Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
emreyi tanıyanlar hep iyi insandır dışarıda böyle şeyler yapmaz diyorlar ama yok abi adam dışarıdada böyledir eminim.çok daha kötüsüdür hatta.

iyi adammış.si@
Mesaj tarihi:
Ya Volkan'ı kimse konuşmuyor da, dünkü maçta baya kötüydü.

İlk golde önde yakalandı, ikinci golü anlatmaya gerek yok zaten, tavuk kovalar gibi herifin peşinde koştu.

Şu Volkan ile Emre'den kurtulsak bir de üstüne cila niyetine Aziz gitse, mis olur mis.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

direk kırmızıdan atılan emre 1 maç ceza almıs.

Aynen.

Müsabakının orta hakemi Tolga Özkalfa ve 4.hakem Hakan Akmısır'ın yaşananları yansıtmayan "eksik" ve tartışılacak bir rapora imza attıkları ortaya çıktı.

Orta hakem Tolga Özkalfa'nın görüntülerde yer alan Emre'nin kırmızı kart sonrası tekrar yardımcı hakem Ekrem Kan'a itiraza gitmesi ve kendisinin araya girmesiyle ilgili eyleme raporunda hiç bahsetmemesi Fenerbahçeli futbolcuyu ekstra bir maç daha almaktan kurtardı.

Özkalfa raporunda sadece "....2 nolu yardımcı hakemim uyarısı üzerine yanına gittim. Emre Belözoğlu'nun kendisine Allah belanı versin dediğini söylemesi üzerine de ilgili oyuncuyu ihraç ettim" sözlerine yer vermesi ihraç sırasında ve sonrasında görüntülere yansıyan kendisine ve yardımcısına yönelim eylem ve söylemlere raporunda hiç değinmemesi dikkat çekti.

4. hakem Hakan Akmısır da, raporunda ihraçla ilgili yaşananları anlattıktan sonra Emre Belözoğlu'nun çıkarken kendisine "Vallahi küfür etmedim çocuklarımın üzerine yemin ederim ki etmedim..." şeklinde ifadelerde kullandığına yer verdi.

Talimatlar gereği PFDK'nın hakem raporuna bağlı olması, hakemlerin ortaya çıkan görüntüleri yansıtmayan eksik ve hafif bir rapor yazmaları Fenerbahçeli futbolcunun karşılığı 1 ile 3 maç arası olan sportmenliğe aykırı hareketin alt sınırından ceza almasına sağladı.

Yaşanan bu olay Türk futbolunda bir kez daha, "Hakem ve temsilci raporları kamuoyunla paylaşılmalı" tartışmasını gündeme taşınacağı sinyalini verdi
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Stoç geri gelmek istiyorum demiş.

giderken öyle konuşuldu zaten kendisiyle.

başkan "adam ol, gece hayatını alkolü bırak, sana +2 sene de mukavele, düzelince dönersin, bu halinle oynatmam" dedi.

El Ain'e gidiş sebebi tamamen bu.
Mesaj tarihi:
Korcan 2 ..

Acaba hangi arabayi aldilar cocuga.

Ben 3 yil profsyonel kalecilik yaptim. Bu tarz havalarda havadan gelen toplar yumrukla celinir avuc iciyle degil. Bunu ben biliyosam o daha cok biliyordur.
  • Yeni Oluştur...