sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 tambjk said: sabonis said: tambjk said: Bende nexus 4 e kurdum, biraz kasıyor ama oynamaya engel değil, gayet keyifli :) 6 inch ekran kısıtını aşmak için çeşitli yöntemler var. Kimisi root gerektiriyor. Ben şu yöntem ile yaptım, root gerekmeden tek seferde kurdum ve çalıştı. https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pj2q6/much_simpler_way_to_install_hs_on_your_android/ ya şu 500 mb'lık dosya inmiyor? indirebilen var mı? test ettim şimdi, iniyor. once temp e indiriyor arka planda, bittikten sonra saklansın mı diye browser da soruyor. chrome iptal ederse de restore diyorsun indirilenlerden. iş yerinde sıkıntı varmış. evde yaptım. note 4'te hearthstone keyfi. hell yeah. ilk oyunumu da kazandım. ama tablette bir oyun oynadın aferin diyerek verdiği pack eski pack'ti, gvg diildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Roqq said: Priest çok fazla ve sinir bozucu. Priest oynuyordum, adam ragnaros attı faceless ile copyleyip ardından ragnarosunu shadow word death ile kestim. Adamın aileme ettiği küfürleri hissettim o an. Mind control falan var bi de ona hiç girmedim. Gerçekten şu oyunun en kıl en pislik classı priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kurdum s4 e açılış ekranında kalıyom. açmıyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 aha çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 oha trump daha gvg arena'da 12 yapmamış. ben bile yaptım lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Olm priest ile oynadığım her maçı kaybettim lan gvg'den sonra. İçine tükürdümünün class'ı senin kartlarınla sana artistik yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 http://i.imgur.com/4PMOPyt.jpg İçimin yağları eridi. Oh be! Holy Nova attı salak gördü ebesininkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sabah işe gelirken yolda oynadım vışşşşşşşşş. gerçi kaybettim maçı ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 İlginç bir arena decki oldu bence. Şimdi oynamaya vaktim yok, akşama oynayacağım ama kaç win alır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 -2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 4-5 win'i geçmesi çok çok zor. 2 mana minionları çok var ama onları destekleyecek 4-5 manalık kartlar yok. late game için de sadece 3 kart var. innervate'lerden temiz 2 tanesi çöp gibi bir şey olacak. 5. turdan sonra geldiği zaman... falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sabonis said: sabah işe gelirken yolda oynadım vışşşşşşşşş. gerçi kaybettim maçı ama olsun :D hacı nasıl oynadın? Tablette oynadıysan net bağlantısını nasıl hallettin, telefonda oynadıysan daha telefonlara gelmedi? Enlighten me bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ben de s5 e yukledim gayet guzel oldu. boardda minionlar cok olursa problem olabilir bir tek, ekran kucuk kaliyo azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 smartphonelar çalıştırabiliyor mu oyunu? vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Hunter lara undertaker coin leper gnome opening i garanti geliyor heralde baydim su salak zoo lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Abi biraz önce arenada bir paladin geldi. Bolvar Divine Favor Avenging wrath Equality Consecration Recombobulator Shielded Minibot Argent Protector herifi ekledim bir lay on hands eksikmiş dedim, o da var zaten dedi kaç windesin dedim, 3-2 dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ahahahasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 üsttekilerin hiçbiri iwin kartı değil. hiçbiri bir truesilver değeride de değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Hiç biri bir truesilver değil ama oyunda çok ciddi anlamda fark yaratabilecek kartlar. Shielded minibot yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bolvar arena'da çok tırt. Normalde de subpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=x83WkCPF_2w Abi reynad ASDASDSAFDADFSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ikinci video so much win olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 7 turda 3 tane deadly poison çeken rogue, ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ya arkadaş 13 tane 2-3 drop'um var. mulligan yaptım komple 4 kartı da, ona rağmen ilk 3 tur boyunca ne 2 ne 3 drop geldi. rng'nin böylesi. edit: yine tıpatıp aynı şeyi yaşadım. 2 drop'lar gelmiyor resmen şaka gibi ya. 1-2 oldu. Board clear falan yok swipe gelmedi klasik... tamamen 2-3-4 droplar ile board control ele alıp yenmeye odaklı deck ama oyunun başında bu ufak minionlar gelmiyor........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar