Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 sevince elin post kokucak böyle rutubetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bu arada kedi alsana abi ama 2 tane al sıkılmasınlar işte en iyi kedi de budur bu arada alacaksan bundan al derim. kısa tüylü beyaz alt taraflı tekir fiyatı da ucuz bunların baya. http://f.internetara.com/onbellek/12/01/13/iuuq_NV_00jnh629_SL_jnbhftibdl_SL_vt0jnh6290366702118462eo4_SL_kqh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Kedinin evde tek yaşaması daha kolay ama köpeklerin gerçekten zor. İlk olarak tuvalet olayı gerçekten problem oluyor, sen sabah evden çıktıktan sonra akşama kadar köpeğe de yazık. Bide köpeklerin çoğu epeyi aktif sürekli sahibi ile takılmak istiyor. Bence ikiniz içinde iyi olmaz, köpeğe de yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 köpek isteyen adama kedi al demek nedir? yerini tutar mı hiç? kaplumbağa al, kuş al da diyelim çocuk kandırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bakamazsın bu arada alma. sen işten gelene kadar evde yalnız kalacak olması yeterli almamaya karar vermek için. daha bir ton sebep var ev bahçesiz varsayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 eve kopek hapsetmeyi birakin lan artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kedi iyidir. bence iki tane kedi al. ha eve köpek alınır da eve golden falan alınmaz. millet eve koca koca köpekler tıkıyor ama ev köpeği için french bulldog pug falan alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yapma ikinize de yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ok evde besleyemiycez. ama teknoparkta da bi sürü köpek var. en azından onlarla hasret giderebilirim diye düşünüyorum. şimdi hayvanları getirip bırakıyorlar anladığım kadarıyla kampüsün içine. bu hayvanlara ne alıp gitmek lazım? mama vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 evde köpek besleyen godoştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kozalak said: ok evde besleyemiycez. ama teknoparkta da bi sürü köpek var. en azından onlarla hasret giderebilirim diye düşünüyorum. şimdi hayvanları getirip bırakıyorlar anladığım kadarıyla kampüsün içine. bu hayvanlara ne alıp gitmek lazım? mama vs? Biz kuru mama alıp veriyoruz bazen; kantinci falan da artan ekmekleri veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kedi besle 3-4 tane bile beslersin sıkıntı olmaz aşılarını yaptırıp kısırlaştırdıktan sonra.ama köpek zor iş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kedide bile zor hayvan cok kendi basina kalirsa yabanilesiyor. bide her aksam eve gelme zorunlulugu oluyor eger boyle uzun calisan veya mesai kalan bir elemansan. Bide hayvanin evde ac kalmasi dusuncesi baya sinirlendiriyor adami. onun yerine git balik falan al abi asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 hem tek yaşayan birine hem de köpeğe yardımcı olmuş olursun. besle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 hani vakit geçirmeyi geçtim eve gelip yemek vermeyi daha köpek almadan dert gibi düşünen kimsenin hiçbir hayvan falan almaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Peki bu kadar köpek sahibi var patide. Hepiniz uşak mı tuttunuz beslemek için, ya da baba parası mı herkes evde yattığı için köpek besliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bak bi üstteki mesajda gizli cevap var aslında. dert gelen bakmasın. uşak falan baya alakasız. bambaşka bişey hayvan beslemek. dert olarak gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 o köylü anlamaz ya. uşak baktıktan sonra beslemenin anlamı yok zaten. kedi köpek besliyorsan onlara göre program yapmayı öğrenecen. japon balığı gibi komşuya kapıcıya falan da emanet etmicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Vingthor said: bak bi üstteki mesajda gizli cevap var aslında. dert gelen bakmasın. uşak falan baya alakasız. bambaşka bişey hayvan beslemek. dert olarak gelmiyor. Aynen böyle. Sırt çantanda bok gezdircen deseler siktir lan derdim. Kedimin sağlığı için çantamda bokla işe geldim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Test falan mı yaptırıcaksın ? Ben geçenlerde kediyi Avcılar Veteriner Fakültesine götürdüm. Test vs işleri diğer veterinerlere göre baya ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 her sabah karşılaştığım 50 li yaşlarda bir teyze var, yaşlıca bir köpek gezdiriyor. saygı duyuyorum kendisine gerçekten büyük özveri, ben imkansız yapamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 abi çok yakın bir arkadaşımın sibirya kurdu vardı, mal gibi üniversitede aldı, heves falan çok da seviyor köpekleri, yıllarca köpek beslemiş biri olarak kesinlikle anlıyorum. herif ankara'dan antalya'ya gidecek, evde bırakamıyor. bakıcıya bırakıyor, giden paranın haddi hesabı yok artı hayvan stress ve sıkıntı yüzünden tüy dökmeye başlıyor, en iyisi bile ne kadar iyi. yanında götürüyor, götürmesi ayrı çile getirmesi ayrı çile. hayvan perişen, araba perişan, yolda arabanın içindekiler perişan. herif askere gitti, 1.5 yıl yok. hayvan kaldı ailesinin başına. ailesi çok seviyor ediyor ama SİBİRYA KURDU abi bu. eşşek kadar hayvan yani. böyle bir arzuları olsa kendileri alırdı eve. neyse onu da geçtim. herif şimdi çalışmaya başladı. sabah 1 saat erken kalkıyor köpeği gezdirmek için. eve gelince yorgun argın yağmur çamur dinlemeden gezdiriyor. masaya oturması 8:30. yani tuvaletini yaptırdın ile de bitmiyor mevzu. köpeği çok seviyor ediyor ama içten içe bana ağlıyor başka kimseye söylemesede. GERÇEKTEN ZOR. çalışan adam için, bırakabileceği biri olmayan için, kariyer hedefi olan için (ben geçen sene 30 güne yakın iş seyahatindeydim, köpeğim olsa kim bakar abi 30 gün? - annen baban çekmez yani) çok zor. sevdiğim şeyin derdin tasası tabii ki de tatlı geliyor ama ailenle yaşamıyorsan, ev arkadaşın yoksa (canı gönülden seven), çok zengin değilsen hem sana hem köpeğe yazık. benden daha çok köpek sahibi olmak isteyen yoktur herhalde. benim hayatım boyunca evde kedi köpek birlikte yaşadım ve bir çocuk olarak inanılmaz bir ortamdı ama o kadar yıl gözlemden sonra işi gücü olan, kariyer hedefleri olan biri olarak köpek almanın, köpeğe safi kötülük olduğunu düşünüyorum. hayvanın ihtiyacı olan arkadaş o kalıptaki biri değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yeteri büyüklükte bahçeniz ve vaktiniz yoksa boşuna köpek möpek alıp hayvana eziyet etmeyin yazıktır günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar