Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 emreyi tanıyanlar hep iyi insandır dışarıda böyle şeyler yapmaz diyorlar ama yok abi adam dışarıdada böyledir eminim.çok daha kötüsüdür hatta. iyi adammış.si@
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Ya Volkan'ı kimse konuşmuyor da, dünkü maçta baya kötüydü. İlk golde önde yakalandı, ikinci golü anlatmaya gerek yok zaten, tavuk kovalar gibi herifin peşinde koştu. Şu Volkan ile Emre'den kurtulsak bir de üstüne cila niyetine Aziz gitse, mis olur mis.
janis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Emre ve Volkan'ın gidişi en iyi transfer bombası sayılır bizim için. Yeter artık sonradan görme cahil cuhela adamlardan çektiğimiz.
fredy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Aziz gitse fener ilk 3e zor girer, yatin kalkin ona dua edin
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 atvde kayseriyle oynuyoz, 1-1 ilk yarı sonucu. gençler baya iyi çıktı, kayserinin golü çok iyiydi
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Muhammed fena değil de biraz fazla atarlı. Uygar ve Savaş zayıf geldi bana, daha pişmeleri lazım
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 MTopuz tam bir moron ya, salsınlar gitsin bu pehlivanı
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 direk kırmızıdan atılan emre 1 maç ceza almıs.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Stoç geri gelmek istiyorum demiş.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Duydu tabii fenerin ŞLye gideceğini heyecan yaptı sdf
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 applev0dka said: direk kırmızıdan atılan emre 1 maç ceza almıs. Aynen. Müsabakının orta hakemi Tolga Özkalfa ve 4.hakem Hakan Akmısır'ın yaşananları yansıtmayan "eksik" ve tartışılacak bir rapora imza attıkları ortaya çıktı. Orta hakem Tolga Özkalfa'nın görüntülerde yer alan Emre'nin kırmızı kart sonrası tekrar yardımcı hakem Ekrem Kan'a itiraza gitmesi ve kendisinin araya girmesiyle ilgili eyleme raporunda hiç bahsetmemesi Fenerbahçeli futbolcuyu ekstra bir maç daha almaktan kurtardı. Özkalfa raporunda sadece "....2 nolu yardımcı hakemim uyarısı üzerine yanına gittim. Emre Belözoğlu'nun kendisine Allah belanı versin dediğini söylemesi üzerine de ilgili oyuncuyu ihraç ettim" sözlerine yer vermesi ihraç sırasında ve sonrasında görüntülere yansıyan kendisine ve yardımcısına yönelim eylem ve söylemlere raporunda hiç değinmemesi dikkat çekti. 4. hakem Hakan Akmısır da, raporunda ihraçla ilgili yaşananları anlattıktan sonra Emre Belözoğlu'nun çıkarken kendisine "Vallahi küfür etmedim çocuklarımın üzerine yemin ederim ki etmedim..." şeklinde ifadelerde kullandığına yer verdi. Talimatlar gereği PFDK'nın hakem raporuna bağlı olması, hakemlerin ortaya çıkan görüntüleri yansıtmayan eksik ve hafif bir rapor yazmaları Fenerbahçeli futbolcunun karşılığı 1 ile 3 maç arası olan sportmenliğe aykırı hareketin alt sınırından ceza almasına sağladı. Yaşanan bu olay Türk futbolunda bir kez daha, "Hakem ve temsilci raporları kamuoyunla paylaşılmalı" tartışmasını gündeme taşınacağı sinyalini verdi
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 souldarkorn said: Stoç geri gelmek istiyorum demiş. giderken öyle konuşuldu zaten kendisiyle. başkan "adam ol, gece hayatını alkolü bırak, sana +2 sene de mukavele, düzelince dönersin, bu halinle oynatmam" dedi. El Ain'e gidiş sebebi tamamen bu.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 çemişkezek türk-alman dostluk genç takımı gibi oynuyoruz ya 2 hafta önce şampiyon oluruz rahat diyodum şimdiki hale bak
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 attığımız gole bak asdafadafadasdas maç başında emrullah iyi kaleci atamayız buna diyodum ondan oldu galiba
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Korcan 2 .. Acaba hangi arabayi aldilar cocuga. Ben 3 yil profsyonel kalecilik yaptim. Bu tarz havalarda havadan gelen toplar yumrukla celinir avuc iciyle degil. Bunu ben biliyosam o daha cok biliyordur.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ne he lan ne alaka ops mode-z unuttuk ahahah
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Kaleciyi mi satin almisiz bu sefer de :D
Öne çıkan mesajlar