Roqq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Unstable Portal gelene kadar pek sinirlenmezdim. Unstable Portal oynanınca yumruk atasım geliyor ekrana ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 kaybetseniz bile karşınızdaki spastik gibi emote kullanmadıkça sinir olmaya gerek yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Emote spamleyenleri yenmek çok keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yok ben beceremedim bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 abi benım sınırlendıgım noktanın yenilmekle falan ilgisi yok. yenilebilirsin bazen oyle oyunlar donuyor ki karşıdakine ''wp'' diyip tebrik ediyorum. ama bazıları var ki eline nasıl geliyorsa affedersiniz her poka bir cevabı var, gün yüzü görmemiş kombolarla yaptıgı hareketler falan bir de üstüne salak gibi emote kasmıyorlar mı çıldırıyorum. üstüne sinirlendikçe daha malca oynamaya başlıyorum sinir stress iki katına çıkıyor resmen. en güzeli rush deck yapıp 6. turne kadar yendin yendin yenemedin oyundan çıkmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 http://i57.tinypic.com/xfnswp.jpg Tree of Death :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 o ney la höst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 auchenai bi de tree of life çalmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Spyro said: http://i57.tinypic.com/xfnswp.jpg Tree of Death :) Ahahaha muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 direkt 30 mu vuruyor playerlara? eksik canın kadar vurması lazım degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 fullüyor herkesin health leri, tersi de instant işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 armorun olsa peki? claw + tree of life caldın mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 30 vurur her durumda, armor + mevcut hp 30 üstündeyse ölmessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 adam warlock bi demon'u sacrifice etti daha 5 mana kristalde mal'ganis çıktı concede bastım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 abi bu ara handlock kanser zaten hunter/zoo'dan çok handlock geliyor bana paso 10 maçın 4-5 tanesi handlock antique healbotdan sonra herifler gamsız da aminyum, hellfireları atı atıveriyorlar 10 hpde veya giantlar gelmedi mi sktir et canın sağolsun, healbotları bas karşıdaki tekrar face grindleyene kadar gelirler zaten hani fel cannondu mech zooydu nooldu, mech zoo ya 1 ya 2 tane gördüm lan, arada bir mech mage geliyor, o da antonidas olmasa gelmez zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Quel-Thul said: direkt 30 mu vuruyor playerlara? eksik canın kadar vurması lazım degil mi? +30 veriyor playerlara, ama orda Auchenai soulpriest olduğu için çift taraflı -30, ve tüm npc lere full -hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 heycanlanma cony cevap verildi adam anladı yeni soru soruldu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 of of of bi arena deckiyle karşılaştım. 8 turda karşıma çıkanlar 3 swipe, 1 keeper, 2 wrath, 1 ancient war, 1 force-tank, 1 big game hunter, 1 zombie chow, 1 cult master. daha başka ne kart olabilirdi bir insanda lan. ayıptır. devamında neler vardı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Galaxy Tab 3 10.1 kasıyor. Kasmayan tablet önerisi lazım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ya ben artık direk dr boomu craftlıcam heralde her decke giriyor her classda iş yapıyor lan, sylvanası geçti ake nerflenirse de 1600 dustı olduğu gibi alırız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bana çıktı pek sevinmemiştim aklımda başka vardı, gördümki acayip işe yarıyor mech deck le oynuyosan daha bir iyi oluyor kartı alıp tekrar falan koyuyosun fazladan bomba koyuyor yada bombaları tauntluyosun bir de tesadüfmüdür bilemem hep bombalar gereken yere gidiyor nadiren şaçma yerlere gidiyor win streak spamlıyodum ilk günler mech desteyle simdi biraz uyandılar yine de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 cons. icin kullandığınız deck listleri paylaşırsanız sevinirim. bir turlu istedıgım gıbı deck olusturamadım. her class olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ipad air souldarkorn said: Galaxy Tab 3 10.1 kasıyor. Kasmayan tablet önerisi lazım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ne yapıyorsun da kasıyor ki? biraz da ona bağlı. ipad'i de kasacak şeyler var bu arada. mesela ben baldur's oynarken kasıyordu ipad air :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 b.ş.o.ç.a.a.s.a.k.i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar