Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

Tam olarak ikinci demirören vakası değil ama bırakıp kaçtığı için öyle olacak.

Aysal'ın sistemi biraz riskli de olsa "harcayarak büyüme" üzerine kurulu. Bu nedir? Borcun 500 milyon euro olsa da yine harcayacaksın, harcadığın ile başarılı olacaksın ve sportif gelirler vs. ile üstüne koya koya gideceksin.

Harcayarak başarılı olduğu sürece sistem ayakta kalır. Aysal'ın şansı biraz şike sürecinden sonra 2 yıl tek başına kalıp, şampiyon olması oldu ve sistem bayağı başarılı oldu ama FB'nin ve ucundan BJK'nin de yarışın içine tekrar girmesiyle sistem patlak vermeye başladı.

GS harcayarak marka değeri yaratmak zorunda, bunu destekleyen bir lig yapısı da tabii ki olmalı. Bu TFF ve federasyon yönetimi ile Aysal'ın modeli GS de sadece 2 şanslı yılda tuttu.

Hani diyorlar 27 kupa kaldırdı Aysal, o kupalardan kaç tanesi harcamaları amorti edecek kadar değerliydi? Lig kupalarından başka değerine değer katacak hiçbir şey olmadı. Basketbola deli yatırım yaptı, 25-30 milyon zarar ediyorlar her yıl. Niye çünkü orada da rezil bir federasyon vs... amann gider de gider.

Bu ülkede o sistemin tutması zaten imkansızdı. Aysal o inadından vazgeçtiğinde de taraftar direk başını kesti. Halbuki kalsa gayet toparlayabilirdi. Çünkü bağlantı kurmayı ciddi anlamda çok iyi beceriyor. Onun bağlantıları sayesinde GS borçları taksitlendirdi. Onun sayesinde store gelirlerini arttırdı. Politik bağlantılarıyla bile takıma defalarca katkı sağladı. Ama yok artık, dinazorlar gelecek yerine. Bizim için iyi gerçi de :D O gidince ne bok yiyecekler merak ediyorum. Yine bi 10 yıl fakir fakir takılıp, sonra Aysal gibi birini arayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de GS'e en çok koyan ŞL yayın ihalesinin düşmesi oldu. Kimseye haber vermeden Şahenk'e peşkeşlediler ve 1/3 değer kaybetti.

ŞL'ye gitmenin de maddi olarak değeri kalmadı gibi bir şey resmen, prestij ile sponsorluk bağlayacaksın ancak ama bu sene GS onu da yapamadı.

Ya ülke futbolu resmen boka doğru batıyor. Geliri yok lan takımların... Suni gelirler ile zenginiz havasına giriyorlar da FIFA işte onları da engelleyecek...

Bu iyi bir şey, iyice boka battığımızda yabancı sınırı vs. de kaldırılır tahminen de sıfırdan başlarız. Kulüplere Fransa gibi mali sınırlandırmalar gelir belki vs...

Lan ne iyimser oldum bir an, bir bok olmaz bu ülkeden
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Aysal şunu istedi Riva'yı vs... satalım değil de değerlendirelim bir şekilde ve yatırımla birlikte Hem para kazanalım nakit girsin kasaya hem kulübe belli bir miktar kazanç gelsin her sene ama onay gelmedi o da istifa etti. Bence asıl neden bu.

Yoksa adamin projeleri hazırdı anlaşma yapabileceği firmalar. Ben üzülüyorum çünkü bu adam gs'ı düşünüyordu sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamı dinlemediniz mi?

Diyor ki hükümetin, medyanın vs baskısına karşı yalnız kaldım. Ne taraftar ne camia arkamda durmadı diyor açık açık. Valla bana kalırsa kendi açısından bakarsak adam haklı ayrılmakta. Çünkü bu hükümet hali ile federasyonla mücadele edebilmek, arkanda camia olmadan mümkün değil. Eee kimse de ters düşmek istemiyor mevcut düzenle hali ile tek başına kaldı adam resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Ya Aysal şunu istedi Riva'yı vs... satalım değil de değerlendirelim bir şekilde ve yatırımla birlikte Hem para kazanalım nakit girsin kasaya hem kulübe belli bir miktar kazanç gelsin her sene ama onay gelmedi o da istifa etti. Bence asıl neden bu.

Yoksa adamin projeleri hazırdı anlaşma yapabileceği firmalar. Ben üzülüyorum çünkü bu adam gs'ı düşünüyordu sadece.

şu emlak krizi ve olası krizler yüzünden, bazı arazilerin şu anki değerlerini göremeyecek olmaları bile olası...
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın demiroren gidicek galatasaraylı bir federasyon baskanı gelicek ozaman diger kulupler aglıycak.

4 sebebi var dedi herif ayrılmasının:

Federasyona karsı kendim mucadele edemem.
Divan kurulu ve muhalefet surekli elestiri getiriyor ve projelerim desteklenmiyor.
Medyada artık aileme varacak kadar haberler yapılmaya baslandı.
Olaganustu divan kurulu toplandıysa bu bana git demektir.

dedi.

gayet de haklı.

bugune kadar yaptıgı 1 hata vardı selcukla burak'ın sozlesmelerini uzatmak. Bunun dısında gayet iyi bir baskandı. Mehmet demirkolun degisiyle belcika icin bile batılı kalan bir adam oldugu icin kaldıramadık herifi. 3 senede 27 kupayı az gorduk.

yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Bir de GS'e en çok koyan ŞL yayın ihalesinin düşmesi oldu. Kimseye haber vermeden Şahenk'e peşkeşlediler ve 1/3 değer kaybetti.
ŞL'ye gitmenin de maddi olarak değeri kalmadı gibi bir şey resmen, prestij ile sponsorluk bağlayacaksın ancak ama bu sene GS onu da yapamadı.
Ya ülke futbolu resmen boka doğru batıyor. Geliri yok lan takımların... Suni gelirler ile zenginiz havasına giriyorlar da FIFA işte onları da engelleyecek...
Bu iyi bir şey, iyice boka battığımızda yabancı sınırı vs. de kaldırılır tahminen de sıfırdan başlarız. Kulüplere Fransa gibi mali sınırlandırmalar gelir belki vs...
Lan ne iyimser oldum bir an, bir bok olmaz bu ülkeden

Dediğin olur ve para suyunu çekerse bu Sowlar, Emenikeler, Şınayderler, Balar da gelmez artık ve Romen Bulgar ligi gibi takılırız paşa paşa bi kenarda, 80lere 90lara döner futbolumuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...