Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 gökhan genç adam yapmış bi salaklık ve affedilmiş. affetmek bi erdemdir, hakan ile ömer sakatız diye gelmek istemediler halbuki fatih terim ömeri affetti ama biz affetmedik diyebilirlerdi. eğer affetmedilerse nasıl bir yasal yola başvurdular onlara da bakmak lazım. olmadıysa öyle bi girişimleri yaptıkları türk milli takıma saygısızlıktır ve bi daha çağırılmamaları bu bakımdan uygundur. baska bir zaman ya da baska bir kişi bunları da affedebilir bir sıkıntı yok ama şu anda durum bu şekilde bana göre.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ya zaten geçen Ömer milli takımda değilmiydi. hatta elle oynadı kırmızıdan atıldı falan. bu olaydan sonra cağırıldı yani milli takıma. olay tekrar basınlık olunca gökhan da tekrar cagırılacak olunca, bunlar da biz sakatız numarası yapmıslar, Fatih de kalemlerini kırmış işte.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 oldun said: adli bir vaka ise basına degil mahkemeye gitmen lazımgitsen nolacak bu ulkede adli vakalarda mahkemeler adil bir cozum mu sunuyor?
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Her mantikli vatandas gibi, hakan ve omerin yasadigi durumu yasadigimda ben silkerim ayini da yildizini da derim, gelmem. Kici kirik milli takim canindan kiymetli degil kimsenin. Bu arada gokhan tore gs veya fbde olsaydi robert poche da hakan ve omeri savunacakti. Once takimini sonra beynini kullanan bir milletiz dusunurken.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Iki boktan takımın mücadelesinde gülen taraf brezilya olur. skor:Türkiye 0 - Brezilya 5
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 direkt polise gitseler, ki keşke öyle yapsalardı, bu sefer niye önce bana gelmediniz derdi terim, yine çağırmazdı. adamı hiç mi tanımıyorsunuz? affedilecek şey var, edilmeyecek şey var. ertesi sabah antreman varken barda sabahlamak belki affedilebilir. kafaya silah dayamak ikinci kategoride. ister kendin daya ister ekürin dayasın. milliyetçilik, takımcılık beyinlere vurmuş. aynısı başınıza gelsin de ıslah olursunuz belki.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Ay yildizli formaya ihanet etme arkeyn. Simdi klavyeyi sakince kenara birak ve formayi op.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 fizban said: oldun said: adli bir vaka ise basına degil mahkemeye gitmen lazımgitsen nolacak bu ulkede adli vakalarda mahkemeler adil bir cozum mu sunuyor?söyledigin basın işini o mahkemeye giderek garantilemiş oluyorsun ama ömer ile hakan biraz mal oldukları için akılları 1 sene sonra baslarına geliyor.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 korkuyolar, ki haklilar. karsilarinda ulkenin en buyuk mafyalarindan biri var (fatih terim).
oldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 terim gidince nolcak acaba ki su gidisle cok uzak degil gs kötü gidiyor milli takım da mancini milli takıma terim tekrar gs gitsin
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 terim önce gs başkanı olur, sonra TFF başkanı olur, ordan da Başbakan olur. arkası sağlam ne de olsa, adına stadlar yapan cumhurbaşkanı var
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 fizban said: Her mantikli vatandas gibi, hakan ve omerin yasadigi durumu yasadigimda ben silkerim ayini da yildizini da derim, gelmem. Kici kirik milli takim canindan kiymetli degil kimsenin. Bu arada gokhan tore gs veya fbde olsaydi robert poche da hakan ve omeri savunacakti. Once takimini sonra beynini kullanan bir milletiz dusunurken. aybettin, ben gökhan ceza almalı diyorum, ancak ömer ve hakan da şu hareketlerinden sonra bir daha FT çağırmamakta haklı diyorum. burada kimse neler olduğunu tam olarak bilmiyor neticede
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Sana silah çekilen/çekilebilecek yere gelmemek gayet doğal bence. Yahu, takım arkadaşın, üstelik de milli takımda kalkmış silah çekiyor, bayağı hayata kasıt var, canın tehlikede, ve olay örtbas ediliyor, hasıraltı ediliyor. Gelmemekte haklı sonuna kadar adamlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Şimdi yine söyleyelim de, silahı çeken Gökhan değil. Silahın çekildiği iddia edilen adamlar bunu açık açık söyledi. Gökhan'ın bizle sorunu yok, bizimde onla sorunumuz yok dedi. İkinci kısım biraz ortam yumuşatma adına söylenmiş olsa gerek çünkü sorun olmak illa davalık olmak değil. Hakan'ın anlattığı olay sonucunda kim olursa olsun belki davalık olmaz ama arası da hiçbir zaman, hiçbir şekilde sıcak olmaz. Sonuçta Gökhan malı gözlerinin önünde arkadaşlarını dövüyor, Gökhan malının arkadaşı da bunlara silah çekip geri durun diyor. Gökhan ertesi gün bunlardan gidip özür dilemiş falan ama şu sahne fazlasıyla rezil zaten, özür boşa gider. Ha silahı çeken olmasa da bu çocukları olaya dahil eden aptal Almancı Gökhan, orası ayrı konuda şu "silah çeken adam" suçlaması bizzat olayın başrolleri tarafından yalanlanmışken halen bu terimin kullanılması iyice rahatsız etmeye başladı. Mal diyin, geri zekalı, aptal diyin ki gayet normal ben zaten hep diyorum asdfasd Bu adamın yaşayış tarzı profesyonel değil ve tam bir salak ama yapmadığı şey üzerinden iftira niteliğinde kalıplaştırıp, konuşmayın.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Rewendor said: Sana silah çekilen/çekilebilecek yere gelmemek gayet doğal bence. Yahu, takım arkadaşın, üstelik de milli takımda kalkmış silah çekiyor, bayağı hayata kasıt var, canın tehlikede, ve olay örtbas ediliyor, hasıraltı ediliyor. Gelmemekte haklı sonuna kadar adamlar. e de hakan en son Gökhan silah çekmedi diye açıklamadı mı? GÖkhan'ın yanındaki adam çekti diye demeç verdi, babasının ortalığı karıştırması ve medyanın GÖkhan'ın üzerine oynaması sonucu herkeste oluşan bir önyargı mevcut, gören de Gökhan'ı hep belinde silahla geziyor sanacak.
