Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

arcane said:

abi her bi ziki fener vs gs'ye getirmeden rahat edemiyorsunuz ya devreler yanmis yine klasik. verified twitter accounttan tasaklarimi yesin diye retweetlersen cezayi alirsin. su asamada tartisilabilecek tek sey verilecek cezanin niteligi olur.

futbolun içinde olan bir şey değil
gitsin aziz mahkemeye versin hakaret davası açsın
2si de noterle sayfanın ss ini mi almış
o tweet yok artık

minareye kılıf
Sosyal ağlarda paylaş

meireles in cezasına baktım yanlıs biliyomusum ama yine farketmiyor benim savunmamda degisen bisey yukarıyı okumadan gelmenin bi anlamı yok.

universal olarak ibnesin hareketi yapan meireles 3 mac ceza almıs.
volkan turk bir adam turkce televizyon kanalında soylemedigini bırakmamıs 3 mac ceza almıs.
melo bilmedigi bir dildeki kısaltma kufru retweetledigi ve hemen ardından ozur dileyip sildigi icin de 3 mac mı alacak simdi?

yemeyin adamı.

bi de zaten herkes istedigine cevap veriyor. oh bu kadar arguman uretilmis su herifinki yanlıs lan diyip sanki herkes onu demis gibi ona atlıyor o yuzden drogba resmimi de paylasayım.

http://www.dipnot.tv/wp-content/uploads/2014/08/drogb.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

forgiver said:

arcane said:

abi her bi ziki fener vs gs'ye getirmeden rahat edemiyorsunuz ya devreler yanmis yine klasik. verified twitter accounttan tasaklarimi yesin diye retweetlersen cezayi alirsin. su asamada tartisilabilecek tek sey verilecek cezanin niteligi olur.

futbolun içinde olan bir şey değil
gitsin aziz mahkemeye versin hakaret davası açsın
2si de noterle sayfanın ss ini mi almış
o tweet yok artık

minareye kılıf

olması gerekn bu maç sonu lig tv mikrofonuna re-tweetlemiyorsa normal mahkemeye gitsinler küfür için
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

1.si, soyledigi sozden aldi cezayi. acip bakin ceza metnine. hakaretten oturu diye acikca yaziyor.

2.si, meireles hareketten oturu 3, tukurukten oturu 8 mac ceza almisti. tukuruk olmadigi icin 8 mac kaldirildi, 3 maclik ceza da 4 maca yukseltildi. hatta kirmizi kart gordugu icin de eklendi 1 mac, 5 mac ceza cekti.

melo'ya verilecek cezayi savunmuyorum, ama siz de cok yanlis sekilde savunuyosunuz.

şimdi deliinek gelecek hiç anlamadan dümdüz devam edecek sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

https://pbs.twimg.com/media/Bu7HGysIEAA23-u.jpg

Çok değil birkaç hafta önce 18 yaşındaki şu çocuğun yaptığı RT yüzünden kariyerinin bitmesi gerektiği vs. savunuluyordu ki küfür vs. yok. GS'liler çıldırmıştı sağda solda vs...

Şimdi savunulan şeye bak, onu geçtik tartışılan şeye bak...

Maç cezası vs. saçmalık, verilirse federasyonunun sığırlığı olur yine de para cezasına laf söylememek gerek. Dil bilmiyor diye yaptığı şeyi de savunmak saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

escape said:

Galatasaraylıların bu yıl "seba sezonu" diye tabir etmelerini anlayamıyorum.
Süleyman Seba dolaylı yoldan defalarca galatasaray'a "şerefsiz" demiştir... Rakibine defalarca şerefsiz diye atıfta bulunmak.. Sağlam futbol adamıymış, tam Türk futboluna yakışır şekilde.

Seba bu ülkenin gördüğü son düzgün futbol adamıydı.

Buyuk futbol adami rakibine "serefsiz" diyemez. Kimse buna o hakki vermedi. Fatih terim "ben imparatorum" diye ortaligin icine sicarken de ben fatih terim'e saydim sovdum. Kimsenin bu ulkede futbola sahip cikmasina gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...