam. Amacımız ev tarla falan kurup onlarla uğraşmak. Katılıp destek olabileceğimiz friendly bir oluşuma açığız. :)
Mesaj tarihi:
patinin neredeyse hepisi dahutada.
ama bi kısmı guildlere dağılmış durumda.

oyunun en eğlenceli savaşlarını guildler içinde olacak. 4 kişi baya az bu oyun için :D
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Dahutadayız yani şimdi öyle mi? Pek rağbet yok sanırım patiden.

Biz 4 arkadaş başlıcaz bu akşam. Amacımız ev tarla falan kurup onlarla uğraşmak. Katılıp destek olabileceğimiz friendly bir oluşuma açığız. :)

Biz 5-6 kişi west açacak gibiyiz, akşam konuşalım tekrar.
Mesaj tarihi:
oyuna update gelmiş. Glyph te güncelledi kendini. Preorder yapmadığım için benim update yapmama izin vermedi. Preorder yapanlara açıktır muhtemelen bir deneyin.
Mesaj tarihi:
Ben
Vinghtor
Kermit
Alexi Septimus
bingildak
Ekmek

Falan varız şu anda, forumdan olmayan 2 tane daha arkadaş var, Spidee falan gelebilir gibi gözüküyor. 8-9 kişi falan oluruz, bi yerlere yamanırız.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ben
Vinghtor
Kermit
Alexi Septimus
bingildak
Ekmek

Falan varız şu anda, forumdan olmayan 2 tane daha arkadaş var, Spidee falan gelebilir gibi gözüküyor. 8-9 kişi falan oluruz, bi yerlere yamanırız.

Devo
Fataljaxx
Rush
CCB

Bizi de ekle listeye Kaan. :)

Sercan easte gitsin almayalım.
  • Yeni Oluştur...