Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Açık Çiftler Şampiyonu İpek Soylu

zeper

Öne çıkan mesajlar

Bu gerçekten çok güzel bir başarı, İpek Şenoğlu'nun bıraktığı yerde devralan İpek Soylu çıtayı yükseltiyordu her geçen gün hem teklerde hem çiftlerde...ve şimdi de bir grand slam şampiyonluğu...gerçekten çok gurur verici bir haber. Teklerde de böyle haberler takip edebilmek dileğiyle...bir 3-4 sene zor görünüyor ama bakalım.

http://www.cnnturk.com/haber/spor/tenis/tarihi-zafer-abd-acikta-turk-tenisci-ipek-soylu-sampiyon

http://farm9.staticflickr.com/8095/8476294862_6e1c616be6_b.jpg

ps: bu arada şuanda TED kulübünde American Express- İstanbul Challenger turnuvası var bir hafta devam ediyor,14 Eylül'de final olacak. Bayağı klas bir turnuva dünya 12. sırasından Henry Paul Mathiew var.Final maçı 50 liraymış. Normal turlar ücretsiz olabilir.Tenis sevenler için ,aklınızda bulunsun
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'de tenisin son on yıldaki gelişimini ve az sayıda olan sponsor ve desteğe rağmen sporcuların verdiği mücadelenin ne demek olduğuna dair empati yapmak için biraz işin içinde olmak gerek sanırım ve korkunç bir çalışma temposu ve mücadele içeren bu sporu eurovizyon gibi politik kaygılar ve kulisler içeren bir yarışmayla karşılaştırma yapmadan önce bir durup düşünmek gerek bence. bu gibi sporcuların başarıları arttıkça ülkede tenisin Hülya Avşar'dan ibaret olmadığı yaygınlaşacak, çünkü şuanda malesef öyle. Ve gittikçe daha fazla bilinçli izleyicisiyle dünya çapındaki turnuvalara ev sahipliği yapabileceğiz, ben bu açıdan gurur duyuyorum sporcumuzla.
Sosyal ağlarda paylaş

ipek çocukluğundan beri çok iyidir. çokta iyi çalışıyo.

tek sıkıntı evet çok büyük bir başarı ama bu junior kategorisiydi. maria sharapova 17 yaşındayken normal kategoriyi kazanıyordu onu unutmamak lazım. ipek 18 yaşına geldi. ha yine çok büyük başarı, ana kategorilerde de büyük başarılar kazanacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş, baldırı çıplak hatun koskoca Türk milletini mi temsil edecek? Şu kılığa kıyafete bak, bu bizi temsil edemez. O bayrak inecek, üzerindeki kıyafet niyetine giydiği bez parçasından. Ya adabıyla kapanır öyle yapar sporunu, yada gereğini yaparlar. Yetkili merciye ilettim.

http://www.telekomculardernegi.org.tr/userfiles/images/tenis.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

ben hic gurur duymadim. boyle SONUNDA BIR TURK. .... BASARDI ALLAHIM SUKURLER OLSUUUUN!!! temali haberlere de gicik oluyorum. ne kadar derinden bir ezikliktir bu. eurovision u da bizim kadar ciddiye alan yoktu arada bir de bu haberler cikiyor gicik oluyorum

Öyle bir teması yok haberin.

Milli tenisçi Soylu'nun bu başarısıyla Türkiye, ilk kez bir Grand Slam kupası kazanmış oldu.

Demişler, yalan mı söylemişler? Bizim bilmediğimiz başka bir Grand Slam kupası mı kazanmışlar.

Gün geçtikçe iyice daha haksız ve lüzumsuz bir adam oluyorsun yorumlarınla, ilk başta böyle değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Arkadaş, baldırı çıplak hatun koskoca Türk milletini mi temsil edecek? Şu kılığa kıyafete bak, bu bizi temsil edemez. O bayrak inecek, üzerindeki kıyafet niyetine giydiği bez parçasından. Ya adabıyla kapanır öyle yapar sporunu, yada gereğini yaparlar. Yetkili merciye ilettim.

http://www.telekomculardernegi.org.tr/userfiles/images/tenis.jpg

sdfasd ekrana tükürdüm
Sosyal ağlarda paylaş

abi teşekkür ederim.
ama gel dilersen masaya yatıralım bu konuyu. yani sen şimdi bu haberin içeriğinden ziyade bizde böyle bir kompleks olmadığını mı iddia ediyorsun millet olarak?
ya da bunun bir kompleks olmadığını, normal bir şey olduğunu mu düşünüyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Junior kategorisi değil mi bu? Serena Venüs falan varken ciftleri vermezler bunlara. Dun junior diyordu bugun yazmamış haberde.

Evet genc kadınlarmis. Grand slam sayılmaz bu. Basarı var da abartmanın lüzumu yok.

junior tabii ki. teniste böyle bir şey olması baya baya büyük bir başarı bu arada. kaldı ki abartılan bir şey de yok ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

abi iyi güzel de gençlerde futbolda basketbolda zebil başarımız var. 20 yaşını geçince döküküyor ama takımlarımız. genç başarıları elbette iyi de ilerisi için gösterge değil.

birileri veya gazeteler "bu kız ileride dünya şampiyonu olacak" falan diye yazdı da ben mi görmedim?
teniste başarı apayrı bir olay. türkiyede tenis oynayan popülasyon 1000 kişide 1'dir belki. tenis kültürü diye bir şey yok. küçüklükten itibaren tenis oynamak diye bir şey yok, tenisi doğru düzgün bilen öğreten sayısı çok az. kısacası yok oğlu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...