Tori Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Gvg geldikten sonra arena da gvg packleri vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 NA'ya gelmiş mi ya? reynand arenada gvg kartlarıyla oynuyor şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bi bakıyım dedim adam gitmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 zaten kafa guzeldi reynand'ın. asdf Kripp'te öyle ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 arena demişsin ya farketmemişim ben evet tides da oynadı bütün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 nasıl yani sadece arenaya mı geldi? satın alınamıyor mu packler falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 arenada var şu an sadece evet. eski pack var sadece, arena bitince de eski packten veriyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 yeni pack mi vericek yoksa harman mi yapicak ? Sacma degil mi arenada release olduktan sonra gvg diye ayrı bir pack cıkarmaları ? Yeni başlıyanlar ne yapsin ? Gold'la pack satın almak zorunda kalıcak bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Harman yapacak diye anlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Eğer harmansa ben arena yapmaya devam edicem.... Packler biriksin sonra açarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Pack'i aldığın zaman -inventory'ne düştüğü zaman- belli oluyor contenti, açtığın zaman değil. O yüzden almayın bence alacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Hmm eger oyle ise arena yapmayi kestim... Dusen pack'i de actim earth elemental cikti iyi oldu,yoktu ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Kripp arena yapıyo da şimdi, friendlist yanında bi göz işareti var yanında 1 yazıyo? Watch sistemi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bu sabah arena oynayayım dedim yeni kartlar geldi diye. heyecandan çok fazla gvg kartı seçip büyüleri ihmal ettim, 1 win 3 loss ile oturdum aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Arenaya bayağı kıpırtı gelmiş ya. Enhance-o Mechano tam bir arena yardırıcısı. Kesinlikle kaçırmayın draftta gelirse. Ancak şöyle bir durum da var. Çok iyi kartlar ile ortalama-ortalama altı kartlar arasındaki uçurum bayağı açılmış durumda. Yani ortalama bi elle öyle artık kafadan 5-6 win alırım diye düşünmeye son Arena'da. En kürek deck'i yapan adamın elinde bile bir iki tane sıkıntı yaratacak kart olabiliyor. Senin deck'in daha iyi olmalı onunkinden; dikkatli ve stratejiye göre oynarım favorable trade ile götürürüm diye düşünmek çok zorlaşıyor. Çünkü board control'de favorable trade'i zorlaştıracak bir ton mekanik ve buffer eklemişler. Her class'ın artık blessing of kings muadili bir buffer'ı var neredeyse. İşte Enhance-o Mechano en iyi örnek, gerçekten çözüm bulmak çok çok zor oynandığında. Hatta şöyle diyeyim, 2-3 minion'ın varsa board'da ve Enhance-o çıkabiliyorsan oyunu kazanıyorsun. Quartermaster var paladin'de yine sıkıntı kart. Tinkertown Technician yine sıkıntılı, common kart. tl;dr: Gidip common kart seçiminde sana Silverback-Bloodfen-Stormpike Commando geliyorken adama Spider Tank-Tinkertown-Ogre Brute geliyorsa şansın yok. 2 wine dua et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Such rng many e-sport wow mostest moniy very blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 otomatik turnuva olayı gelse tadından yenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Foe Reaper 4000 yardırıyo arenada, 6 - 9 üstelik splash damage, süpersin blizz. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 JrStorMesT said: Foe Reaper 4000 yardırıyo arenada, 6 - 9 üstelik splash damage, süpersin blizz. süper. Win more card'ı o. Splash damage'ından profit edeceksen karşı board'da en az 3 minion olmalı. Sen 9 manaya Foe Reaper indiğinde adam Reaper'ı indiremiyorsa eyvah zaten. Ama o durum sadece Foe Reaper için değil herhangi bir 8 mana drop için de geçerli. Giant'ı olsun ya da Ragnaros'u vesairesi olsun. Ekstra bir olayı yok yani. Mana cost'u çok fazla. Karşı board boşken koyuyorsam da text'inin bir manası kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Bu expansion'da en sıkıntılı legendary Voltron. Paladin Voltron rush deckler yeni kabusumuz olacak. Prepare Uranus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Sorieno said: JrStorMesT said: Foe Reaper 4000 yardırıyo arenada, 6 - 9 üstelik splash damage, süpersin blizz. süper. Win more card'ı o. Splash damage'ından profit edeceksen karşı board'da en az 3 minion olmalı. Sen 9 manaya Foe Reaper indiğinde adam Reaper'ı indiremiyorsa eyvah zaten. Ama o durum sadece Foe Reaper için değil herhangi bir 8 mana drop için de geçerli. Giant'ı olsun ya da Ragnaros'u vesairesi olsun. Ekstra bir olayı yok yani. Mana cost'u çok fazla. Karşı board boşken koyuyorsam da text'inin bir manası kalmıyor. Rag sadece win more kartı değil. Hem win more hem de cumback hem de kötü bir finisher kartı olarak çalışabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Rag'e win more demedim yahu, Reaper win more diyorum. Aynı cümlede kullanmama sebep olan şey, herhangi bir 8 drop'u bile oynandıktan sonraki turn indiremiyorsan zaten oyunu vermiş oluyorsun, 9 drop Reaper'ı sonraki turn indiremezsen ister splash damage'lı olsun ister başka bir şey. Ha arena'da avantajı şu olabilir, bazı oyunlarda ciddi şekilde empty hand, empty board'a dönüyor oyun sonları. Ne bileyim Silverhand Recruit'le oyun kazanmaya çalıştığın ya da fatigue'e giden durumlar oluyor. Bu noktada Reaper indirirsen tamam. Ama o noktada -yine- herhangi bir 8 drop'tan daha büyük bir avantajı yok. 9 drop legendary'ler içinde baktığım zaman bir Alexstrazsa kadar etkili değil mesela Reaper. Üstelik Alex çok daha versatil. Bir Deathwing değil. "Vay ulan" dedirtecek bir text ama kullanım alanı kısıtlı, görüntü var ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Abi arenada yeni kartların çoğu combolandıklarında yardırıyorlar zaten şu an. Tier list yok birşey yok, benim friend listde hayatında 10 win almamış adamlar 12-2 finished arena run diye geçiyor altta falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 arena metası da değişti iyi oldu bence, artık 3 tane flamestrike atan mage görmeyiz diyodum ama dün 3 tane flamestrike atan mage geldi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar