applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 telles geçen hafta da yoktu kadroda, yabancı sınırına takılıyor sanırım ? 5+3'ün dışında kalıyor, olcanı neden almadı ki sakat falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Son antremanda yer almış. Performansla alakalı olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Olcan gayet rezil açtı sezonu, normaldir oynatmaması da kadro dışı garip geldi. Olmuştur bir sorunlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bi ingiliz ligine bakıyorum bi bizim lige bakıyorum. vay amk adamlar kemik gibi oynuyo, bizde halen stadların çimleri patates tarlası, oyuncular dallas başrolü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Balıkesirde selçuk inana sevgi gösterisi falan yapılmış... Aferin daha çok kaldırın kıçını, bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Yaralı kalb onurumuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 escape said: Balıkesirde selçuk inana sevgi gösterisi falan yapılmış... Aferin daha çok kaldırın kıçını, bravo Hata yapmışlar. Daha çok küfür etmeleri daha çok yuhalamaları lazım. Hatta ana avrat küfretsinler her gördüklerinde. O zaman yükselir formu Selçuğun. Bilmiyorlar taraftarlığı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Ben kufur etsinler yuhalasinlar demedim, sevgi gosterisinde bulunmasinlar dedim. Toparlar belki. Sonra arda olur cikar basimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 serjuhan said: Abi Galatasaray gayrimenkul konusunda dünyanın en zengin kulübü olabilir. Ama satmıyoruz. Ünal başkan da elinde yetki olmasına rağmen satmadı. Onu farklı şekilde değerlendirme yoluna gitmek istiyor ki mantıklı buluyorum. bu gayrimenkulleri yabancı kontenjanı kalktığında kullanacan. şimdi dünyanın en zengin klubu de olsak bi işe yaramaz. kontenjan kalkar canavar gibi kadro kurarsın o zaman tamam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Theridone said: Yaralı kalb onurumuzdur. güldüm lan abvfase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Selçuk şurda beni delirtti harbi... Adama top geldiğinde ki pozisyona bak. Adam burada geri döndü ya. Ulan 3 adam ilerde, Telles bindiriyor dana herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 burak ofsaytta ilk caps te ne yapsın başka seçneği mi var snijder e verse söz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 burak her zaman ofsaytta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Ben o pozisyonda koltuğun yastığını televizyona fırlatmıştım pas atmadı sol tarafa diye. Aklı başında her insan, bakın futbolcu demiyorum, aklı başında her halısahada ter dökmüş bir insan, oraya pas atar. Selçuk farklı amaçlar peşinde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 selçuk ve burak'ta performans düşüklüğünden fazlası var, hani kötü günler geçiriyorlar falan diye geçiştirilecek bir olay değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Selçuk, Burak En iyi türklerin arasında olduklarından paşa paşa onlara muhtacız havasındalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 http://i.imgur.com/OHwBffP.jpg tombala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Olcan'a A2 ile maça çık demiş pirendelli, transfer olunca havalandıysa demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 tam barzoymuş, iyi ki vazgeçmişiz bundan da töre'yi kovalamışız. O en azından mal ama oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 olcan trabzon'u tek başına taşıdı geçen sene. adama şans vermezsen tabi küser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 olcan trabzonu tek başına taşımadı, cok cok kötü bir ts'nin en iyi oyuncusuydu, kötü takımın en iyi oyuncusu olmak büyük takım oyuncusu olabileceksin anlamına gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 misal onur kıvrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 http://forum.paticik.com/thumbnails/bf5/7f0/cc8/11a/bdf/882/2f9/4b3/414/db5/52_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Ne oldu da A2 takımla maç yap filan dedi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Yasin sağ bek olabilir diyor NTVSPOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar