BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 samsungda note serisine ayıp ediyorsunuz, sırf s-pen olduğu için bile ayrı değerlendirmemiz gerekiyor note 10.1 kullanıyordum bir kaç aya note 10.1 2014 almayı planlıyorum çünkü s-pen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 PrudenT said: sen de htc övcem samsung yercem diye helak oldun abi sakinleş artık tamam. sanane kim beğenirse beğenir bi noktadan sonra, akraban değil bi şey değil asdadf 10 tane s'le başlayan app olsa nolcak ayrıca, aletin 500 tanesini de kaldıracak gücü var yani. 512 ramli makine değil bunlar artık ay çok app oldu tribine gerek var mı? Yazarken senden çekinmedim değil :-) Htcyi övmedim ayrıca abi. Ne bileyim forum burası, thread altında fikir paylaşıyoruz. Yoksa tabi banane başkası beğenmiş, beğenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?7,7841237 şurda bahsettiğim konu üzerine gittim Note 4 aldım. telefonda çok güzel özellikler var, turbo charger, parmak izi okuyucu, daha yüksek çözünürlüklü ve parlak ekran, s health'le çalışan zımbırtı vs... ancak bazı şeyleri sevmedim. telefon çok ince. tamam iphone yüzünden her telefon firması daha ince telefon yapmak için birbirine giriyor da, elde tutması zor oluyor. note 2'de plastik arka kapakla kullanıyordum, elde rahat duruyordu. bunda kapak da olmayınca iyice ince geldi. ele tam oturmuyor. keşke inceltmek yerine pil boyutunu arttırsalarmış. power saving mode'da gri ekran kullanınca bile hissedilebilir bir pil ömrü farkı olmuyor (ultra power saving mode'da fark oluyor ama onda da epey temel programları kullanabiliyorsun sadece). bir de o sol menü tuşunu niye değiştirmişler alışamadım. basınca orta tuşun işlevini yapıyor, açık uygulamaları gösteriyor. böylece aplikasyonlara ios sistemi şart koşulmuş (aplikasyon içi menü tuşu). Windows gibi kullanıyorduk eskiden, şimdi ona değişmesi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 basılı tutunca eski options işlevi görmüyor mu? bende öyle. ShadowFax said: Yazarken senden çekinmedim değil :-) Htcyi övmedim ayrıca abi. Ne bileyim forum burası, thread altında fikir paylaşıyoruz. Yoksa tabi banane başkası beğenmiş, beğenmemiş çok darlıyonuz abi samsungu, ondan diyorum asdadf. tamam dandik mandik de her samsung topicine gerge gibi summonlanmaya gerek yok yani, note 4 muadili olan bi telefon sayılmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bone..bas zerolemon u her yonden kazancli cik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ayfondan androide samsunga geçmek mi, tanrı korusun fixed. lazerbulbul said: Touchwiz diye bi rezillik varken IBM Watson'un işlemcisini koysan nolur? Bu. Samsungların yazılımı berbat bence, sadece hız olarak değili tasarım, kullanım kolaylığı vs olarak da berbat. Ama en çok satılan android telefon markası olduğundan insanlarda android = samsung gibi yanlış bi kanı oluşmuş. Yoksa android her türlü döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ince telefon olayını da samsung başlattı zaten ayfona yetişmiye çalışmıyor o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 button is important. