Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaktan kumandalı helikopter


BonePART

Öne çıkan mesajlar

Böyle evde uçurmalı pakta bahçede eğlenmeklik bir adet arıyorumda gittigidiyorda felan 45 tl ye var

http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/techtoys-hrx-66g-helikopter-3-5-gyrolu-22-cm-rc-126998974

söle seyler değer mi bunlar? Yoksa gidip almısken 100 150 arası verip daha büyük bişi mi almak lazım. Kameralı felan olanları var. Deneyen oldu mu bu tip bişiler?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende 3.5 kanal var. evde sorun yok ancak dışarda uçuramıyorsun baştan diyim. hele bu senin linklediğini dışarda denemenin imkanı yok. en ufak rüzgarda savurur gider.

illa uçan bişe olsun diyosan al ancak pil ömrü en fazla 12 13 dk olduğu için bi müddet sonra sıkıyor.

boyutuna baktım da simdi, bendeki 40cm boyunda. seninki 22. buna rağmen benim heliyi dışarda uçuramadım fikir versin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

ben söyle birsey bakardim.
http://quadrocopter-drohnen-shop.de/wp-content/uploads/2011/02/416BoXqRg7L__AA300_AR-Drone-Parrot.jpg


Var bende 2 senedir falan. baya güzel alet. Biraz limitlemişler yasal sebeplerden dolayı ama güzel yine de, tek sıkıntısı pili 10-15dk arası gidiyor. Gerçi şimdi daha uzun giden pil yaptılar bunun için ama denemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 kanallı olanlar oyuncaktır. 3,5 kanal dediğin gyro takılmış olanlardır. aslında yarım kanal diye bi şey yok da işte pazarlama tekniği öyle deniyor. paran varsa 4 kanallı al.

4 kanallı ise modeldir. asıl uçuş zevkini 4 kanal ve yukarısındaki helikopterlerde alırsın, pilotajını geliştirirsin. v911 tavsiye ederim. oyuncak helikopterlere göre kat kat daha stabil uçar ve kontrollere tepkisi çok daha iyidir. küçüktür indoor outdoor uçurabilirsin. sağlamdır ve yetek parçası kolay bulunur. upgrade, modifikasyon parçaları vardır falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamir kiti olup olmadığına bakın almadan önce. özellikle acemilik zamanında çok fazla yedek parçaya ihtiyacınız olacak ki bu aletlerin tamir işi de keyfinin önemli bir kısmı.

ciddi model mağazalarından alın mümkün mertebe, parça sıkıntısı yaşamamak ve tamire yetemediğiniz yerlerde yardım almak için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

45 lira olanlardan alıp kapalı mekanda gayet eglenebilirsin. ben cok egleniyorum, baya da zevkli kullanması. pili 6 dk degil 15 dk civarı gidiyor hic elinden bırakmazsan.

kumandanın 6 tane pili var, bir de aletin kendisinde pil var. aleti usb'den sarj ediyosun, pili cabuk biten bu. kumandanın pili gidiyor normal sekilde.

kontrol etmesi cok kolay degil, ilk defa eline kumandayı alacak biri varsa tv'den, monitor'den falan uzaklastır. zarar verebilir.

hosuna giderse 4 kanallıya gecersin parayı verip. ama o kadar para vermeye degecek bir oyuncak degil. ben sıkıldım kısa surede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...