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 abi elinde silah olanla adamla içeri girmiş adamı dövmüşler.hakan ve ömer ide silahla tehdit etmiş.gökhan silahla girmese ne olur.ha gökhan silah doğrultmuş ha diğer arkadaşı arada ki fark ne amk şu savunduğunuz şeye bakın ya okumuş etmiş adamlarsınız bir de
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Ya o izlenimi yaratan Hakan'ın babası ya da başkası değil. Malesef kendisi, Gökhan cidden çok mal bir adam ve mallıklarının cezasını çekiyor. Geçen sene yaşadığı iki olaydan sonra zaten ne zaman çevresinde bir sorun çıksa adı direkt olarak onun içinde anılacak. Kafaca gelişmiş, tecrübe edip elini ayağını çekecek olsa bile bu leke hep onun arkasında kalacak. Affedilecek bir yanı da yok zaten, silahı çekmeyen adam olsa da silahlı bir adamla oda basmanın da pek hafifletici bir yanı yok. Mallık, geri zekalılık bu başka bir şey değil.
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 olayı gökhan'ın üzerinden almak için kıvırıldı bence olay. yoksa hakan'ın babası niye durduk yere götünden hikayeyi değiştirsin. hakan'ın sonra gökhan değildi demesine inanmadım ben. sonuçta bu adamlara 'aman karışıklık olmasın olay kapatalım gençler ' diye kurulmuş bi baskı da var illa. kuzeni yapmışa getirildi. ki hakkaten diyelim ki silahı gökhan değil de arkadaşı tutuyordu. gökhan bu olaya izin verdiği ve alet olduğu için silah tutan adamdan daha suçlu.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Esnaf said: abi elinde silah olanla adamla içeri girmiş adamı dövmüşler.hakan ve ömer ide silahla tehdit etmiş.gökhan silahla girmese ne olur.ha gökhan silah doğrultmuş ha diğer arkadaşı arada ki fark ne amk şu savunduğunuz şeye bakın ya okumuş etmiş adamlarsınız bir de yok abi savunduğum bir tarafı yok GÖkhan'ın, ancak olayı net olarak bilmiyoruz. Hakan'a mı inanmalı, babasına mı, 2 side tamamen farklı hikayeler anlatmış...
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 sonuçta hakan'ın babası o odada değildi. hakan babasına ne anlattıysa babası da onu anlatmıştır. sonra işte büyük abiler olaya mudahil olunca değiştirttiler.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Açıkçası ben sonradan değiştirilen hikayeye inanmıyorum. Zaten üstü kapatılmaya çalışılan bir olayda hikaye birdenbire sonradan değiştikten sonra "Olaya karışanlar öyle değil böyle diyor, niye hala yanlış söylüyorsunuz?" demek bana abes geliyor. Ha, silahı çeken Gökhan olmasa da fark etmez. Adam eli silahlı elemanları yanında getirip sağı solu basıyorsa silahın kimin elinde olduğu çok fark etmiyor gözümde.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yanında kimseyi getirmemiş adam. yanındaki atarlı eleman bunla beraber gelmiş. mevzu da onun mevzusu. kız da onun kızı. gökhan'ın arkadaşı sadece herif.
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 yanında getirmemiş o gelmiş ne ya fsaljhsafl. açıkçası olay umrumda değil ama çok komik duruma düşüyorsunuz şu adamı savunucaz diye ya ahaha isterse ronaldo olsun şu olaydan sonra gökhan ın milli takıma çağırılmaması gerekirdi bence.hakan da gelmemekte sonuna kadar haklı.hatta şu saatten sonra olabiliyorsa alman milli takımını seçsin
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 "gökhan iyi ama çevresi kötü" hem bahaneyi, hem de teselliyi bulduk! buradan çok iyi takım abisi çıkar.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Melo-Riera olayını nasıl idare etmişti Terim. Göstermelik kadro dışı Melo'ya sezonun son Manisa maçında; playofftaki ilk Beşiktaş maçına kadar da özür diletti hop kadroya. Bu sürede basının takip etmediği idmanlarda takımla falan çalıştı hep ha. Hayatı şov faşonun. Hakan Çalhanoğlu demek bu kadar kıymetli değil padişahımız için, Gökhan'a sahip çıkmayı tercih etti. Arda'ya veya Emre'ye yapsa Gökhan milli takımı geçtim, Beşiktaş'ta bile forma yüzü göremezdi. Benim milli takımım da Leverkusen anasını satayım; uzaklardan her vurduğu da Terim'de patlasın, ne tiksindirdi şu herif 1 yılda kendinden aklım almıyor ciddi.
Öne çıkan mesajlar