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ya yok digerlerinde ya ekran hassasiyeti ya baska birsey illa ki kotu oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ne kötü örnek ver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 2000tl fiyatlara satılan samsung harici bütün android telefonlar kusursuza yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Abiler android kusurluyken zor kusursuz tel. BTW lollipop güzel :) S5 de kullanıyorum hoş bayagi. Misal ben M8 de kullandım, Samsung note serisinide S5 de.. S5 ezer M8 i hemde sadece tek bir home hard buttonuyla. Kıssadan hisse kişinin ne beklediği olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 PrudenT said: basılı tutunca eski options işlevi görmüyor mu? bende öyle. valla öyleymiş sağolasın (y) dana22 said: bone..bas zerolemon u her yonden kazancli cik ? zerolemon'a baktım da, biraz fazla kalın geldi o da. acep 5000'lik versiyonu çıkar mı onun daha ince modeli... bi de sitede ekran koruyucu cam var. benim telefona takılan cam çok parmak izi ve yağ izi felan bırakıyor. acep bunu alıp taktırsam daha az mı iz çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 telefon sabah 8 akşam 22 kullanımına yetiyor. ama facebook whatsapp felan kullanınca dakikada %1 şarj gidiyormuş gibi oluyor. bunu kısmanın ve pilden daha az harcamanın yolları neler? güç tasarrufu ve gri ekran açık zaten. zerolemon'un telefonu epey kalınlaştıran (10000 mAh) modeli dışında güzel bir aparat yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 çanta falan taşıyorsan kabloyla şarj eden zımbırtılardan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Bone said: http://forum.paticik.com/read.php?7,7841237 şurda bahsettiğim konu üzerine gittim Note 4 aldım. telefonda çok güzel özellikler var, turbo charger, parmak izi okuyucu, daha yüksek çözünürlüklü ve parlak ekran, s health'le çalışan zımbırtı vs... ancak bazı şeyleri sevmedim. telefon çok ince. tamam iphone yüzünden her telefon firması daha ince telefon yapmak için birbirine giriyor da, elde tutması zor oluyor. note 2'de plastik arka kapakla kullanıyordum, elde rahat duruyordu. bunda kapak da olmayınca iyice ince geldi. ele tam oturmuyor. keşke inceltmek yerine pil boyutunu arttırsalarmış. power saving mode'da gri ekran kullanınca bile hissedilebilir bir pil ömrü farkı olmuyor (ultra power saving mode'da fark oluyor ama onda da epey temel programları kullanabiliyorsun sadece). bir de o sol menü tuşunu niye değiştirmişler alışamadım. basınca orta tuşun işlevini yapıyor, açık uygulamaları gösteriyor. böylece aplikasyonlara ios sistemi şart koşulmuş (aplikasyon içi menü tuşu). Windows gibi kullanıyorduk eskiden, şimdi ona değişmesi zor. vallahi ben de almayı düşünüyorum da şu olay biraz canımı sıktı ya, ona alışıyor musun ki zamanla? benim de şu samsung da en sevdıgım şey windows gibi kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 basılı tutunca option menüsü çıkıyor zaten söylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 onu değiştirebilsek süper olucak ya. basınca menü gelsin, basılı tutunca açık app'ler gelsin... bu arada telefon çok iyi. pil de gayet 1 gün tam olarak gidiyor, tatmin edici. galaxy s2'yi elime aldığımda oyuncak gibi geliyo. diyorum ben bununla nasıl internette falan dolanmışım. eziyet gibi resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 rootlayıp modlamakla uğraşırım dersen mutlaka yapan olmuştur/olacaktır onu sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 ya Note 4 kullanıcılarından birkaç konuda yardıma ihtiyacım var, ya da genel olarak android. bazı sorunlarım devam ediyor. bu telefonun pili çok hızlı gidiyor gibi geliyor. mesela standby halinde durduğunda 24 saat sonra epey düşmüş oluyor. öte yandan evimdeki iPad, birkaç hafta rahat dayanıyor kullanmadığım durumlarda. bunu nasıl değiştirebiliriz? ultra saving mode'da pil ömrü daha iyi oluyor, ama tabii onda da spotify kullanılamıyor. telefon kullanımı sırasında (skype, facebook messenger, facebook gibi) pil çok hızlı akıp gidiyor. idareli kullanınca 10-12 saat dayanabiliyor tabii, ama zamana karşı yarış ediyormuşum gibi geliyor. arkaplanda açık bir sürü program olduğu için böyle diye şüpheleniyorum. ki ram de şişik acayip. birkaç program açıyorum, bir bakmışım 2.77GB'ın 2.45'i gitmiş. açık tüm programları sonlandırıp her şeyi kapatsam bile 1.70'e düşüyor anca. işime yaramayan ama aktif çalışan ve ram'de yer işgal eden programları tespit edip kapatmak istiyorum. bi yandan da kapattığım zaman işletim sisteminin çalışmasına engel olabilecek programlar nelerdir (android'in mutlaka çalışması gereken programları gibi) Note 2'den sonra kamerası çok daha iyi. ama Kamera uygulamasındaki özellikler daha kısıtlı geldi. mesela macro fotoğraf nasıl çekileceğini bulamadım. warm-cold filtre felan da yok. bunları ben mi gözden kaçırıyorum yoksa özellik mi eksitmişler? kulaklıkla müzik dinlerken (spotify) fotoğraf çekmek istediğimde önce shutter sesi ile birlikte müzik sesini dışarı çıkartıyor, sonra kısa süreki müziği durduruyor, sonra devam ediyor. kamera kaydı yapmak istediğinde ise müziği tamamen kapatıyor. note 2'de bu şekilde değildi ve çok rahatsız ediyor. fotoğraf çekmek istediğim her defasında önce spotify'ı durdurup sonra fotoğraf çekmek durumunda kalıyorum. bunun sebebi nedir, nasıl değiştireceğiz? note 2'de de yaşadığım bir sorun var spotify'i gece açıp uyumak istiyorum. ancak açıkken 3g değil wireless üstünden çalışmaya devam etsin istiyorum. wireless açıp standby'da bırakınca, bir süre sonra çalması duruyor. offline şarkılar dışında da çalmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 S-Link, S-Health vs gibi default gelen programları kaldır telefondan, bide ayarlar kısmından pil grafiğini kontrol et, eğer keskin inişler varsa, pil hücrelerinden bazıları bozulmaya başlamış olabilir, servis yolu gözükür gibi duruyo dediğin gibiyse. related pic http://smartphoneblogging.com/wp-content/gallery/android-2-3-3-gingerbread/android_gingerbread_battery_consumption_app_graphic.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ya olay pil sorunu değil, yazılımın çok yemesinden oluyor bence. http://i.imgur.com/H9cJWtE.png 3G ve Wifi açık müzik dinlerken whatsapp kullandığımda çok hızlı tükeniyor. Ama standby sırasında ipad nerdeyse pil harcamıyorken, telefon harcamaya devam ediyor. 2 hafta standby dayanmıyor yani ipadin tersine. Standby kısmı o sarı kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Bone said: ya olay pil sorunu değil, yazılımın çok yemesinden oluyor bence. 3G ve Wifi açık müzik dinlerken whatsapp kullandığımda çok hızlı tükeniyor. Ama standby sırasında ipad nerdeyse pil harcamıyorken, telefon harcamaya devam ediyor. 2 hafta standby dayanmıyor yani ipadin tersine. Standby kısmı o sarı kısım 3g ev wifi açık olup ekran açıkken tabii ki çabuk gidecek pil. standby'da da ipad tabii ki pil harcamayacak, gsm yok, muhtemelen 3g yok onun yerine wifi var... airplane moduna al telefonunu, ipad kadar uzun gitmez ama ekranı açmazsan baya uzun pil ömrü olduğunu göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 iki sorum olacak. note 4 için Android 5 güncellemesi gelmiş. bunu yapmak ne getirir. android 5'in pil ömrünü azalttığı ve 5.1 kurmak gerektiği söyleniyor, deneyen oldu mu. diğer soru da note 4 için parmak izi yapmayan ekran filmi almak istiyorum da nerden alabilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bone said: iki sorum olacak. note 4 için Android 5 güncellemesi gelmiş. bunu yapmak ne getirir. android 5'in pil ömrünü azalttığı ve 5.1 kurmak gerektiği söyleniyor Daha stabil daha şık daha kaliteli sdf. Ama evet güncelledikten sonra ekran sürenden bi yarim saat caldi (g3). Sorun etmedim 5.5 yerine 5 gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar