Grego Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ~ olm ayıp. bak takip edicem diye iş yapamıyorum. umut vermeyin.
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 millet exlerinin resimleriyle kurban verdi adama ama 10k lık threade rağmen tekrar gelmedi en son lawrenceın sansürlediği 2 resmi var full frontal
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 BU KUTSAL GECEDE HEP BİRLİKTEYDİK. ALLAH NİCELERİNİ NASİP EDER İNŞALLAH.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Seele said: @remus sansürlü ise link ver is yerindeyiz saka yapma lütfen. instant siliyorlar :) şansa yakaladım onuda. Bu iş çok büyüyücek.
µh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 LathspeLL said: Videolar falan var sızanlar arasında, iPhone harici telefonla çekilenlerde var dolu. Sırf iCloud değil bence olay. boyutları falan tam whatsapp'a uyuyor diyorlar
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 abi jlaw ın fotoraflar bildigin 3310i ile falan çekilmiş. nası iğrenç bi piksel fakirlik zamanlarından kalma fotoraflar onlar heralde
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Remus said: Seele said: @remus sansürlü ise link ver is yerindeyiz saka yapma lütfen. instant siliyorlar :) şansa yakaladım onuda. Bu iş çok büyüyücek. aga niye ekran görüntüsü almiyorsun. ÖGRENIN abi artik su bilgisayari kullanmasini. teyzem yapabiliyor bunlari. off cok sinirlendim.
Somon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 abi torrent gelmiş 550mb gldsfşs çekiyorum şuanda http://thepiratebay.se/torrent/10942405/09.01.2014_Celebrity_Nude_Photo_Hack_Collection_-__fappening avril salso resmi var gerçek mi acaba
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Seele said: ben yanlis görmediysem. hepsi ayfon isi. yani android kullananlarda böyle sorun yok. fakirlerin özel hayatını kim ne yapsın. en fazla tavuk şinitzel çıkar galeriden.
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 gerci daha detalar belli degil. ayfon mu hacklendi ayklaout mu sync mi vs. bekleyip görücez. bulut olaysi ise. cok pis darbe yer bu is.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 sızdıran adamda artık salak değilse bitcoinlerini alıp 2-3 sene uykuya yatar hiç dokunmadan
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Fistan said: snowden, dropbox kullanmayın demişti onu şey için demiştir dropboxın yonetim kurulunda Condoleezza Rice var http://www.newstatesman.com/future-proof/2014/04/dropbox-users-are-angry-nsa-loving-condoleezza-rice-has-been-appointed-its
Mal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Fistan said: Mal said: sen ben gibi değillerki abi. telefon alıyo sanki diş fırçası almış gibi paketini açıp kullanıyodur tahminim. ki apple tam bu kitleye hitap ediyor. bide zengin ünlü felan onlamı uğraşır. anca menejeri akıl edip ilgilenecek.herkesi mal zannetmek nasıl bi duygu acaba herkes değil. zengin+ünlü olanlar. bide amerikalı ve bayan olma bonusu var.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Clouda, net erişimi olan zarta zurta çıplak fotosunu koyanın iq'su istediği kadar yüksek olsun sdf.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Oha nasıl instant siliyorlar her şeyi sdfdsd.
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Fistan said: snowden, dropbox kullanmayın demişti niye lan benim.30 GB bilgim orda az biraz foto var kisisel. ama yüzde oksan üni ile ilgili.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 gece 5'de yattım bu resimler yüzünden nalet olsun böyle işe sağ tarafım tutmuyo
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 oha lan fapleyen var mı hakikaten? hem de o derece
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Bunları boşuna siliyorlar yalnız. Resimleri silmekle uğraşacaklarına nerden leak edilmiş onu araştırsınlar daha mantıklı. Her şekilde yayılacak nasıl olsa.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 AHAHAHA abi buluta ben hep karşıydım hani önemsiz şeyler için iyi de bu tür şeyler, mahremiyeti buluta aktarmak çok saçma lan lel
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 BabacumMostors homemade mi yaptin nedir yani asdfdf
Öne çıkan mesajlar