Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 1-2 de drogba resmi paylaşın fizbanın cevabı kaynasın sdsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 forgiver said: arcane said: abi her bi ziki fener vs gs'ye getirmeden rahat edemiyorsunuz ya devreler yanmis yine klasik. verified twitter accounttan tasaklarimi yesin diye retweetlersen cezayi alirsin. su asamada tartisilabilecek tek sey verilecek cezanin niteligi olur. futbolun içinde olan bir şey değil gitsin aziz mahkemeye versin hakaret davası açsın 2si de noterle sayfanın ss ini mi almış o tweet yok artık minareye kılıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 meireles in cezasına baktım yanlıs biliyomusum ama yine farketmiyor benim savunmamda degisen bisey yukarıyı okumadan gelmenin bi anlamı yok. universal olarak ibnesin hareketi yapan meireles 3 mac ceza almıs. volkan turk bir adam turkce televizyon kanalında soylemedigini bırakmamıs 3 mac ceza almıs. melo bilmedigi bir dildeki kısaltma kufru retweetledigi ve hemen ardından ozur dileyip sildigi icin de 3 mac mı alacak simdi? yemeyin adamı. bi de zaten herkes istedigine cevap veriyor. oh bu kadar arguman uretilmis su herifinki yanlıs lan diyip sanki herkes onu demis gibi ona atlıyor o yuzden drogba resmimi de paylasayım. http://www.dipnot.tv/wp-content/uploads/2014/08/drogb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 arcane said: forgiver said: arcane said: abi her bi ziki fener vs gs'ye getirmeden rahat edemiyorsunuz ya devreler yanmis yine klasik. verified twitter accounttan tasaklarimi yesin diye retweetlersen cezayi alirsin. su asamada tartisilabilecek tek sey verilecek cezanin niteligi olur. futbolun içinde olan bir şey değil gitsin aziz mahkemeye versin hakaret davası açsın 2si de noterle sayfanın ss ini mi almış o tweet yok artık minareye kılıf olması gerekn bu maç sonu lig tv mikrofonuna re-tweetlemiyorsa normal mahkemeye gitsinler küfür için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 fizban said: 1.si, soyledigi sozden aldi cezayi. acip bakin ceza metnine. hakaretten oturu diye acikca yaziyor. 2.si, meireles hareketten oturu 3, tukurukten oturu 8 mac ceza almisti. tukuruk olmadigi icin 8 mac kaldirildi, 3 maclik ceza da 4 maca yukseltildi. hatta kirmizi kart gordugu icin de eklendi 1 mac, 5 mac ceza cekti. melo'ya verilecek cezayi savunmuyorum, ama siz de cok yanlis sekilde savunuyosunuz. şimdi deliinek gelecek hiç anlamadan dümdüz devam edecek sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 fizban 2 alt katımda oturuyor bi sıkıntı olacagını sanmıyorum cok anlasamazsak yuzyuze konusur hallederiz. sen hala cok basit sorulara cevap veremedin. yan cize cize yuvarlak tamamladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 TFF cevap verdi abi senin sorularına, daha ne istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yav he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 melo, kuzen yazmış deseymiş dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 benim "tas..... yiyen" arkadasım da var zaten. de fena bi savunma olmayabilir. ahah bunlar gercek mi lan? http://www.sporx.com/gstvden-melo-cevabi-caner-ile-SXHBQ406076SXQ photoshop oldugu iddaa edilmis de gercekse supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Şok Şok Şok ! Melo'ya verilecek cezayı az bulan Fenerbahçe'nin tahkime gideceği ve cezanın arttırılıp idam cezasına dönüştürülmesi için başvuracağı belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 caner ne demişki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ya ceza alsında jemali yi izleyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 video vardı kaldırmıslar nedense. http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/gs-tv-caner-ve-moussa-sowun-tweetlerini-ortayaSXTVQ58506SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Aziz Yıldırım'a küfürü mü RT'lemiş Melo? Küfür yansımış yani Aziz'e. Tahkim 3 boyutlu gözlükleri takıp incelesin hatta Twitter'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bu7HGysIEAA23-u.jpg Çok değil birkaç hafta önce 18 yaşındaki şu çocuğun yaptığı RT yüzünden kariyerinin bitmesi gerektiği vs. savunuluyordu ki küfür vs. yok. GS'liler çıldırmıştı sağda solda vs... Şimdi savunulan şeye bak, onu geçtik tartışılan şeye bak... Maç cezası vs. saçmalık, verilirse federasyonunun sığırlığı olur yine de para cezasına laf söylememek gerek. Dil bilmiyor diye yaptığı şeyi de savunmak saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kufur mu yok lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 melo az soylemis ciktim tasin ustunee actim bacaklarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 aquila said: kufur mu yok lel. küfür değil o, eylem sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 MELO TWİTTERDAN ÜSTÜME YÜRÜDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 valequenta said: melo az soylemis ciktim tasin ustunee actim bacaklarimi portakal soyulur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 miyaw33 said: escape said: Galatasaraylıların bu yıl "seba sezonu" diye tabir etmelerini anlayamıyorum. Süleyman Seba dolaylı yoldan defalarca galatasaray'a "şerefsiz" demiştir... Rakibine defalarca şerefsiz diye atıfta bulunmak.. Sağlam futbol adamıymış, tam Türk futboluna yakışır şekilde. Seba bu ülkenin gördüğü son düzgün futbol adamıydı. Buyuk futbol adami rakibine "serefsiz" diyemez. Kimse buna o hakki vermedi. Fatih terim "ben imparatorum" diye ortaligin icine sicarken de ben fatih terim'e saydim sovdum. Kimsenin bu ulkede futbola sahip cikmasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 dediğine dair "gerçek" bir kanıt var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BxHAS6oCcAAXsFi.jpg nn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BxHAS6oCcAAXsFi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar