Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

abi ahehaehuh hic mi dusmedin lan el vucuttan maksimum uzaklikta

hiç hazır olda düşmedim ya da düşerken kollarımın açıklığı hiç düşünmedim sanırım, zannetmiyorum insan herhangi bir şey düşünebilsin düşerken. Pozinyon kurallara göre penaltı olabilir de saçma bence
Mesaj tarihi:
ben penaltı değil demiyorum ama 3 istanbultakımını yarışta tutucam diye yapılan rezillerin haddi hesabı yok. sonra bu takımlar avrupada başka bir şeyi tutuyorlar kendilerini geliştiremedikleri için.. bir yol olmaz bizim ülkemiz futbolundan..
Mesaj tarihi:
beyler ben pozisyona penalti degil falan demedim, izlemiyorum skor takip ediyorum. tepkilere gore de net bi penalti degil en azindan.

tek bir onermem vardi o da tuttu artik neresinden bakarsiniz naparsiniz onla sizin bileceginiz is.

siz takilin suleyman seba tiyatrosuyla. bjk ve fb belki lig tarihinde olmadigi kadar boostlaniyor bu sezon artik harbiden boku cikti bu isin.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

el tamam da nasıl penaltı, adamın arkası dönük, yere düşüyor, pozisyonla, topla, dünyayla alakası yok, nasıl düşsem de canım acımasa derdinde, kural falan mı değişti ya

:D
Mesaj tarihi:
valequenta said:

beyler ben pozisyona penalti degil falan demedim, izlemiyorum skor takip ediyorum. tepkilere gore de net bi penalti degil en azindan.

tek bir onermem vardi o da tuttu artik neresinden bakarsiniz naparsiniz onla sizin bileceginiz is.

siz takilin suleyman seba tiyatrosuyla. bjk ve fb belki lig tarihinde olmadigi kadar boostlaniyor bu sezon artik harbiden boku cikti bu isin.

Adam yazmaya utanır şunu,ne demek ızlemeden yorumluyorum
Mesaj tarihi:
ben pozisyondan emin olamadım ya. evet penaltıyı alan fenerbahçe ve çok basit bir penaltı. büyük takımlara karşı vermezler o kesin. fakat en nihayetinde baya baya el var malesef. adam düşüyor tabi kasti bir şey yok ama şanssızlık ve fener balı tamamen yapcak bişi yok.
  • Yeni Oluştur...