Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G noktası diye birşey yokmuş!


kavurma

Öne çıkan mesajlar

said:

İtalya’nın başkenti Roma’daki Tor Vergata Üniversitesi’nden endokrinoloji ve seksoloji profesörü Emmanuele A. Jannini, kadın vücudunda “büyük zevk veren ve orgazma yol açan tek bir nokta olduğu inancının bir şehir efsanesinden ibaret olduğunu” söyledi.
http://img.hurriyet.com.tr/_np/9682/25729682.jpg

BİRÇOK FARKLI BÖLGE UYARILINCA ORGAZM OLUYOR

Araştırmacı modern görüntüleme teknikleri ve ultrason teknolojisinin araştırmacılara cinsel ilişki sırasında kadın üreme organlarının nasıl tepki verdiğini yakından inceleme imkanı sağladığını söyledi ve “Klitoris, uretra ve ön vajina duvarı, clitourethrovaginal (CUV) kompleks isimli bir kavramın ortaya atılmasına neden oldu. Bu geniş ve değişken bölgeler cinsel ilişki sırasında stimüle edildiğinde kadın orgazmı gerçekleşiyor” dedi.

Profesör Jannini sözlerine “Artık kadın orgazmının hayali tek bir noktaya bağlı olmadığını, çok daha kompleks olduğunu biliyoruz” diyerek devam etti.


said:
nevzat deringöl29/08/2014 - 13:12
ON ÜÇÜNCÜ EŞİMLE EVLİYİM... SEVGİLİ SAYIMI UNUTTUM... ANCAK G NOKTALARI DOĞRUDUR... KADINDAN KADINA BİRİNİN DİĞERİNDEN DAHA DUYARLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM... ELBETTE Kİ RUH SAĞLIĞI NORMAL VE SEXİ YETERİ KADAR SEVENLER İÇİN GEÇERLİ EFENDİM...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

TR'de hiç squirt yapan kıza denk gelmedim abi, var mı acaba hakikaten? Bereketli yağmur damlaları gibi düşsün kurak topraklarımıza... Yeşertsinler içimizdeki umutları bir daha.

abi harcanıyon sen burda sdf
Red said:

AHAHAHAHAH.

ya misyonerden fazlasını yapanı hatta oral seks yapanı buldunuz da sikörtü kaldı olm ya.

^this ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...