dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 fizban said: abi ahehaehuh hic mi dusmedin lan el vucuttan maksimum uzaklikta hiç hazır olda düşmedim ya da düşerken kollarımın açıklığı hiç düşünmedim sanırım, zannetmiyorum insan herhangi bir şey düşünebilsin düşerken. Pozinyon kurallara göre penaltı olabilir de saçma bence
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bir Oldboy ağlıyor gözleri yaşlı yalnız bir kekoydu dağları aştı ağla keko ağla ben de ağlayayım bu sahalardan sana uyefa kupası bağlayayım
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ben penaltı değil demiyorum ama 3 istanbultakımını yarışta tutucam diye yapılan rezillerin haddi hesabı yok. sonra bu takımlar avrupada başka bir şeyi tutuyorlar kendilerini geliştiremedikleri için.. bir yol olmaz bizim ülkemiz futbolundan..
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 eskiden allah herkese çirkin şansı versin derlerdi, bu gidişle ismail kartal şansı versin diyecekler.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 aynen darkrider. maci hiiiic haketmedik. bok gibiydik. mehmet topal olmasa kume duseriz. ama lideriz.
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 beyler ben pozisyona penalti degil falan demedim, izlemiyorum skor takip ediyorum. tepkilere gore de net bi penalti degil en azindan. tek bir onermem vardi o da tuttu artik neresinden bakarsiniz naparsiniz onla sizin bileceginiz is. siz takilin suleyman seba tiyatrosuyla. bjk ve fb belki lig tarihinde olmadigi kadar boostlaniyor bu sezon artik harbiden boku cikti bu isin.
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bi maci daha penalti ile aldik, elhamdurillah
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ulan az daha hakem kurbanı oluyorduk iyi yakaladı 5. Hakem abv hüseyin
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ismail kartal fenerbahçe'ye gelmiş en basiretsiz teknik adam olabilir yalnız. takım kadro kalitesi sayesinde bir yerlere gidiyor şu an, kulübenin en ufak etkisi yok.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 dreagloth said: el tamam da nasıl penaltı, adamın arkası dönük, yere düşüyor, pozisyonla, topla, dünyayla alakası yok, nasıl düşsem de canım acımasa derdinde, kural falan mı değişti ya :D
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Takım makina gibi ya. İso hocam oynatıyor Takım'ı, 4. Yıldız yakın.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 oh oh gelsin son dakika penaltıları mis mis.
fenn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bi kere de penaltisiz 3 puan alin ya
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 geçen sene aldık sampıyonlugu penaltısız,bu sene de penaltıyla alalım.Hem oldboyz lar ağlamış oluyor,daha bir tatlı
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 adam dirsekle sowa dalıyor hakem penaltı vermeyince zaaaaaaa, elle vurup penaltı olunca auuuuu
Goering Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 valequenta said: beyler ben pozisyona penalti degil falan demedim, izlemiyorum skor takip ediyorum. tepkilere gore de net bi penalti degil en azindan. old boys logic
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 valequenta said: beyler ben pozisyona penalti degil falan demedim, izlemiyorum skor takip ediyorum. tepkilere gore de net bi penalti degil en azindan. tek bir onermem vardi o da tuttu artik neresinden bakarsiniz naparsiniz onla sizin bileceginiz is. siz takilin suleyman seba tiyatrosuyla. bjk ve fb belki lig tarihinde olmadigi kadar boostlaniyor bu sezon artik harbiden boku cikti bu isin. Adam yazmaya utanır şunu,ne demek ızlemeden yorumluyorum
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 adamda utanma duygusu olsa yaşamaya utanır zaten boşver sdsfds
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 https://pbs.twimg.com/media/B5P_10RIQAA1Fe6.jpg
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 evet adamın arkada gözü var zaten kaleye gitmesin diye engelliyor, net penaltı.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 o zaman topa arkami donup kollarimi acip saga sola ziplayabilirim cunku penalti olmuyor.
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ben pozisyondan emin olamadım ya. evet penaltıyı alan fenerbahçe ve çok basit bir penaltı. büyük takımlara karşı vermezler o kesin. fakat en nihayetinde baya baya el var malesef. adam düşüyor tabi kasti bir şey yok ama şanssızlık ve fener balı tamamen yapcak bişi yok.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ilginçmiş. tamamı o kadar mı o kuralın? onu o şekilde şu karşılaşmayı yöneten hakem bilmiyordur ahah.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 tabi canım fifa kokartı 3 tane vesikalık gönderene veriyor
Öne çıkan mesajlar